icon

Embryoglue - máte zkusenosti? Funguje?

alik20
30. říj 2020

Holky, prosím o zkusenosti s embryogluem, dat ci nedat? Neni to zase dalsi tahak na peníze?

Strana
z6
jasemin26
27. lis 2020

@alik20 tak hlavně že to povyrostlo 👍... Tak teď lež a odpocivej, a nic nedělej.. klid klid a jenom klid. Srdíčko bylo vidět 5tyden po transferu.. to jsem byla na kontrole a říkal doktor že je tam malé srdíčko.

jasemin26
28. lis 2020

@alik20 ahojky tak co odpočíváš? Jak ti je

alik20
autor
28. lis 2020

@jasemin26 cauky, jo dobry odpocivala jsem vcera, dcera byla u babicky a prijde až odpolko a ted chci ustrojit stromeček, nez prijde domu, jinak polehavam ☺️

jasemin26
28. lis 2020

@alik20 to je dobře, hlavně se opravdu šetři a nic netahej a neprepinej se. Pěkně všechno pomalinku.👍

alik20
autor
28. lis 2020

@jasemin26 jojo neboj se ☺️ ty se taky opatruj a pěkný advent ☺️

jasemin26
28. lis 2020

@alik20 děkuji tobě i celé tvé rodině taky pěkný klidný advent. A pak dej vědět co nového 😉👍🍀

alik20
autor
28. lis 2020

@jasemin26 jo ty urcite taky, kdy jdes vubec na kontrolu?

jasemin26
28. lis 2020

@alik20 na kontrolu na ten screening jedu 8.12

alik20
autor
28. lis 2020

@jasemin26 jojo dobre ☺️

alik20
autor
29. lis 2020

Ahojky, tak ja byla na pohotovosti s krvacenim, ale ted mrte 😔 chteli si me tam nechat, mam jen lezet. Vacek vyrost ma 13mm, ale embryo tam jeste neni a vacek trochu nepravidelny, takze bud se to zpravidelni anebo potrat

jasemin26
29. lis 2020

@alik20 ahojky to je mi silene líto😕, tak opravdu odpočívej a nic nedělej..ale roste to je dobrý, jen zlobí... Odpocivej. Držím palce ať to dobře dopadne 🍀

alik20
autor
29. lis 2020

@jasemin26 jo dekuji, jo zitra jde dcera do skolky na cely den, tak snad to zvladne chodila po obede vzdy, snad jim to tam nepocura při spani 😔 jinak mi daka askorutin a je to uz lepsi, ale rikam si, ze jestli mam potratit ve tak at uz to je, na tohle nemam nervy. Jo roate to, odpovida to i tt, ale neni porad videt embryo

jasemin26
29. lis 2020

@alik20 tak snad jsou kdyby se počůrala na to ve školce připraveny ne? Tak hlavně že je to lepší, ale opravdu odpočívej a nic nedělej... Tak pokud to odpovídá tak to je dobře ne? Já myslím že je na embrio ještě brzy.. nebo kolikátý jsi vlastně týden po transferu? Promiň úplně si nepamatuji

alik20
autor
29. lis 2020

@jasemin26 jo v pohodě, hele ted jsem 6+1 mebo 6+2 a ms byla 16.10 večer tak respektive 17.10., a transfer byl 5.11. jo ale rikala ze ten vacek je minimalne nepravidelny tak bud se to zlepsi anebo to moc nevidi. No musi se cekat

jasemin26
29. lis 2020

@alik20 5.11 tak to je dle mého na embrio opravdu brzy🤷. Dejte tomu čas, ty se šetří a budu držet palečky aby to dopadlo dobře 👍... Kdy jdeš na další kontrolu? Až toho 12?

