icon

Fertiprona, máte nějaké zkušenosti?

cherry_cola5
30. lis 2015

Ahojky 🙂 chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s tímto doplňkem stravy pro snažící se a těhotné ? 🙂 díky

Strana
z3
efinkaa
2. pro 2015

taky jsem si ji teď koupila místo Nosifolu, složení je téměř stejné ale je levnější, tak by mě zajímalo jeslti má někdo nějaké zkušenosti

cherry_cola5
autor
2. pro 2015

@efinkaa Přesně tak .. já kupovala inofolic .. a potom jsem narazila na tohle .. složení je skoro stejné 🙂

efinkaa
2. pro 2015

A ty uz jsi zacala brat?

cherry_cola5
autor
2. pro 2015

@efinkaa Ještě néé, ale mám jí objednanou 🙂

micha2105
2. pro 2015

Já beru už měsíc a zatím to na mě nemá žádný účinek :(

misutkakosutka
7. pro 2015

mě to bylo dnes doporučeno gynekologem, jelikož mám náznak na polycystické vaječníky,ale prý žádná tragédie a právě to složení je vyhovující, tak mi to řekl.tak jsem hned objednala 🙂

zikylucinka
9. pro 2015

Ahojky holky 🙂
taky ho beru už týden ten Fertipronu také zatím nic... 😒

cherry_cola5
autor
9. pro 2015

@zikylucinka je to jen doplněk stravy takže myslím, že se účinky projeví až později 🙂

zikylucinka
9. pro 2015

🙂 🙂 taky si myslím

byra
15. dub 2016

Tak co?

misutkakosutka
15. dub 2016

Ahojky děvčata já začala Fertipronu brát v prosinci a nyní jsem v 17.týdnu těhotenství a mimi se daří dobře a beru ji stále plus kys.listovou 🙂

minareta
19. dub 2016

Misutka: presne takhle to mela kamaradka. Ja mam objednano. Tak snad se brzy zadari 🙂

martinkamoj
19. dub 2016

Ahojky děvčata, odpovím vám všem na jednoduchou otázku... Dřív sem papala nosifol, pak sem začala inofolic- je to na stejném principu ale výrobce je zahraniční, proto ta cena je vyšší a fertiprona je to též co nosifol a inofolic- jenom to okopíroval český výrobce tudíž levnější varianta... Jinak je to složením stejné a působí to také stejně.. Řešila jsem to s doktorkou co z těch tří je lepší tak mi řekla, že je to naprosto jedno jak se budu cítit finančně.

efinkaa
19. dub 2016

Asi to bude u kazde individualni. Ja zkusila nosifol inofolic i fertipronu prave kvuli cene a stejnemu slozeni. Ale zjistila jsem ze mi nejlepe dela nosifol. Zadne polykani pilulek a mam i mensi bolesti pri menses. Ale jinak ano, slozeni je stejne

minareta
19. dub 2016

Ja mam ale objednanou fertipronu v prasku a ne tabletky..

efinkaa
19. dub 2016

@minareta pravda fertiprona je takx v prasku. Chutove i ns telo mi lip vyhovuje Nosifol. Kazdopadne me se zatim nezadarilo takze si drzme navzajem pesti at to jde s nebo bez doplnku.

martinkamoj
19. dub 2016

@minareta
@efinkaa Některým případů nepomůže jen výživový doplněk, já to řídila ještě bylinkama a jako před rokem tak i teď to řídíme hormonální léčbou jinak se štěstíčka nedočkám nikdy.. ☹

minareta
20. dub 2016

@efinkaa
@martinkamoj Ja si taky nemyslim, ze otehotnim diky fertiprone, ale mam pak lepsi pocit, ze pro to neco delam 🙂 asi takovy psychicky placebo 🙂) a listovka se doporucuje, tak to zkusim. effinka@ a jak dlouho se snazite?

misutkakosutka
21. dub 2016

@minareta ještě doplňuji,že jsem používala ovu testy, jelikož mám ovulaci i 24 den cyklu 🙂

minareta
21. dub 2016

@misutkakosutka my se snazime teprve kratce, ted mi bude koncit teprve druhy cyklus po vysazeni HA. Cyklus mam cca 40 denni a bolesti mam kolem 30.dne cyklu, tak bych rekla, ze dle priznaku se jedna o ovu. Ale ktery den presne nevim. Budu zkouset ovu testy a mereni asi od dalsiho zac.cyklu..

misutkakosutka
21. dub 2016

@minareta budu držet palečky 🙂

martinkamoj
21. dub 2016

@minareta
@misutkakosutka Holky to buďte v klidu pokud se snažíte cca do půl roku, my se snažíme více než přes rok, po půl roce se povedlo ale mimoděložní.. noo a teď běží třetí půl rok... Začínám být z toho unavená ale nevzdávám to... 🙂

minareta
21. dub 2016

@misutkakosutka no moc děkuji, zatím se ještě nehroutím, na to bude ještě času ;) já zase moc gratuluji! 😎

minareta
21. dub 2016

@martinkamoj to je hlavní!! nezvdávat to!! jak řikám, já teprvě v podstatě začínám a shromažďuju informace a do toho to zkoušíme, takže snad se zadaří 🙂 držím palce!! 😉

efinkaa
21. dub 2016

@minareta bude to uz rok a pul

hanulkavelunka
22. dub 2016

Tak ja po 3 iui 1 ivf bez uspechu a to se snazime skoro 5 let po neuspesnem ivf jsme sli do 4.iui a to jsem uzivala fertipronu a zadarilo se,bohuzel to bylo biochem.ale fertipronu jsem uzivala 1 za den a jen 14 dni pri stimulaci tak si rikam ze jsem mohla uzivat 2 a po celou dobu
Ted jdeme do dalsi a posledni iui a mam fertipronu 2 za den uz tyden beru a dnes stimulace merionalem 150 at to stoji za to
Pa
Nemusite odpovidat ani se me na nic ptat
Zarekla jsem se ze s MK koncim protoze me akorat tak depta tady ty diskuze a nekdy i vymysly pak se clovek hlida jak magor a veri a pritom to mame kazda jinak a na kazdou plati neco jineho.

Hodne stestita nectete nebo neverte vsemu co se tady pise ...vim o cem mluvim (pisu)
Pa pa pa

laura1972
14. zář 2016

@misutkakosutka ahoj takže u tebe zabral za jak dlouho?

misutkakosutka
14. zář 2016

@laura1972 za 3 měsíce, jsem našla 2 čárky a nyní čekám už jen,kdy začnu rodit 🙂

evafml
13. říj 2016

já nakoupila fertipronu, protože jsme trpěla na polycyst.vaječníky a předpokládalo se, že mi otěhotnět jen tak nepůjde. S fertipronou jsme otěhotněla hned 1.měsíc. Ale samozřejmě nevím, jestli to bylo tím. Taky jsme byla na laparoskopii, při které tam to břicho prý hodně pročistí, aby bylo vše průchozí a tak..Takže těžko říct, čím to bylo.

lalaog
19. říj 2016

Já začala Fertipronu užívat před 4 měsíci a teď jsem v 7tt,doufám,že vše dopadne dobře,v lednu jsem porodila/potratila miminko v 5 měsíci těhotenství,kvůli velké vývojové vadě,tak snad teď vše dopadne v pořádku a Fertipronu stále užívám pro správný vývoj mimča,takže za mně Fertiprona 100% ano.

Strana
z3