icon

Duch nebo kanalik?

18. bře 2020

Ahojte. Chcela by som sa vas spytat na nazor. Vidite nieco na tom teste? A ak ano je to duch alebo kanalik? Som dnes 11DPO. Posledne tri mesiace mala LF faza 9-10 dni. Predtym byvala 11dni. Teplota posledne tri dni je 36,93...36,83...dnes 36,84... Pred MS mi teplota vacsinou skoci dolu. Tak som si dnes spravila test a zda sa mi,ze tam nieco vidim. Nebolo to vidiet hned,ale bolo to asi po 2min. Bol to moj posledny test a nechcem ist zbytocne stat radu do lekarne. 😣

Duch nebo kanalik?Duch nebo kanalik?
Strana
z2
duchalebokanalik
13. črc 2020
mona91
13. črc 2020

@duchalebokanalik Já tam nějakou smouhu vidím. Kolikaty jsi den?

duchalebokanalik
13. črc 2020

@mona91 ja to testujem už mesiac sakra 🙂 minulý mesiac po ms som si spravila slabe duchy boli, ms som mala len 3 dni slabú a zvykla som mať 6 dní ale brutal silnú, ms som dostala aj tento mesiac 2ho ale zas len 3dni slabu, ja neviem 🤷‍♀️ a furt mam duchy

tasimia
13. črc 2020

@duchalebokanalik taky vidím slabého dušika, zašla bych na gynekologii.

mona91
13. črc 2020

@duchalebokanalik tak to bych šla na gyndu. Jako ono se nevylučuje těhotenství a menstruace (moje máma u mě i u sestry zjistila ze je těhotná ve čtvrtém mesici, MS měla do té doby pravidelnou) ale myslím si ze test by byl vyrazne silnější než takovýhle stín. Rozhodne bych to neodkladala muže to mít třeba jinou příčinu...

duchalebokanalik
13. črc 2020
mona91
13. črc 2020

@duchalebokanalik no já ho tam vidím je tam ale když jsi měla dvě slabé MS tak i kdyby jsi byla těhotná tak už tam je dálnice. Zasla bych na gyndu odeberou krev zkontroluju a bude jasno

Strana
z2