alik20
autor
29. lis 2020

@jasemin26 no v nemocnici mi rekli ze mam jit zitra, ale prdim na to nebudu tam litat kazdy den, stejne s tim nic neudelaji. A ted uz jen spinim. Jo jinak az 11.12 a kdyz budu krvacet tak mam zavolat.
Mozna jsem tam mela zustat treba by me delali utz casteji 🤷

jasemin26
30. lis 2020

@alik20 aha tak to jo. No tak uvidíš jak to bude a kdyžtak si tam zajdeš, uvidíš jak ti bude. Tak 11 je za chvilku w to by mohlo už být něco vidět. Hlavně opravdu odpočívej. Dnes máš dcerku ve školce tak toho zkus využít s skoro celý den ležet, vím je to na palici ale vydrž to 👍🍀

alik20
autor
30. lis 2020

@jasemin26 jo lezim, a půjdu asi spát, jsem nejaka unavena. No tak hodnota hcg z patka je 4100, coz me přijde malo, tak uvidime. Uu nespinim Ascorutin tomu asi napomohl

jasemin26
30. lis 2020

@alik20 jen se prospí teď to potřebuješ... Buď ráda že aspoň víš jakou máš hodnotu, mě ji měřili jen jednou těn 14 den a to jsem měla těch 297, takže vůbec nevím jestli roste😕. Tak to je dobře že už nespinis👍.. odpocivej

jasemin26
5. pro 2020

@alik20 ahojky tak jak se cítíš?

alik20
autor
5. pro 2020

@jasemin26 ahojky, no ve ct jsem byla u kadernice a nějaký pochuzky po meste a vecer jsem zase trochu spinila 🤦 a vcera vecer kdyz jsem si zavadela utrogestan, tak slabounce narůžovělý zase. No tak uvidím v patek, ale moc s tim nepocitam, myslim si, ze to bude zamlkle tehu. Kdyz nebylo vidět ani to embryo. Sle uz chci vědět verdikt. Uz me to totiz nebavi. A co ty?

jasemin26
5. pro 2020

@alik20 je to mě moc mrzí 😕, třeba to v pátek dopadne dobře, dej pak vědět jak jsi na tom. A zkus odpočívat co to půjde. Jinak u mě dobrý jsem nervózní z úterý, vůbec se necítím tehotne 🤷

alik20
autor
5. pro 2020

@jasemin26 bud v pohode ja taky ne, mam i pocit ze me splasklo zase i bricho 🤣. U tebe to urcite dopadne dobre 👏🍀 zadny nevolnoszi ani boleni bricha ani prsa nic prostě jako vzdy. Ti zavidim, ze jsi uz tak napred 🤣 uz 12tt? Ja ted začínám 8tt

jasemin26
5. pro 2020

@alik20 právě že vůbec nic 🤷 jen v noci chodím víc čůrat 🙄 na což nejsem vůbec zvyklá a trochu víc únava, jinak vůbec nic, tak snad se vyvyji jak má🤷.. kdepak 12tt 10 začínám 😉... Budu moc držet palečky aby to dopadlo i tobě dobře 👍🍀

alik20
autor
5. pro 2020

@jasemin26 no tak desaty uz je taky docela dobry 👏 no uz me to lezeni stve, dneska jsem uvarika svickovou a zase se valim, nejrafsi bych sla uz ven. No jsem na to zvedava v patek no. Curat jsem taky chodila 2x za noc, ted uz je to lepsi, chodim 1x 🤣 ale to jsem chodila i kdyz jsem nebyla tehotna. No dej mi pak taky vedet ☺️🍀

jasemin26
5. pro 2020

@alik20 no já to noční vstávání do teď neznala😁 já nikdy v noci nechodila, a teď 2-3 🙄... Já ti věřím ale pokud to půjde tak odpocivej 👍... Určitě se v úterý ozvu co a jak😉

alik20
autor
6. pro 2020

@jasemin26 ahoj, tak lezim v nemocnici, tak uvidime co bude dál, zatim se vse vyvíjí dobre, tak snad to tak zustane, zítra drzim palce

jasemin26
6. pro 2020

@alik20 jejky v nemocnici to mě mrzí, aspoň jsi pod kontrolou. Tak odpocivej s ať jsi brzy v pořádku

alik20
autor
7. pro 2020

@jasemin26 tak jak si dopadla?

jasemin26
7. pro 2020

@alik20 děkuji za optání ale jedu až zítra😉. Neboj určitě se ozvu😉

Strana
z6