Folandrol x Inofolic

maggie_
10. srp 2016

Zdravím všechny snažilky a čekatelky 🙂
Někdo už mě zná, ale pro ty co ne - s přítelem se od října minulého roku snažíme o miminko - jak jinak 😀 😀 Bohužel mám problém s nepravidelným cyklem, kde už jsem vyzkoušela kontryhlové čaj, byla podpořena Utrogestanem apod....Co se týče podpory už jsme spapala kys.listovou, GSMimistar, GS MamaVit a další blbosti.
Teď jsem objednala pro mě Inofolic, o kterém tu už něco padlo v diskuzích a pro přítele Folandrol, o kterém tu nikde nic není 😉
Má otázka tedy zní, jelikož to jsou fakt hříšný prachy, jestli má někdo pozitivní zkušenost hlavně s tím Folandrolem, a jestli si má smysl, ty peníze za to vyhazovat 😉 😉 Děkuju moc...

maggie_
autor
10. srp 2016

Nikdo?? 😔

sofinka84
10. srp 2016

@maggie_ Taky mi tahle kombinace byla od gynekologa doporučená, manžel má spermio dobré, takže spíš pro udržení toho dobrého stavu, ale jestli pomůže k miminku teprve uvidíme. Nicméně držím pěsti, aby se zadařilo.

maggie_
autor
11. srp 2016

@sofinka84_ To moc děkuju 🙂) vám taky přeju // co nejdřív 🙂 ....takže spíše podpora správného fungování? A jak dlouho užíváte?

misina01
11. srp 2016

@maggie_ já jsem neměla ovulaci ani MS půl roku po vysazení, pomohl mi inofolic a bylinky, první ovulace přišla po půl roce díky inofolicu, manžel nebral nic a hned na první ovulaci máme pozitivní testík 🙂 DRŽÍM PALCE!

jitule1977
11. srp 2016

já jsem brala Fertipronu 2 sáčky denně a přítel Folandrol. Do 3 měsíců byly //.

maggie_
autor
11. srp 2016

Ježiš holky, to by bylo super 🙂 my už se 10 měsíců snažíme a nic....A mám brát jeden sáček denně, stačí to? 🙂

brrbrr
11. srp 2016

Ahoj,ja beru inofolic 2sacky denne a manzel folandrol mel by brat 1denne,ale obcas zapomene-chlap no.Uz to berem 3cyklus.Zatim vysledky zadne,pristi cyklus by mel jit manzel na kontrolni spermio po 3mesicich,tak jsem zvedava jestli tam bude nejake zlepseni.U me zlepseni zatim zadne,mam PCO a bez hormonu se u me proste nic nedeje...a bohuzel zatim ani s hormonama se nedari otehotnet.Po vysetreni dam vedet,jestli jsou zlepseni.Ale ty prachy za to je teda mazec...

misina01
11. srp 2016

@maggie_ brala jsem jeden sáček denně vždy večer, v kuse 40 dní a otěhotněla jsem 🙂

maggie_
autor
11. srp 2016

@misina01_ Děkuju 🙂 budu věřit, že i mě to zabere a dočkáme se 😉

sofinka84
11. srp 2016

@maggie_ ano,u me na podporu ovulace,u manzela na udrzeni dobreho stavu spermii. Ja piju na doporuceni 2 sacky. Manzel jeden. Obcas to stridam s Fertipronou.

mruk
11. srp 2016

Já brala Fertipronu měsíc a půl a ten měsíc co jsme si řekli, že to zkusíme jsem otěhotněla ;) a beru ji tedy stále 2 sáčky denně ;)

maggie_
autor
11. srp 2016

No tak to je super 🙂 třeba i nám to pomůže, přítel pije měsíc, pak na chvíli přestal a teď jsme začali společně znovu

mixinkah
11. srp 2016

@maggie_ Zdravím, my s manželem sme se snažili o miminko od minulého ledna.. nedařilo se :( Já začala brát inofolic ale šíleně se mi rozhašil cyklus.. krvácela sem mimo pár dnů skoro celý měsíc.. doktor mě cpal několika různými prášky s hormony ale nic.. žádná změna.. v lednu letošního roku mě to už přestalo opravu bavit recept od gynekologa sem vyhodila do koše a začala pít čaj gynastan (3x denně) do 2 měsíců sem měla pravidelný cyklus. Manžel začal brát Fertilan (kvůli špatnému spermiogramu), bral je cca 3 měsíce a na začátku května sme se dozvěděli, že čekáme miminko 🙂 Držím vám palečky, ať se vám to taky brzy podaří.

