icon

Dušík. Vidím ho, nebo jen blázním?

bessi10
2. led 2021

Ahojky,
Omlouvam se, jestli přicházím s něčím, co tady již milionkrát bylo, ale, jsem neznala vse, co se tohot tematu týče....
Vidim ducha, nebo jen blaznim??

Dušík. Vidím ho, nebo jen blázním?Dušík. Vidím ho, nebo jen blázním?
Strana
z2
kami2262
2. led 2021

@bessi10 Tak pak záleží na tom, jestli je z jednovaječných nebo dvojvaječných. Pokud z dvojvaječných, tak záleží, zda-li jsi zdědila tzv. Hyperovulaci, tedy že se během jednoho cyklu uvolní z jednoho vaječníku více vajíček, nebo z každého vaječníku např. jedno vajíčko. 😀 Dědí se to jen přes ženské potomky, ale jak jsem psala ... u nás nikdo z dvojčat není, tak nevím, kde jsem je vzala já 😅
Ncméně není pravidlem, že jsi predispozice pro dvojčata nutně musela zdědit ...kolikrát je to jednou za X generací. 😅

bessi10
autor
2. led 2021

@ema90 Skoro mi připadá, ze chlapi mají jen malou cast na vývinu miminka. 🙊🤣🤣🤣
Bože můj, dve děti, treti v podobě meho milovaného a jestw jedno vztekle štěně civavky.Super,můj zivit právě konci 🙊🤣🤣🤣

bessi10
autor
2. led 2021

@kami2262 Slovo vajíčko mě začíná děsit, slovo dvojče mě začíná děsit, slovo miminka mě začíná děsit 🤣
Když smazu můj dotaz, vrazim tim vše, i toho ducha na papirku??? 🙊🙊🙊🤣🤣🤣🤣

ema90
2. led 2021

@bessi10 😂😂😂 Myslim, ze uz je rozhodnuto a nenadelas s tim nic 🤷🏼‍♀️😀
Me taky prvne malem jeblo, ted uz jsem s tim smirena. Teda asi... 😅

Ne, ted vazne, ono i dost vicecetnych tehotenstvi konci syndromem mizejiciho dvojcete. Az 70% takovych dvojcat se samo vstreba v prvnich trech mesicich a zbyde miminko jedno.
Ono to s tema dvojcatama neni zadna sranda a je to spis fakt vyjimka 😊 Samozrejme po umelem oplodneni je to pravdepodobnejsi, prirozenou cestou bych to nazvala spis az skoro zazrak 😀 A protoze se takovy zazrak stal uz nam s @kami2262, tak ty uz muzes byt v klidu 😀
Vazne to az tak obvykle neni, tak se tim zbytecne nedes 😀

kami2262
2. led 2021

@bessi10 Chlapská spermie má jen jeden jediný úkol 😂 najít to vajíčko, v případě dvojčat musí najít dvě spermie vajíčko... takže v podstatě chlap má děsně jednoduchý úkol 😀
Myslím, že i když by se smazal duch na papírku, tak to nijak nepomůže 😂 Každopádně třeba to může být znamení a třeba taky ne ... nesmíš si to tak brát 🙂

bessi10
autor
2. led 2021

@ema90 🤣🤣 Uz jsem o tom slyšela, doufám, ue se mi nenarodi miminko s ocáskem 🤣🤣🙈
Myslim, ze jedno miminko by bylo až, až 🙈🤣
Dvojčátka jsou holky Vaše prvni těhotenství??

ema90
2. led 2021

@bessi10 Jj, prvni tehotenstvi ve 30 letech a zadarilo se na druhy pokus 😀

bessi10
autor
2. led 2021

@kami2262 jo, chlapi to mají vlastne děsně jednoduchý 🤨😂
Až jim skoro závidím 🤪
Asi se budu uklidnovat tím, ze pan bůh by mi to preci neudělal 🙈😂

kami2262
2. led 2021

@bessi10 Jojo ,je to moje první těhotenství, Je mi 22 let a zadařilo se hned první měsíc. 😂

bessi10
autor
2. led 2021

@ema90 Wau, super 👏👏👏
To ráda slyším, je mi 30 a vsichni kolem mě mi neustále říkají, že už jsem marná, mě to celkem mrzelo, jakoby ženská po po třicítce měla narok jen na to, delat tetu....

