Duch na testu. Vidíte ho?
Dobry den, chtela bych se zeotat zda jsou na tehlech testech duchove k2sen jse mi rozmazal

@hanulinka77 NN teď zatím nic kdyby mi nepobolival ten podbřišek tak ani nevím že jsem těhotná jak mi je dobre.jojo zdraví je nejdůležitější
@miskav01 tak to sem zvědavá stebou a těším na nové informace 😊
@hanulinka77 určitě dám myslíš že mám zítra zkusit ještě test jestli sílí a nebo až v pátek?
@miskav01 já myslím,že by si mohla klidně zítra 😊
@hanulinka77 ok tak ráno vyzkousim
@hanulinka77 myslíš že síly
@miskav01 ta levo je dnešní?
@hanulinka77 ano ta vlevo je dnešní.koukam že se mi fotka otocila
@miskav01 tak potom to nepatrně sílí,a kolik dní meškáš nebo teprve čekáš ms,to mi tu nějak uniklo😊
@hanulinka77 právě že jsem měla mít ms před 6 dny ale vůbec netuším kdy byla ovulace myslím si že až někdy 20 dc
@miskav01 Aha tak to vypadá že si měla opravdu později ovulaci,na gyndu sis volala už, mě objednala u malé v 5tt to srdíčko ještě netlouklo,ale za 2týdny už jako zvon 😊
@hanulinka77 NN ještě ne příští týden chci ještě zkusit další test jestli bude už vidět líp a pak tam kdyžtak zavolam
@miskav01 dobře,dej pak vědět jak vypadají testy😊 Držím pěsti🍀🍀🍀
@hanulinka77 děkuji moc
@hanulinka77 ahoj posílám slíbený test který jsem dělala teď odpoledne
@miskav01 no tak ten už je ukázkový 👌👌👌Moc gratuluji 🌹
@hanulinka77 děkuji strašně moc zítra budu volat k doktoru
@miskav01 tak sem zvědavá 😊😊
@hanulinka77 tak jdu hned zítra myslím si že nic vidět nebude
@miskav01 jo,no budu na tebe myslet 🤩🤩
@hanulinka77 děkuji moc.tak za 2 týdnu jdu znovu je tam malá dutinka která je na správném místě prý to zatím vypadá tak na 3-4 týdny úplný zacatek.tak chce vidět jestli to roste.tak se necháme překvapit
@miskav01 to bude dlouhé čekání Vít, měla jsem to u dcery stejně 😁 Uvidíš,že bude určitě vše jak má být 😊
@hanulinka77 děkuji moc snad jo,dneska jsem měla ráno na toaletami trochu krve tak snad to nebude nic znamenat a vše dopadne dobře
@miskav01 to ze začátku může být, hlavně mysli pozitivně a ono to dopadne 🤩🤩
Ta fotka je upravena že? Možná vidím alemozna je to špatný test ukaž normální bez všeho
A co je to za test nemáš i celý

@miskav01 ☺️A teď nezvravíš ?Tak to by mohl být opak uvidíš, hlavně ať je miminko zdravé, holčička pro tebe bude taková třešnička na dortu😊