Graf bazální teploty, Clostilbegyt, mám v tom bordel
Ahoj ženy, absolutně nerozumím mému grafu. Zřejmě anovulák. Tak mám pár dotazů. Beru urogestan a clostilbegyt. Měla jsem teď docela stresy tak nevím jestli to může ovlivnit mojí ovulaci. Každopádně bych chtěla vědět názor na můj graf. Jsem z toho totální jelen:D co vám budu povídat. Každopádně tedy snad příští měsíc by to třeba mohlo vyjít🙂 😎

počkej, ovulace může ještě přijít. Stres ji mohl posunout, uvidíš, kdy budeš menstruovat, podle toho se uvidí. Menstruace přichází plus mínus za stejný počet dní od ovulace (9-16 dní, ideál tak 12, každý to má jinak). Ovulace může být různě a né ideálně 14. den cyklu... Důležitá je i stejná hodina měření a hned po probuzení. Pokud ti zítra teplota stoupně, mohla ovulace už proběhnout...
@werumka ahoj nene nebyla řekla že mám zkusit dva cykly z clostíkem. Utrogestan jsem brala před ms ale tu jsem dostala o 8 dní dříve než jsem měla. pak jsem brala clostík 5-10 den ms, a odedneška mám zase brát utrogestan.
Štítnou žlázu mám prý v pohodě.
@evulina77 měřím každé ráno v leže a ve stejný čas už jsem z toho teda pěkně jelen🙂 já vždy musím mít něco výjmečně😀 tak uvidíme jak to bude dál.
@smetanovak V tom případě ještě Utrogestan neber. Reakce na Clostil může být zpožděná (tj nemusíš ovulovat 14. den cyklu, ale třeba až 20.). A pokud nechodíš na ultrazvuk a kontrolu folikulů, je to spíš hádání z křišťálové koule. Počkala bych ještě do nějakého 25. dne cyklu a pokud by teplota nestoupla, tak teprve potom bych nasadila Utrogestan.
@werumka taky jsem si to tak myslela. Doktorka to tedy taky říkala tak ještě zkusím počkat. Je to bordel vám tedy povím. Jak prášky dokážou člověku tak rozhazet cyklus.
@smetanovak Protože každý člověk je originál 🙂 Fakt ještě počkej, tím Utrogestanem by sis ten cyklus zazdila.
@werumka zkusím tedy počkat děkuji moc za radu.
@werumka tak jsem dnes volala doktorce a říkala, že mám počkat a nasadit urogestan 7.3 . 🙂 tak uvidíme co se do té doby vyvrbí nicméně dnes takhle...
@smetanovak To vypada dobre. Ty teploty pred tim byly docela vysoký na to, aby byly predovulacni. Mas nejaky dalsi priznaky?
@werumka občas mě píchne jakoby dole na boku v podbřišku. A jsem pěkně nafouklá. Ale jinak asi ne moc se nepozoruji. 😎 uvidíme jak dále. Nechám tomu prostor stejně tomu mému tělu moc nerozumím:D když sleduji tady ruzné grafy a tak tak ten můj mi připadá pěkně komicky:D
@smetanovak Aspon si ten graf s nikým nespletes 😀 k potvrzeni ovulace je potreba, abys mela pred tim vzestupem linii šesti nižších teplot. Tu linii tvoří nejvyssi z nich. Ted by to byla ta hodnota 37, coz je dost vysoký. Kdyz ještě chvili budeš mit kolem 36,5, tak ten po ovulacni vzestup dobře poznas.
@werumka to je fakt splést si to nemůžu😀 jsem ráda že jsi mi napsala. A uvidíme jak to tedy bude dál. 🙂
Tak pořad stejně @werumka
@smetanovak To vypadá dobře! Myslím, že ovulace bude, měř dál 🙂
@werumka tak o 2 teploty zase dal.
Co mám očekávat nevím 🙂 do kdy mám čekat na ten urogrstan?🙂
@smetanovak No je to zvláštní 🙂 podle mě ovulace neproběhla... Nemáš možnost zajít na ultrazvuk, aby se někdo podíval? Jinak utrogestan určitě nasadit můžeš, ten cyklus s ním ukoncis a příští to zkusis znovu...
@werumka dnes ho nasadim a uvidíme.
Třeba se napodruhé podaří aby ovu byla 🙂 každopádně děkuji za rady ;)
@smetanovak Kolik jsi brala toho Clostilu?
5-9 den m/s ráno 1 večer 1 @werumka
@smetanovak Tak to jsou už ty vyšší dávky. Nevím, jestli se dá ještě navyšovat - možná jo. Ale domluv se určitě s doktorem, jaký by navrhoval další postup. Chtělo by to kontrolu folikulů na ultrazvuku, bez toho je to opravdu jen hádání... ☹
@werumka no uvidíme doktorka v pátek říkala ze mám nasadit urogestan v pondělí.
Tak ho dnes nasadim a uvidíme jak ten další cyklus. A půjdu na kontrolu.
@werumka a pak ze v Praze je nejlepší Matějská to ja jsem jako horská dráha 😀😀
@smetanovak To je Utrogestanem, s nim uz nema smysl měřit 🙂
@werumka já si to myslela🙂 mám měřit prý pořád už me to teda unavuje.
Ještě se zeptam do kdy te utrogestan bere když 5-9 ms mám brát clostik?
No, brala bych ho asi 10 dni, pak pauza, prijde menstruace (mozna slabší) a novy cyklus.
@werumka je možné ze mě po utrousi bolí v podbrisku?
@smetanovak Jojo, určitě. Utrogestan podpoří PMS 🙂 takže bolest v podbřišku, napětí prsou, náladovost...
@werumka ahojky 🙂 v úterý by měla m/s přijít. Ta teplota by měla klesnout? Do kdy mám ten utros brát mám to nějaké rozházené.

Ahoj, na kontrole folikulů jsi byla? Kdy? Utrogestan bereš ode dneška? Neléčíš se se štítnou žlázou?