bessi10
autor
2. led 2021

@kami2262 😲 Úžasný 👏👏👏
Tak to tedy gratuluji k takove rychlosti 😂
Vzhledem k mé PPP se dost bojim.....

kami2262
2. led 2021

@bessi10 Děkuji, to je tak, když člověk počítá s tím, že se určitě nějakou dobu nezadaří. 😅

bessi10
autor
2. led 2021

@kami2262 Takže ze je to prostě tak, když si člověk řekne, že to zrovna nebude, tak to tam je 😃
Člověk prostě musí delat "vsechno" s chladnou halvou 😂

ema90
2. led 2021

@bessi10 Nejdulezitejsi je byt hlavne v klidu a zadny nervy 👍🏼😊

bessi10
autor
2. led 2021

@ema90 👍🏻 Budu se tím řídit 👏

bessi10
autor
2. led 2021

Holky moc Vam všem děkuji a snad tedy platí, ze se s Vami můžu podelit o to, jak to dopadne, at to dopadne jakkoli 🙏🙏🙏
Moc děkuju!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

kami2262
2. led 2021

@bessi10 určitě, klidně napiš i soukromou zprávu pak 😊 Držím palce, ať to dopadne tak, jak si přeješ 😊

bessi10
autor
2. led 2021

@kami2262 Dekuji 🤩

ema90
2. led 2021

@bessi10 Jasny, dej urcite vedet 😊

holkaokomodra
5. led 2021

Holky, no teda! Chlapi přece určují pohlaví miminka 😉❤️ my máme chromozom vždycky jen X, to ti naši miláčci rozhodnou jestli kluk nebo holka 😉

holkaokomodra
5. led 2021

@bessi10 je tam! Tak ať to dobře dopadne, myslím, že si zasloužíš tyhle krásný starosti, miminko je největší láska jakou jsem, kdy zažila i když, pravda někdy to není jen tak 😉❤️

ema90
5. led 2021

@holkaokomodra Ale my se tady preci nebavili o tom, zda-li chlap urcuje pohlavi nebo ne 🙂

holkaokomodra
5. led 2021

@ema90 ne ale zaznělo tady, že to mají chlapi jednoduchý a mají malou část podílu na vývinu miminka a že dvojčata neovlivní už vůbec 😁😉 tak jen ať nejsou úplně za chudáky co se početí týče 😁

ema90
5. led 2021

@holkaokomodra Ahaaaa 😀 No to mate pravdu 👍🏼😊

bessi10
autor
6. led 2021

Ahoj holky,
Tak mě je vcelku jedno, jestli o pindikovi nebo pulince budu rozhodovat já, nebo ten můj chlap, ale, myslim, ze rozhodně ma jistou účast 🤩😃❤️

holkaokomodra
6. led 2021

@bessi10 😁

bessi10
autor
19. kvě 2021

Jsem zpátky, netehotná, 23. února jsem musela na revizi pro ZT v 11tt.
Myslíte, nebo, je to tak nějak dané, že žena s pravidelným cyklem má o ovulaci větší možnost otěhotnění?
Ma teta pracuje na gynekologii jako sestřička a jednou jsem od ní slyšela větu, ve které se zmiňovala o tom, že pokud má žena pravidelný cyklus, hormony jedou na plno.
Tenhle měsíc jsem si pohlidala OVU, ktera by měla být 17.5. a u nás se zacalo 15.5. s ostrou zkouškou 😃
Cyklus 28 dni, mesicky 5 dní.
Proto se ptám na tu šanci s pravidelným cyklem.
Moc díky za případné reakce 🤩

Strana
z2