Dušík. Vidím ho, nebo jen blázním?
Ahojky,
Omlouvam se, jestli přicházím s něčím, co tady již milionkrát bylo, ale, jsem neznala vse, co se tohot tematu týče....
Vidim ducha, nebo jen blaznim??

@bessi10 😂😂😂 Myslim, ze uz je rozhodnuto a nenadelas s tim nic 🤷🏼♀️😀
Me taky prvne malem jeblo, ted uz jsem s tim smirena. Teda asi... 😅
Ne, ted vazne, ono i dost vicecetnych tehotenstvi konci syndromem mizejiciho dvojcete. Az 70% takovych dvojcat se samo vstreba v prvnich trech mesicich a zbyde miminko jedno.
Ono to s tema dvojcatama neni zadna sranda a je to spis fakt vyjimka 😊 Samozrejme po umelem oplodneni je to pravdepodobnejsi, prirozenou cestou bych to nazvala spis az skoro zazrak 😀 A protoze se takovy zazrak stal uz nam s @kami2262, tak ty uz muzes byt v klidu 😀
Vazne to az tak obvykle neni, tak se tim zbytecne nedes 😀
@bessi10 Chlapská spermie má jen jeden jediný úkol 😂 najít to vajíčko, v případě dvojčat musí najít dvě spermie vajíčko... takže v podstatě chlap má děsně jednoduchý úkol 😀
Myslím, že i když by se smazal duch na papírku, tak to nijak nepomůže 😂 Každopádně třeba to může být znamení a třeba taky ne ... nesmíš si to tak brát 🙂
Holky moc Vam všem děkuji a snad tedy platí, ze se s Vami můžu podelit o to, jak to dopadne, at to dopadne jakkoli 🙏🙏🙏
Moc děkuju!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Holky, no teda! Chlapi přece určují pohlaví miminka 😉❤️ my máme chromozom vždycky jen X, to ti naši miláčci rozhodnou jestli kluk nebo holka 😉
@bessi10 je tam! Tak ať to dobře dopadne, myslím, že si zasloužíš tyhle krásný starosti, miminko je největší láska jakou jsem, kdy zažila i když, pravda někdy to není jen tak 😉❤️
@holkaokomodra Ale my se tady preci nebavili o tom, zda-li chlap urcuje pohlavi nebo ne 🙂
@ema90 ne ale zaznělo tady, že to mají chlapi jednoduchý a mají malou část podílu na vývinu miminka a že dvojčata neovlivní už vůbec 😁😉 tak jen ať nejsou úplně za chudáky co se početí týče 😁
@holkaokomodra Ahaaaa 😀 No to mate pravdu 👍🏼😊
@bessi10 😁
Jsem zpátky, netehotná, 23. února jsem musela na revizi pro ZT v 11tt.
Myslíte, nebo, je to tak nějak dané, že žena s pravidelným cyklem má o ovulaci větší možnost otěhotnění?
Ma teta pracuje na gynekologii jako sestřička a jednou jsem od ní slyšela větu, ve které se zmiňovala o tom, že pokud má žena pravidelný cyklus, hormony jedou na plno.
Tenhle měsíc jsem si pohlidala OVU, ktera by měla být 17.5. a u nás se zacalo 15.5. s ostrou zkouškou 😃
Cyklus 28 dni, mesicky 5 dní.
Proto se ptám na tu šanci s pravidelným cyklem.
Moc díky za případné reakce 🤩

@bessi10 Tak pak záleží na tom, jestli je z jednovaječných nebo dvojvaječných. Pokud z dvojvaječných, tak záleží, zda-li jsi zdědila tzv. Hyperovulaci, tedy že se během jednoho cyklu uvolní z jednoho vaječníku více vajíček, nebo z každého vaječníku např. jedno vajíčko. 😀 Dědí se to jen přes ženské potomky, ale jak jsem psala ... u nás nikdo z dvojčat není, tak nevím, kde jsem je vzala já 😅
Ncméně není pravidlem, že jsi predispozice pro dvojčata nutně musela zdědit ...kolikrát je to jednou za X generací. 😅