icon

Duch 4 dny po skončení ms. Stalo se Vám?

8. bře 2020

Hezkou neděli. Obracím se na vás s dotazem (omlouvám se za anonym, nechci, aby tady někdo kde mě teď něco četl...)
MS přišla v pondělí, byla slabší než obvykle a taky vždy vidím při výměně tamponu tmavé kousky (vajíčko?!), které jsem teď nespozorovala. Přišla s denním zpožděním, takže jsem si udělala test (snažíme se už dlouho) a byl negativní. Ale i před a během ms mě bolela prsa, což se mi nikdy nestalo a bylo mi neskutečně zle... Včera jsem jen ze zvědavosti zkusila poslední test, co jsem měla doma a byl tam duch (vyfotit se mi nedaří). NEMYSLÍM SI, že bych mohla být těhotná, spíš mě zajímá, jestli se s tímto některá setkala. Jestli to třeba nemůže být cysta nebo problém s hormony. Děkuji za vade rady a zkušenosti

arevb
8. bře 2020

Zkusila bych test za pár dní znovu. Já v den spontánního potratu i po měla krásnou dálnici. Je možné, že u Vás bylo těhotenství, které odešlo s MS a v těle je ještě hcg

autor
8. bře 2020

@arevb to mě taky napadlo, mám za sebou už 3 a vždy jsem měla krásné čárky před ms. Teď jsem ale měla posunutou ovulaci, tak je možné, že to v den ms test neukázal 🤷‍♀️

autor
8. bře 2020

A ano. Vím, že vajíčko vidět nemůžu a je to sliznice 🤦‍♀️ úplně jsem zblbla.. Ať tu nejsem za úplného blázna 😁

jjasmina
8. bře 2020

Za pár dní bych test zopakovala, mohlo to odejit s ms, cysta taktež produkuje nějake hcg udahně, dokonce tu byla paní, která první ms měla a byla těhotná, takže tech možností je určitě několik 🙂

hermia
8. bře 2020

28.8.2019 jsem měla ms, ten den rano jsem si dělala test a negativní, pak večer jsem to dostala.. pristi měsíc jsem měla stejne symptomy jako u syna.. 7 dní před ms jsem si udelala test a tam dálnice.. na potvrzení tehotenství jsem měla byt 9tt ale byla jsem už 12tt což mě zaskočilo. takže jsem měla negativní test menzes a přesto tehotná takže za mě je všechno možné ale neradovala bych se předčasně 🙂

autor
8. bře 2020

@hermia to já se neraduju, já už tomu po těch 3 dálnicích a následných ms moc nevěřím. Jen jsem nikdy po tom neměla na testu ducha, jen max den před ms, pak už bílo, když to odešlo. Počkám pár dní a uvidím. Prsa mě teda bolí pořád, to neznám🤦‍♀️

autor
8. bře 2020

@jjasmina cystu jsem měla před 8mi lety, v té době mě ale nenapadlo testovat, bylo mi 16 😁
Nikdy jsem po biochemku neměla ducha, proto mě to překvapilo

hermia
8. bře 2020

u tehitenstvi je vsechno možné 🤦‍♀ ja uz neveřím v podstate nicemu a zaroven verim všemu po te co se mě stalo 🤣

autor
8. bře 2020

@hermia je pravda, že by mě nikdy nenapadla možnost otěhotnění kolem ms. A přitom jsem slyšela o tolika případech 🤣 tedy ne že bych si myslela, že se to teď stalo mě. Ale člověk nikdy nemůže nic říct s jistotou

pe_tu_ss_ka
8. bře 2020

Já mám za sebou podobnou situaci, ale u mě to tehdy bylo mimoděložní těhotenství.. Držím palce, ať to není tvá situace.