@annah1111 muze to znamenat tehotenstvi a taky nemusi. muze to byt jednodenni vykyv, muze se na tebe chystat nejaka nemoc a nebo muzes byt tehotna a uvidis tzv. trojfazovou krivku bazalni teploty. utrogestam nevim, jestli na to ma vliv.
@annah1111 jasne 👍 brzo je, tak uvidis. ja sem tu trifazovou treba mela. ale i kdyby to nezustalo takhle nahore, i tak muzes byt tehotna. nutne nemusi byt v tehotenstvi trifazova, ale muze 😊 je to napinave no 😅
@annah1111 ona se ta teplota zvedne vlastně jen 2x...jednou po ovulaci a pak v průběhu LF, ale má 3 fáze: předovulační, poovulační zvednutí BT a to druhé zvednutí BT v rámci LF...
@annah1111 ne, ze bude mit jakoby 3 faze. tzn. pred ovulaci nizka, po ovulaci vyssi a po nidaci jeste vyssi, tedy jinak receno by se ti ted drzela kolem te teploty 37 a uz neklesla. takze jakoby podruhe v ramci lutealni faze.
@lipline jj, je to progesteron, tak urcite muze. Jen mu prijde divne, ze mu to zvýšilo az po nekolika dnech ☺️ Asi stejne nic nevykoukam, proste musim pockat🙏
@annah1111 muze to znamenat tehotenstvi a taky nemusi. muze to byt jednodenni vykyv, muze se na tebe chystat nejaka nemoc a nebo muzes byt tehotna a uvidis tzv. trojfazovou krivku bazalni teploty. utrogestam nevim, jestli na to ma vliv.