icon

Duphaston a Gynex. Kdy už by měla dorazit MS?

lenickamimi
1. kvě 2020
Strana
z2
lenickamimi
autor
4. kvě 2020

@hermij no kdyby to byla ta menopauze to by mi už doktor řekl a podle hormonálního vyšetření by to už poznal ja mám normální cykli kolem 28 a 29 ale od ledna co jsem začala pít ten kontryhel tak od té doby se mi to takhle rozhodilo 🤷‍♀️ proto se MS zpozdila jinak to bylo ok akorát jsem si myslela že nemám občas ovulace tak mi napsal Duphaston a clomiphen od 5 dne cyklu a chce mě teď celý cyklus sledovat jestli mám ovulaci

lenickamimi
autor
4. kvě 2020

Co byste mi prosím poradili mám vše vysadit a čekat až MS dorazí sama nechat tělo samo se z toho vymotat nebo pokračovat dál s léky a doufat že se to upravi

hermij
4. kvě 2020

@lenickamimi S léky moc nemá cenu pokračovat. Dávkování se odvíjí od prvního dne cyklu, což je první den menstruace. Raději řeš přímo na gynekologii.

clo1
5. kvě 2020

@lenickamimi zavolej doktorovi, řekni mu, že ani po duphastonu ms nedorazila. Asi bych vysadila gynex a vše ostatní, pokud něco bereš, teda kromě femibionu, ten ber dál. Bohužel otěhotnět ve 44 letech přirozeně, už je malá pravděpodobnost. Řešila bych to s doktorem nebo jdi do CARU.

Strana
z2