Duch na testu. Co to znamená?
Chtěla sem se zeptá těla sem si tet visel duch apak nic co to za amen
A to jste si dělala dva testy za sebou ve stejný den? Nebo ten duch zmizel? Nebo jak to myslíte?
@pampeliska1313 ano ten duch je tam na obou testů a noví testi tam nic není dělal sem. Je každé den a nic ale 4 test i mi visli slabí moc
@narinkaciarka promin, ale píšeš jak tatar. 🤦🏻♀️ pokud ti vyšel test s čárkou a pak bez čárky, mohla jsi mít vadný test, nebo prostě biochemické těhotenství 🤷🏻♀️ ale moc jsem nepobrala o čem píšeš, tak ani nevím, jestli odpovídám k věci 🤷🏻♀️
@narinkaciarka Mamatest teď má nejspíš špatnou šarži, dělá duchy. Zkušenost asi 5 lidí z jiné skupinky. Takže pokud to byl mamatest, tak bych byla k výsledku skeptická.
@ariel_z_moravy ne to nebil mamam. Test to bíl ten citliví tak nevím nechám to tak pak se uvidi
@narinkaciarka Urcity typ zenskych by mel misto trtkani venovat energii studiu ceskeho jazyka. Bylo by nam tady vsem lepe.
@sudylichozrout jako já to nechápu....tohle co tu píše už není ani aut. oprava v telefonu, jen proste asi tak trochu negramot 🤦🏻♀️ tvl i spousta cizinek píše mnohem lépe 😂
@sudylichozrout pevně doufám, že duch na testu je těhotenství. Svět potřebuje více takových lidí jako je autorka 😂
@sudylichozrout apsolutne nevym co ty na tom vadý 🤣🤣🤣
@izzylka Fakt? Ja chci takyyyyy! 😀
@sudylichozrout nechtěj 🤣 to se nedalo skoro rozluštit 😂
@izzylka hahahaha

@narinkaciarka Pokud chcete o necem diskutovat, tak se naucte srozumitelne psat.