Duch na tt před a po ms, za týden stále duch
1/6 ms , přišla o 2 dny později ,trvala 3 dny slabší než normálně,den před ms duch na tt,po skončení ms opět duch na tt,za týden opakován tt a opět duch na tt.
Tt na foto jdou od spodu nahoru ,foto jediný tt je poslední .Jsem z toho zmatená.

@wladimira vůbec netuším,nic mě nebolí ani jsem ji nikdy neměla
Já když prospinila MS, tak sem za 5 dní měla dálnici. Těžko říct ale může to být cysta. Možná lepší na krev...? Nebo k dr
@katherine177 to je divný,to by mělo za týden zesílit ne?
Já měla takto cystu a jednou mi tt odhalil i ovulaci. A mamka bohužel takto zjistila rakovinu.
Zasla bych si na krev co 2 dny, aby se vidělo, jestli hCG roste, je stejně, klesá a nebo není.
Držím pěsti, ať to nebude nic vážného.
@klarakyt tak už negativní
@katherine177 to mě mrzi 🥺 mimi tam mohlo být, ale neudrželo. Uvidíš, jestli dostaneš periodu. Pokud ano, je mi to líto. Pokud ne, zasla bych za Dr., ten je přeci jen schopnější než my tady. Posílám objetí ❤️
Já dnes u Dr. 5+4tt, doktor viděl jen prázdný vacek a také se netvaril nadšeně. Dava nám sanci do příštího čtvrtka, jinak prý revize 😢
Holky a vidite neco u me? Dnes mela MS prijit. Uz asi pul roku vzdy par dni pred MS spinim. Mam kratkou LF i se spinenim 10-12 dni. Ale nyni prislo spineni o par dni drive a 8DPO jsem mela jen par kapek cervene jinak jen hnede spinim az do teď.
Kolem 16DC byla ovulace(test, dva dny bolesti) porad jen malinko spinim, vetsinou jen na toaletnim papire.
Tak jsem si dnes udelala test a nevim jestli to neni falesne. Testy jsou focene v limitu.
Dekuji za odpoved.
@klarakyt děkuji za podporu 🌹💖
@klarakyt držím pěstičky ať nakonec ta revize není, třeba je to ještě malinké a bude to ok
@petradt1986 vidím ducha na tom spodním testu
Nějaký dušik by tam byl 🍀
@lenula02 kuju vcera jsem mela toto tak uvidime.
@petradt1986 to vypadá,že sílí 💖
@petradt1986 něco tam jeee🍀🤍
@lenula02 holky asi nic. Nechapu to. Ted jsem delala papirkovy test nějaké jine znacky a je tam naznak ducha sotva viditelny.
Mela jsem doma digital clearblue a ten vysel pozitivne. I kdyz je tam vyssi citlivost. Tak to ted nechapu😒
Prikladam foto
Dělej si testy jedné značky. Může tam být málo barviva ale možná se spíš dostaví mrcha a odejde to s ní 🥺🥺🥺🥺 Snad ne. Držím palce
@lenula02 ja uz jsem po.. Mela jsem jen v dobe MS spineni(ktere tedy mam kazdy mesic pred MS ale tentokrat se to nerozjelo 😒
Jen nyni obcas mam malinko spineni jen pri utreni na wc.
Ovulaci na sobe citim. Potvrzovala jsem si ji i testy. A to bylo 4,5.6. pozitivni test.. Tak ze do 48 hodin ovulace..
Ted jsem si skocila i na krevni test. Mam odberku pred barakem. Kaslu na to honit duchy. A uvidim✊❤
Dekuju za odpoved.
@petradt1986 uricte z krve budeš jistější!
@lenula02 Lenulko mam jen 11 HCG. Tak nevim😏
Když byl pozitivni test ovulky 5. Tak ovulka mohla byt 6,7.6. To bych dnes byla 15DPO.. A to je malo si myslim to HCG.
@petradt1986 to se bojím, že se mimi neudrželo. Také jsem to měla. 🥺
@lenula02 Lenul dnes par kapek krve, tak je to v pytli😒
@annamirgova Nic nevidím
@katherine177 posílám lepší ft
@annamirgova teď vidím trošku
@katherine177 kdy můžu zas skusit TT udělat a děkuji vám za odpoved
@annamirgova zkoušela bych po 2-3 dnech opakovat
@katherine177 dobře děkuji vam
@annamirgova není zač ,budete vidět jestli sílí ta čárka

@katherine177 nemůže to byt třeba cysta ? 😬