Duch na těhotenském testu nebo spolehlivý negativní výsledek?
Tento měsíc jsem měla menstruaci jen byla kratší a tak jsem se rozhodla si po 2 týdnech od jejího skončení provést test. Podle mě je negativní, ale ptala jsem se ještě na jednom fóru a někdo tam viděl ducha tak teď nevím.

Nic
Vidím co myslíš, za mě ale negativní, zatím, zkus za dva dny, pokud bude silnější mohlo by to vyjít.
@leniczka23 nechci aby to vyšlo, užívám HAK. Měla jsem i ms v termínu jen byla kratší. A tak jsem si udělala test 2 týdny po jejím skončení, který je negativní jen v jedné diskusi mě vystrašili s tím duchem tak si nejsem jistá.
Za mě negativní
Taky si myslím že je negativní. Poslední styk byl před měsícem a pak v pauze s kondomem a bez vyvrcholení. Pro klid otestuji znova za pár dnu
Negativní a měsíc po styku by už na testu byla čára, neboj 😊
@lilian2111 díky 🙂
Negativní...
Taky vidím co myslíš, ale nenazývala bych to duchem a touhle dobou by musela být na testu už dálnice, tak se neboj.....
@vikysek0987 ja tak vidím jenom bílou čárku. I Když na test zasvítim tak tam je jen bílá čarka. Otestuju i pozdeji
i kdyby to je duch, myslíte že za dva dny by už byl silnější? poslední styk byl 6.8. s kondomem bez vyvrcholení a ještě užívám i HAK. Jedině že jsou testy falešné negativní
NEGATIVNI
... úplně negativní

Negativní.