Embryoglue - máte zkusenosti? Funguje?
Holky, prosím o zkusenosti s embryogluem, dat ci nedat? Neni to zase dalsi tahak na peníze?
Ahojky, tak ja byla na pohotovosti s krvacenim, ale ted mrte 😔 chteli si me tam nechat, mam jen lezet. Vacek vyrost ma 13mm, ale embryo tam jeste neni a vacek trochu nepravidelny, takze bud se to zpravidelni anebo potrat
@jasemin26 jo dekuji, jo zitra jde dcera do skolky na cely den, tak snad to zvladne chodila po obede vzdy, snad jim to tam nepocura při spani 😔 jinak mi daka askorutin a je to uz lepsi, ale rikam si, ze jestli mam potratit ve tak at uz to je, na tohle nemam nervy. Jo roate to, odpovida to i tt, ale neni porad videt embryo
@alik20 tak snad jsou kdyby se počůrala na to ve školce připraveny ne? Tak hlavně že je to lepší, ale opravdu odpočívej a nic nedělej... Tak pokud to odpovídá tak to je dobře ne? Já myslím že je na embrio ještě brzy.. nebo kolikátý jsi vlastně týden po transferu? Promiň úplně si nepamatuji
@alik20 aha tak to jo. No tak uvidíš jak to bude a kdyžtak si tam zajdeš, uvidíš jak ti bude. Tak 11 je za chvilku w to by mohlo už být něco vidět. Hlavně opravdu odpočívej. Dnes máš dcerku ve školce tak toho zkus využít s skoro celý den ležet, vím je to na palici ale vydrž to 👍🍀
@jasemin26 ahojky, no ve ct jsem byla u kadernice a nějaký pochuzky po meste a vecer jsem zase trochu spinila 🤦 a vcera vecer kdyz jsem si zavadela utrogestan, tak slabounce narůžovělý zase. No tak uvidím v patek, ale moc s tim nepocitam, myslim si, ze to bude zamlkle tehu. Kdyz nebylo vidět ani to embryo. Sle uz chci vědět verdikt. Uz me to totiz nebavi. A co ty?
@jasemin26 no tak desaty uz je taky docela dobry 👏 no uz me to lezeni stve, dneska jsem uvarika svickovou a zase se valim, nejrafsi bych sla uz ven. No jsem na to zvedava v patek no. Curat jsem taky chodila 2x za noc, ted uz je to lepsi, chodim 1x 🤣 ale to jsem chodila i kdyz jsem nebyla tehotna. No dej mi pak taky vedet ☺️🍀

@alik20 tak hlavně že to povyrostlo 👍... Tak teď lež a odpocivej, a nic nedělej.. klid klid a jenom klid. Srdíčko bylo vidět 5tyden po transferu.. to jsem byla na kontrole a říkal doktor že je tam malé srdíčko.