Falešně pozitivní výsledky Mama testů: jste na stejné lodi?
Dobrý den, dotaz jako z Bravíčka, nicméně …
Mám dvě děti 20 měsíců od sebe. Zkušenosti s otěhotněním teda mám 😀, ale …
Tento měsíc mi meškala ms o 4 dny, což nebývá obvyklé…
Měla jsem i takový zvláštní vnitřní pocit..
No, udělala jsem si mama test.. vlastně hned 4, testovala jsem dva dny po sobě.
Všude duch, u jednoho bych řekla více než duch.
Jiný test značky z Dr. Maxe ale úplně negativní.
Sex probíhá s ochranou až před úplným koncem, jinak jsme bez ochrany..takže ano, těhotná být můžu, ale dotaz zní:
Měl ještě někdo nedávno tolik falešně pozitivních testů ?
Ms se dostavila. Byla sice o dva dny kratší, ale jinak bych řekla v normálnu.
Díky

@marketanovakova14 testované při 4.dnu zpoždění
@lucpop94 Nejsou falešně pozitivní testy...jen u někoho to odejde s ms...
Pokud se ms dostavila po těchto testech, tak to mohlo byt biochemické
@lucpop94 tonje klasicky pozitivní test . Odešlo to s ms. Mamatest mne nikdy nezklamal . Jsou ženy které mají stabilně zvýšené hcg kolem hladiny 10-15 ..a to už test reaguje . Takto mi to vysvětlil Dr na Bulovce . Žádný jiný důvod k čárce na testu není než hcg . Může se stát že nádor v těle může ovlivnit výsledek . Ale tak známé své tělo . Není falešné negativních testu .
@lucpop94 prijde mi to cele divne. jako navstivila bych v tomhle pripade doktora.
@vlasta1981 i cysta může upozornit na testu a některé léky hormonální ještě k tomu co jste napsala
Tohle mi přijde jako vadný testy.
Jsou vadné.
@vlasta1981 nemůžu souhlasit. V poslední době se testy zhoršily. Dřív byl mamatest jeden z nejlepších testů, teď patří mezi nejhorší testy.
@vlasta1981 to ano, ale v tom případě by byly pozitivni i ostatní testy… nebo ne?
Jsou hlavně totálně rozmočené.
@lucpop94 ano já měla úplně stejný problém. Mamatest slabá čárka. Spíše tedy duch tak mě to vylekalo. A další den sem pořídila test jiné značky a jasně negativní. Takže za mě mamatest nee. Kdybych někdy potřebovala testovat tak rozhodně ne touhle značkou🤔. Přitom hodně maminek chválí ale jsou i takové které mají opačné zkušenosti
Já naposled testovala letos v létě, a fakt jsem na žádným testu falešného ducha nenašla. A že těch testů byla fakt hromada, a byly to mamatesty.
Zadne falesne, tady je videt detekce hcg. Udelej test za dva tri dny. Pokud slo o biochemicke těhotenství testy budou ciste. Pokud na nem bude opet duch,sla bych na gyndu, jelikoz by se mohlo jednat i o mimoděložní. Nebo budou silnejsi a bude to normální těhotenství.
Všem mockrát děkuji za odpovědi.
Mama testům se vyhnu obloukem.
Dnes jsem udělala kontrolní test od Dr. Maxe do proudu moči a negativní.
Mějte se krásně!

@lucpop94 Já osobně takového ducha měla na mamatestu, ale bylo to před ms. Kolikátý den po sexu nebo po ovulaci jsi?