Duch, ryska, nebo vadný kus?
Podotýkám že mám 4 den menzes a včera ze srandy udělaný test, před ms bílo,dělaný včera večer.

@carolineg1 udelejte jeste jeden az vam.skonci ms klidne muzete byt tehotna
@leniczka23 během ms tu nevidím těsně před a před ovu a to googlim hodinu
@carolineg1 jo máš pravdu, je to spíš před MS a během ovu já sem debil.
Hele teď nerýpu, jen by mě zajímalo, proč dělaný test během ms? 🤔 jinak já kdysi našla čárku až po ms (měla jsem vysokou bazální teplotu), během ms bych tam asi ducha měla taky....ale bohužel to nedopadlo .... některé ženy ale můžou lehce krvácet i v těhu...takže ti nikdo odpověď nedá....asi bych počkala po ms a zkusila test potom. Asi i záleží jak silnou ms máš...mohlo to být biochemické těhu 🤔 ale jak řikám, počkala bych po ms, a zkusila znovu...takhle to fakt může být cokoliv
@izzylka jen tak prostě jsem byla u kartářky a ona mi řekla příště přijdete už těhotná, a já blbost a včera sem dostala termín ke kartarce říkám tak z prdele 😂
@izzylka dva dny jak normální má a teď slabší, břicho a nic nebolí
Tohle je šedivá ryska. Pokud máš ms, tak je asi zbytečnost dělat tt.
@carolineg1 uvidíš no, zkus po ms...🍀
@carolineg1 Ahoj zakladatelko, jak to dopadlo? Já nikdy neměla ani náznak rysky, jen pak zpětně jsem zjistila hednu na starém podsvícením testu. Nikdy jindy to tam nebylo, tak si myslím, že kdyby to bylo zvedání hladiny HCG před MS, měla bych to tam pokaždé 🙂 Zkoušela jsem i při ovulaci. Nic. Úplně sněhobílo o při podsvícení a to nejcitlivější test (10 jednotek). Čili tomu úplně nevěřím. Odpověď ti dá další test 🙂
@gracelove ahoj další test jsem zatím nedělala ale vycházím z něčeho podobného nikdy sem neměla před ms nebo při ovu, jen když sem dvakrát byla těhotná, ani po zaschnutí, to jednou sem měla ale to bylo biochemické, další budu dělat asi zítra, uvidím mám teď šílený výtok ...n starých testech ani po zaschnutí nikdy...
@carolineg1 také si myslím, že to není nějaká ryska. To je hcg. Moc držím palce, ať sílí a je to prosperující těhotenství 🙂
@gracelove asi vadný test další už opět bohužel negativní 😞😞😞
@carolineg1 to mě mrzí :( To aby člověk fakt teda pohledal testy, které jsou v pořádku a nedělají falešné naděje...
@gracelove to byl dr max

Při MS se zvedá hladina hormonů, HCG přítomno v těle ženy se nepatrně zvedne též, dnešní citlivé testy mohou tuto hladinu zachytit. Absolutně bych na to nebrala zřetel a neřešila. Pokud by nepřišla příští MS pak bych třeba zkusila test.
PS: kdyby se semnou chtěl zas někdo přít, že HCG v těle bez tehu není tak prosím nejdřív googlete.