icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

vanea
24. led 2017

@kstablova jé tak snad se zadařilo! když jste to pojistili předtím i teď, tak je šance určitě veliká 🙂 na sobě ovu taky nepoznám, párkrát jsem myslela že jo, ale asi spíš ne...příznaky nemám, bílek se nekoná...=) dej určitě vědět, jak pokračuješ🙂 !

ttm
24. led 2017

@kstablova I podle grafu ti ovu vychází na 20.1., nechápu, proč ji aplikace vyznačila dřív, když to 17.1. nesplňuje pravidla. Držím palce, ať se hezky drží nahoře a už neklesne 😉

simi1510
24. led 2017

@kstablova držím palce! 🙂

Je to s těmi ovu prostě nějak na prd tento měsíc 😀 Abys to neměla jako to měla Terka - když dle doktorky ji měla mít... 🙂

Já budu mít ale do konce týdne určitě jasno...

kstablova
24. led 2017

@ttm zvláštní. pozitivní test jsem měla v pondělí 16.1., ve středu a dál už byl výrazně negativní... a takto mi to vyhodnotily dle teploty všechny tři aplikace, které používám....

kstablova
24. led 2017

@simi1510 držím palce. já budu mít jasno příští týden 🙂

kstablova
24. led 2017

@ttm no ono by to, co píšeš odpovídalo taky tomu, že se nechtělo dlooouho zadařit a pak se teda zadařilo, ale hned od začátku to bylo špatně - revize a teď teda díky kontrole u Mudr vím, že se snažit musíme mnohem mnohem dýl 🙂

kstablova
24. led 2017

jsem si s tím trochu pohrála... tak teda nevím, jestli jsme se trefili. Ten páteční sex byla až v noci na sobotu.... tak uvidím no. Zkusím nepropadat panice. Vajíčko tam třeba ještě bylo ready a spermie měly fdostatečně možnost dozrát....

ttm
24. led 2017

@kstablova Pro potvrzení ovulace je potřeba, aby byly 3 teploty vyšší než 6 předchozích (nejvyšší z těch 6 tvoří linii). Třetí z těch 3 vyšších musí být o 0,2°C nad linií, což není Existují výjimky z pravidla a když na to znovu koukám, pravděpodobně je splňuješ a ovu tedy asi toho 17.1. byla, to je moje chyba, omlouvám se. Ale nejdůležitější je, že ovulace v cyklu určitě proběhla a teď nezbývá, než čekat. Držím palce 😉

kstablova
24. led 2017

@ttm ženská 😀 tak teď už v tom mám totální binec 😀. Ale ne, nevadí, sama fakt nevím. Mě už dost v pátek zmátla moje doktorka, která řekla, že teprve ovu probíhá.... fakt netuším. No jindy před tím/ potom/ mezitím snad nebyla, tak uvidíme příští týden ❤

simi1510
24. led 2017

@kstablova tak já bych to brala že nejpozději do 2 dnů od pozitivního testu by měla proběhnout 🙂

kstablova
24. led 2017

@simi1510 no právě. test pozitivní v pondělí. doktorka tvrdí, že probíhá v pátek.... nějak mi tam pár dní lítá 😅

simi1510
24. led 2017

@kstablova jedině, že bys měla vážně dvě 🙂

kstablova
24. led 2017

@simi1510 neee, tomu nevěřím 🙂. I když u první dcery na UTZ při zjištění těhu mi tehdejší doktor říkal, že jestli nechci mít dvojčata, tak ať si teď dáme bacha, že tam mám další dominantní folikul.

Ty bláho, vždyť jsem ještě v pátek sem do druhé diskuse vlastně psala, že mi doktorka vlastně řekla, že ovu asi zrovna probíhá a že tam mám na obou stranách a že na které straně mě píchá (jsem jí řekla že na žádné) 🙂
Ale jestli je to reálné, to nevím. Tak to spíš jen tak vám pro pobavení 😀 😀

simi1510
24. led 2017

@kstablova no vidíš to 😀 tak kdo ví, jaký budeš mít překvapení třeba 😀

Četla jsem, že se to může stát, že jsou výjimky právě. A že to občas může způsobit i třeba stres. Někdo říká, že je to během pár hodin po sobě, ale některá doktorka prý říkala, že je to i do 10 dnů.

kstablova
24. led 2017

@simi1510 tak uvidíme co bude. Máš ještě fakt do MS dloooouho čas 🙂. ale děkuji 🙂

simi1510
24. led 2017

@kstablova já jsem zvědavá na ten svůj cyklus... Kočka na mě včera doma mručela, když jsme byli na návštěvě u našich, i na ponožky, když jsem se na ní ani nedívala... K tomu teď se začal objevovat výtok... tak uvidíme no.

Jullli ta už to prubla 8DPO 😀

kstablova
24. led 2017

@simi1510 jj jsem viděla 🙂. Však ty už máš taky termín MS za chvilku, ne? tak jsem zvědavá na Tebe 🙂

simi1510
24. led 2017

@kstablova pokud by to bylo jako 2 cykly před, tak LF by měla být 11, takže mi zbývají 4 dny asi.

kstablova
24. led 2017

@simi1510 jsem zvědavá ještě víc 🙂

jullli
24. led 2017

@simi1510 to proste neslo jinak :D snad nebudu zklamana. Jinak vytok se mi vytvoril taky ;)

simi1510
24. led 2017

@kstablova
@jullli

uvidíme co to bude nebo ne 😀

judge
24. led 2017

Ahoj holky.tak ta teplota 37,7 c byla asi kvůli migréně a teplotě co jsem měla v noci před ranním měřením.tak jsem tu teplotu smazala.dnes zase jen 36,7

jullli
24. led 2017

@simi1510 taky jsem zvedava na tve testy.. Na to jak vypadal tvuj cyklus tak ted je uplne ok :D takze jen cekat...

simi1510
24. led 2017

@jullli právě no 😀 já jsem na to zvědavá, jaký výsledek to bude 😀

jullli
24. led 2017

@simi1510 chapu to je to nejdelsi cekani ;)

dasa.77
25. led 2017

to má jako dneska přijít ta mrcha škaredá???? 😝

jitiss
25. led 2017

@dasa.77 ja bych zkusila testik 😘🍀

lory303
25. led 2017

@dasa.77 ahojky, kolikaty jsi DC? A kdy mas/nemas mit MS?😊

lory303
25. led 2017

Dobre rano holky, muzete mi nektera poradit kolik dni pred MS klesne teplota, abych poznala, ze MS fakt dorazi? Ja jsem dnes 8DPO a teplota mi klesla ☹ MS mam mit za 4 dny. Myslite, ze uz ji mam cekat podle grafu?

rejni
25. led 2017

Tak aplikace stále trvá na ovu 19.1. Hm.. Přitom je tam i pokles..No hlavně, že byla a ať se drží 🙏🙏🙏

Strana