icon

Druhé dítě. Za jak dlouho přišlo?

keety2
3. zář 2019

Dobrý večer
Chtěla bych se zeptat jestli je tady někdo kdo se snaží o druhé dítě a jak dlouho vám to trvalo.. Máme doma skoro dvouletého kluka a od dubna se snažíme o druhé a zatím nic 🙈

Strana
z2
barulina
3. zář 2019

Me to trvalo rok, bohuzel v 7 tt ZT. Pak hned druhy vyklus vysel ted 9 tt

keety2
autor
3. zář 2019

@barulina děkuji za odpověď a držím palce

dandaa
3. zář 2019

Nám to vyšlo na poprvé, stejně jako první dítě. Byla jsem z toho v šoku a nečekala jsem to, ale taky mám větší strach.

terka80
3. zář 2019

@keety2 my se snazime o druhe dite uz 7 mesicu,dceri je uz skoro 9 let a u ni to trvalo pres 2 roky

keety2
autor
3. zář 2019

@terka80 děkuji a přeji ať se vám brzo podařilo ☺️

nazka
3. zář 2019

@keety2 mne to trvalo od vysazení ha 7 měsíců.. Ale první 4 měsíce jsem si spíš dávala bacha na ovulaci, abychom neotehotneli.. Zbytek opak.
Jinak mám teda samé kamarádky, kterým se bohužel druhé vůbec nedaří i rok a více. Jedná má za sebou dokonce 2 neúspěšné ivf a to první počali přirozeně.
Čekala jsem to ze všech stran snazší..

aurelie34
3. zář 2019

U nás 3 měsíce a to nám řekl doktor že je manžel neplodný po prodelané rakovině a jedině umělé. Tak že všechno jde. Doma máme 23 měsíčního syna a teď jsem skoro v 16 tt

chumlee71
3. zář 2019

Hned 😀 ,jednou večer mi přítel řekl, že by chtěl druhé dítě a já souhlasila, pak proběhlo tulení a teď jsem 17 tt 🤗

andrea353
3. zář 2019

Nám se první zadarilo hned a druhé zatím nic. Snažíme se od ledna s tím že v květnu ZP a od té doby zase nic

pathan
4. zář 2019

3 roky se dvema potraty. První se podaŕilo za rok volného průběhu.

leilinkaa
4. zář 2019

Prvni dcerka cca 9mesicu a druhé ted ,,zkousime,, zatim 2mesice, tak se uvidi kdy a zda prijde 😘😊

kittyy17
4. zář 2019

@keety2 kamarádka se tři roky snažila o první, pak šli na umělé oplodnění, a rok po porodu se stala nehoda a mají druhé...
Je to hrozně individuální, a většinou v hlavě...
Z toho druhého byla dost na větvi, tak brzo nechtěla.
Hodně mých kamarádek a známých otěhotněly, když nechtěly a bály se, že by otěhotnět mohly

lolam10
4. zář 2019

Obe deti na prvni pokus...pul roku podle me neni zadny cas takze mate cas

martiniquest
4. zář 2019

Napoprve a potrat na konci prvniho trimestru. Pak pauza pul roku a vyslo to 4.mesic. Rozestup budou mit sourozenci 40 mesicu.

Z toho, ze to "trvalo", jsem byla na nervy, tak jsem na to prestala myslet, zacala se venovat svym konickum a bylo to tam hned dalsi mesic.

paja_
4. zář 2019

První dcera únor 2018, začali jsme se snažit teď v květnu a 1.8. jsem zjistila že už jsem v 9.tt

michy123
4. zář 2019

Prvni syn se nam povedl za 3 mesice....ted zacneme treti mesic se snazenim o druhe ;)

priefi
4. zář 2019

@keety2 kdyz mel starsi skoro rok, dali jsme volny prubeh, zadarilo se po 6m, avsak v 7tt doslo k sp, za 4 m po sp se.zadarilo znovu a starsi mel 2,5, kdyz prisel maly braska na svet

mnozimese
4. zář 2019

První vyšel hned, respektive druhý měsíc po vysazení ha... O druhé se snažíme víc jak 2roky, zatím 4 potraty a modlím se, ať tohle další těhotenství přežije

agneska7
4. zář 2019

3 roky 🙄 po 2,5 letech byl potrat ( samovolny) a po cca 5 měsících se zadařilo a mám chlapečka 🤗😍 to čekání se vyplatilo je to božan

ladyhacek
4. zář 2019

První se nám povedl hned (druhý měsíc) druhý za 5 měsíců

sonpo
4. zář 2019

U prvního jsme tomu nechali volný průběh od srpna a v říjnu se zadařilo, u druhého jsme si v květnu řekli, že to zkusíme, ještě došla jedna MS, v červnu již ||, zaplaťpánbůh...👶☀

harcu_le
4. zář 2019

První na první pokus 😃 druhý na druhý pokus, mezi sebou mají kluci 2 roky a 4 měsíce 😉

kata267
4. zář 2019

@keety2 obe deti hned, u druheho jsem se obavala ze to nepujde a tak jsme zacali brzo a tak mam deti jen 17m od sebe 🙈😀😀

thebugsbunny
4. zář 2019

První hned druhý měsíc po vysazení antikoncepce a druhé po roce a půl 🙂

keety2
autor
4. zář 2019

Moc všem děkuji za odpověď ☺️

zuza2612
4. zář 2019

Prvni dite napoprve, druhe za 7 mesicu.

leymea
4. zář 2019

Prvni rok a ctvrt a druhy na prvni pokus. 🙂

iulia
4. zář 2019

My jsem chtěli rozdíl 2 roky mězi dětmi a mají rozdíl 3. A otěhotněla jsem, když jsem si řekla, že v létě nechci otěhotnět, že si ho pořádně užijeme s malým (u prvního dítěte jsem měla těžké nevolnosti).

katherine177
5. zář 2019

U nás přišlo těhotenství neplánovaně při kojení, když bylo dceři 1,5 roku

nicol22
5. zář 2019

Snažíme se od loňského dubna. Loni v listopadu zamlklé těhotenství a do teď nic...

Strana
z2