icon

Ducháček 3 dny před ms?

bublinkakocicka
5. čer 2021

Dobry den vsem prosim snazime se 2 mesicem o mimi,mam 3 dny do ms vim netestovat pred ms ale nejak jsem mela tuseni ze mam udelat test.test delany pred chvilkou.od vcera mam vytok nic jineho nemam ani mi nic neboli.prosim vidite duchacka?rypalky nepsat dekujiTreba jen chci aby tam duch byl😁😁

Ducháček 3 dny před ms?Ducháček 3 dny před ms?
lachtanice86
5. čer 2021

@bublinkakocicka i kdyby tam byl, muze odejít s ms

klokanka31
5. čer 2021

@bublinkakocicka Hodně slabý tam je...

bublinkakocicka
autor
5. čer 2021

@klokanka31 jenze mam hruby vytok je bilí a droli se tak snad ro neni zanet

bublinkakocicka
autor
5. čer 2021

@lachtanice86 muze no ale nebim zda tam neco je ci ne nemam zadny priznak krom vytoku

lachtanice86
5. čer 2021

@bublinkakocicka tak počkej do termínu ms, pak ti to test řekne jasne

netopejr
5. čer 2021

Muze byt. Ja mela 2x (2 ruzna těhotenství) carku jak dalnice, jednou 3 dny pred MS, pze mi bylo divne cestouz vychazky, nadavala.jsem na kondici... nejak instinktivně jsem si test udelala.
Podruhé jsem nejak nezapla gate na foceni, tyden pred MS dalnice.
Cyklud 28y MS mam tyden, takze fakt čerstvoucky. Ale je to i dividualni, neldo ani tehototnej na testu nic nemá. Good luck, at to dopadne, jak si prejes.

bublinkakocicka
autor
6. čer 2021

Udelala jsem pred chvili s tim samym testem a je slabsi nez vcera takze asi test keca pockam jeste ty 2 dny popr koupim jiny a zkusim ach jo.tak aai nic

sudylichozrout
6. čer 2021

@bublinkakocicka Test nekeca, pravdepodobne se embryo neuchytilo a odejde s menstruaci. Test ukazuje ano/ne na zaklade chemicke reakce. Nemuze kecat.

nikjean
7. čer 2021

Test je dle mého negativní, nevidím nic.