Falešně pozitivní těhotenský test. Máte zkušenost?
Hezký den, jsem 11 den od ovulace, která byla vyvolaná clostilbegytem a pak jsem 10 dní brala utrogestan a dneska jsem si dělala 11 den po ovu test a co myslíte? Je to mamatest a teď jsem četla že to hází i falešné duchy. Jakou mate vy zkušenost? Moc bych si dítě už přála.

@lenkaaa1113 čárka tam je ale jelikož tento test je dosti na 💩 tak ještě pro svůj klid vzít jiný test
@lenkaaa1113 me Mama test ukázal vždy pravdivé. Za mě je toto pozitivni
@lenkaaa1113 me Mama test ukázal vždy pravdivé. Za mě je toto pozitivni
@barulina tak to mám radost, udělala jsem si pak ještě ten druhý z toho balení a vypadal stejně tak uvidíme zítra. Mám koupený zase mamatest a pak nějaký jiný ještě.
Vzdycky sem kupovala jen mamatesty. Pokud sem těhotná nebyla, byly negativní. 🤷
Tak dneska na mamatestu stejná čárka jak včera, dělala jsem si pro jistotou ještě jeden a taky tam je čárka přidávám foto toho druhého testu. Jenom mě znepokojuje,že čárka není silnější
@lenkaaa1113 dr max ma min barviva nez mamatest🥰
@lenkaaa1113 dr max ma min barviva nez mamatest🥰
@eliska1998 tento je nějaký z rosmanu, nějaká ta jejich značka, ale spíš že ten mamatest byl stejný jak včera. Silnější vůbec nebyl
@eliska1998 tento je nějaký z rosmanu, nějaká ta jejich značka, ale spíš že ten mamatest byl stejný jak včera. Silnější vůbec nebyl
@lenkaaa1113 Muže mit i tak min barviva nez mamatest
To nevadi vubec test by mel sílit obden😇🥰
Jasne ze nebude videt rozdil hned druhy den. Ono totiž hcg roste skokově cca co dva i tri dny. Takze pokud chces vidět rozdil, udelej si stejnou znacku zitra a vcerejsi a zitrejsi porovnej. A rozdil uvidis. Urcite neporovnavej ale dve ruzne znacky. Jinak mas pekne pozitvni test. 👍🏼
Jasne ze nebude videt rozdil hned druhy den. Ono totiž hcg roste skokově cca co dva i tri dny. Takze pokud chces vidět rozdil, udelej si stejnou znacku zitra a vcerejsi a zitrejsi porovnej. A rozdil uvidis. Urcite neporovnavej ale dve ruzne znacky. Jinak mas pekne pozitvni test. 👍🏼
@klpoiu tak já ráno dělala ten stejný test co včera a žádný rozdíl:D Myslela jsem že každý den to bude sílit:D a teda plus tady ten nějaký z rosmannu
@klpoiu tak já ráno dělala ten stejný test co včera a žádný rozdíl:D Myslela jsem že každý den to bude sílit:D a teda plus tady ten nějaký z rosmannu
@lenkaaa1113 Kazdy den rozdil byt opravdu nemusi. Vsak uvidíš zitra. Tam uz rozdil patrny bude.
@lenkaaa1113 na Mamatestu jsem mela rozdil kazdy den, ma hodne barviva. Tak drzim pesti, at je zitra carka zretelnejsi 🍀
@lenkaaa1113 na Mamatestu jsem mela rozdil kazdy den, ma hodne barviva. Tak drzim pesti, at je zitra carka zretelnejsi 🍀
@misha31 tal řekla bych že dneska je čárka výraznější o něco 😊
@lenkaaa1113 teď už je opravdu krásný, držím palce ♥️
@lenkaaa1113 supr, to vypada dobre 🍀
15 den dokonce
15 den dokonce
@lenkaaa1113 ale to mas zase jiny test, to tak nemuzes brat, jsou v tom obrovske rozdily. Zkusim ti najit jednu moji fotku, bylo to tedy z tehu, ktere nevyslo, ale na tom nezalezi
@lenkaaa1113 11dpo toto bylo
@misha31 no mám protože jsem teď na dovolené kde jsem si tady jejich koupila pošlu ti včerejší ještě, test je stejný jak ten dnešní. Vidíš nějaký rozdíl?
Uz se zbytecne nervujes!! Hod se do klidu. Test je v naprosté poradku. Porovnávat testy kazdy den a ještě jine znacky je pekna blbost. Kdyz uz se chces nervovat, tak se nervuj u stejne značky a ob den!
@misha31 no mám protože jsem teď na dovolené kde jsem si tady jejich koupila pošlu ti včerejší ještě, test je stejný jak ten dnešní. Vidíš nějaký rozdíl?
@lenkaaa1113 zašla bych na krev 2 krát testy nic extra neřeknou a hlavně každý test má jiné barvivo samohrejme to taky může bejt o druhá stránka že se TT nedaří ale to tak to nelze říct
@lenkaaa1113 hele, je to focene na jinem svetle, mohla byt naredenejsi moc apod, hodnotila bych, pokud bude dalsi 2 dny stejny. Ted to nic neznamena. Ja se synem mela jeden dokonce slabsi a dalsi den to vylitlo

Tohle už mi jako falesnej test nepřijde😇 carka je krásně růžová
Ale radši bych zkusila ještě jinou značku testu třeba dr max