Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@kstablova Pro potvrzení ovulace je potřeba, aby byly 3 teploty vyšší než 6 předchozích (nejvyšší z těch 6 tvoří linii). Třetí z těch 3 vyšších musí být o 0,2°C nad linií, což není Existují výjimky z pravidla a když na to znovu koukám, pravděpodobně je splňuješ a ovu tedy asi toho 17.1. byla, to je moje chyba, omlouvám se. Ale nejdůležitější je, že ovulace v cyklu určitě proběhla a teď nezbývá, než čekat. Držím palce 😉
@simi1510 neee, tomu nevěřím 🙂. I když u první dcery na UTZ při zjištění těhu mi tehdejší doktor říkal, že jestli nechci mít dvojčata, tak ať si teď dáme bacha, že tam mám další dominantní folikul.
Ty bláho, vždyť jsem ještě v pátek sem do druhé diskuse vlastně psala, že mi doktorka vlastně řekla, že ovu asi zrovna probíhá a že tam mám na obou stranách a že na které straně mě píchá (jsem jí řekla že na žádné) 🙂
Ale jestli je to reálné, to nevím. Tak to spíš jen tak vám pro pobavení 😀 😀

@kstablova jé tak snad se zadařilo! když jste to pojistili předtím i teď, tak je šance určitě veliká 🙂 na sobě ovu taky nepoznám, párkrát jsem myslela že jo, ale asi spíš ne...příznaky nemám, bílek se nekoná...=) dej určitě vědět, jak pokračuješ🙂 !