maggie_
autor
12. srp 2016

@mixinkah_ Ježiši, tak snad s tim cyklem nebude tak zle 😕 už takhle ho má hrozně nepravidelný...no uvidíme. My jsme ještě právě na spermiu nebyli, tak jsem preventivně koupila ten Folandrol, abych to podchytila no 😨

mixinkah
12. srp 2016

@maggie_ No my teda byli a výsledky teda docela hrozný, tak manžel začal brát ten fertilan a za ty 3 měsíce šel na něj znovu a výsledky byli dobrý... Ale prý ten první je většinou horší hlavně proto, že ten chlap tam jde poprvé, neví, co přesně čekat a je nervózní a to prý udělá hodně... takže nám říkal i doktor, že se hlavně nemáme stresovat, že dneska sou fakt takový možnosti, že skoro každej pár může to dítě mít. Takže myslím, že to dělá i hodně tohle.. jestli se to nedaří a ten chlap na to taky pořád myslí, jestli je problém u něho, nebo u ženské, tak si tím přihoršuje... ikdyž to nepřizná, že ho to štve a že nad tím přemýšlí...

karlos12
14. srp 2016

@maggie_ manžel pil Folandrol a měl mnohem větší ,množství spermií a lepší pohyblivost a já nevím co ještě .Takže asi fakt funguje .Já brala inofolic , asi dobré , ale opět byla fáze " vzdoru " a chvíli jsem ho nebrala .Snažíme se 2,8 roku .

maggie_
autor
15. srp 2016

No koukám, že v tom nejsem sama. Zrovna včera jsem říkala přítelovi, že nás na ten Gennet objednám, aby jsme zjistili, jestli jsme v pořádku, ale je teď proti, protože čekací doba jsou až 3 měsíce a jelikož to pak vychází na prosinec, říká mi: "Zlato nech to po novým roce, kdyby ty výsledky byli špatný, budeme mít zkažený celý svátky" 😔 takže asi teď budeme hlavně pít tyhle ty dvě věci no ...

setmi
15. srp 2016

@maggie_ Folandrol a pak Selzink nám po 3 měsících pomohl zlepšit spermio, tak i když to něco stojí, u nás funguje. Jo a první balení dostal přítel od lékařky v Caru jako vzorek.

aymy31
25. srp 2016

Ahoj snažily,my se snažíme rok a půl, manžel měl spermiogram nic moc a tak mu lékařka doporučila folandrol že je nejlepší a po třech měsíc kontrolní spermiogram protože prý se obnovují právě po třech měsících užívání tohoto přípravku.mě doporucila fertiliti blond tak poctivě zobeme a pijeme.dostala jsem18.8 přehnal na ovulaci a teď už jen čekám a sledují se,no hrůza .všem snazilkam držím palce

uzivatelkapetra
5. led 2017

Ahojte, kdyby někdo chtěl, mám dvě neotevřené balení folandrolu navíc. Přítel to pít nechce:/

alischkar
12. led 2017

Ahoj holky, daruju za vyzvednutí 12 sáčků Folandrolu, Vsetín. Projdou v únoru, byla by to škoda. Nechcete některá? Můj vypil pár sáčků a pak už to nebylo potřeba Napište mi prosím SZ.

lilavatty
19. led 2017

@uzivatelkapetra ahojky, za kolik?☺

uzivatelkapetra
19. led 2017

@lilavatty zrovna dnes jsem se dohodla s jednou kolegyni tady takze uz bohuzel nemam🙂

monaj
23. led 2017

ahojky holky, taky jsem dostala od dr.pro manžela Foladrol a já Inofolic, Clostylbegyt a Utrogestan. tak jsem zvědavá, zda nám to pomůže 🙂

errrrricka
3. dub 2017

Ahoj holky, taky máme stejný problém, objednala jsem si Nosifol Duo + pro manžela Folandrol, dle diskuzí, je ten Nosifol na podobné bázi, máte někdo zkušenosti ?
Děkuji 🙂

errrrricka
4. dub 2017

Holky neprodáváte někdo Fertipronu?

emysicka
5. dub 2017

Ahoj holky, já mám jedno celé balení inofolicu kdyby někdo chtěl 🙂

errrrricka
5. dub 2017

@emysicka Ahojky 20 sáčku? a za kolik prosím tě?

emysicka
5. dub 2017

@errrrricka ano 20 sáčku a expirace do 4/2019 ... tak za 150 ?

errrrricka
7. dub 2017

@emysicka zatím díky,mám na 3 měsíce Nosifol teď koupený, ten obsahuje myo-inositol a d-chiro-inositol, tak se mi to zdá lepší, ale děkuji.