Duphaston. Pomohl?
Pomohl někomu tento přípravek k těhotenství?
Brala jsem clostilbegyt a duphaston rok a půl... Podařilo se otěhotnět
Beru od ledna.. 5 dnů clostilbegyt na začátku cyklu a na konci cyklu duphaston 10 dnů... Zatím nic!
Já čtvrtý cyklus braní otěhotněla, ale nejsem si jistá, jestli díky němu. Brala jsem ho kvůli špinění od ovulace do MS a na to tedy nepomohl.
Ajajaj, tak to moc slibně Teda nevypadá 😂
@verulevrtule Neřešila bych to, každá jsme jiná. 😉
Nepomohl
Teda pokud by se delší dobu nedařilo, řešit bych to začala.
@levandule_k No já v srpnu potratila, a zatím nejde, právě
@verulevrtule To mě mrzí.
@levandule_k Tak třeba budu ta výjimka, které to pomůže 😉
@verulevrtule 2 měsíce užívání a je z toho 17měsíční chlapeček. Před tím 6let snažení a léčba pomocí gynprodylu,který mi vůbec,ale vůbec nedělal dobře a prodělala jsem biochemické těhotenství
@amazonkajanik dekuji 😉
@verulevrtule ahoj, při užívání duphastonu doporučuji hlídat ovulaci a brát ho až po, protože duphastonu ovulaci blokuje .... málokterý doktor na tohle upozorní
@hasara33 já ho měla na srovnání cyklu a tím si sedla i ovulace. Jestli si dobře pamatuji,měla jsem ho brát od 16dc do 25dc a ovulaci jsem měla 13dc ...
@hasara33 ano, doktor koukal na vajíčka a říkal právě, že bude o víkendu a zacit brát v pondělí
@amazonkajanik Prosím, můžu se ještě zeptat, za jak dlouho po vysazení se dostaví MS?
Duphaston užívám 16-26 den cyklu a ms za 4 dny po vysazení.. Ale to bude asi hodině individuální
@verulevrtule to je u každého individuální,mě se cyklus srovnal na 28dnech
@amazonkajanik dobře, děkuji

Beru čtvrtý cyklus. Zatím jsem NEtěhotná 😒