Fytosoja a grepový džus a Clostilbegyt - pomáhá to?

slunecnice604
21. led 2019

Holky co se snažite o mimi, teď jsem brala clostil 2mes a nic. Mám pcos a myslím že jsem neměla ten správný hlen. Ale ovu jsem měla. Teď budu mít pauzu a chci zkusit užívat fytosoju a grepovy džus. Slyšeli jste o ní? Dočetla jsem se že podporuje i super hlen, pak taky je dobrý grepovy džus pár dní před ovu a taky acc long. Nebo co pomohlo vám místo clostiku?

thalia
21. led 2019

Jestli soja zlepšuje i hlen, to jsem se myslím nedočetla. Na to je určitě doporučován grepový džus (červený), stoprocentní, velkou sklenici denně cca pět dnů před ovulací a i během ní. Co se týče fytosoji, ta je na ovulaci, doporučuji k pročtení https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/soj... (hlavně začátek, už je to docela dlouhé). Já to zkoušela tři cykly, pak skončila a pátý cyklus jsem otěhotněla. Ovulaci jsem měla ověřenou bt a ovutesty. Myslím, že je to o dost šetrnější alternativa oproti clostilu. A tedy o něco dražší. Ale já to chtěla vyzkoušet, než zas půjdu do rukou lékařů. No nakonec jsem nemusela 🙂.

makronka222
22. led 2019

A ovu testy delas, nebo se jen ridis hlenem?

slunecnice604
autor
22. led 2019

@makronka222 já bt nemerim. Dřív jsem měřila ale jak nemám ovu tak to bylo na prd. Teď po clostil mám, cítím ji jako blázen a ovu testy dr. Max jsou fakt přesný. Hlen asi nemám, tedy ten bílek. Spíš vodnaty. Ale možná to je tím Clostikem že není. No uvidím po soje.

slunecnice604
autor
22. led 2019

@thalia můžeš mi prosím hodit odkaz jakou fytosoju jsi měla?

hermij
22. led 2019

Za zkoušku nic nedáš (max. za to vyplázneš nějaké penízky), ale kontroluj si ovulaci (taky doporučuji spíš měření, je přesnější, než ovu testy). Každý týden tu holky vkládají záznamy z ovu testů i teploty - ovu testy pozitivní a teploty nízké, takže prostě k ovu nedošlo a pak sou zmatené těmi testy. Reagují na hladinu LH v krvi a ta kolísá. Zato teplota se vlivem progesteronu razantně navyšuje. Ale je to na tobě 🙂 Proč to píšu - sleduj si ovu, pro případ, že by Ti ji to vyblokovalo. Super, že to Thalii pomohlo, ale fytosoja je fytoestrogen. Máš málo estrogenů? Většinou jich máme až až a chybí progesteron (to je ten hormon zodpovědný za ovulaci). Takže klidně zkus, ale sleduj se, abys to přestala užívat, když uvidíš, že Ti to nesvědčí ;) Já bych třeba namísto toho doporučila čaj Maca a pupalku. Hodně zdaru.

slunecnice604
autor
22. led 2019

@hermij já mám pcos, takže ovulku nemám jen pak cysty. Tak clostik taky stojí nějaké peníze, takže to beru že sója bude možná levnější a nedrasticka. Ale teď ovulku cítím a to dost razantně. Přesně jeden den test pozitivní a druhý den křeče. A nereaguje to na lh krve ale lh v moči.

hermij
22. led 2019

@slunecnice604 Upsala jsem se :D Pardon. Tak snad to pomůže k mimi 🙂

thalia
22. led 2019

@slunecnice604 https://www.best-lekarna.cz/produkty/ostatni/sa..., je tam uveden obsah izoflavonoidů a podle toho je potřeba si spočítat, kolik kapslí atd., viz zmíněná diskuze. Já už si to vyloženě nepamatuju, přece jen už uběhl nějaký čas a znovu to nepotřebuju 🙂. Jo a jestli se nepletu, tak clostil vysušuje, takže s hlenem při jeho braní to není slavné. Ale grep by tomu měl pomoct.