icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

juliemichal
12. lis 2019

@petula.bir no nádhera zlatíčko moje,moc ti to přeji ♥ ♥ já se asi tohoto už nikdy nedočkám ☹ ☹

@kocila no je fakt,že jsme měli půst jen 1 den 😀 😀 i minule před IUI jsme měli půst jen 1 den,ale před těmi 3 měsíci jsme měli půst ty 3 dny nebo jak dlouho a stejně ten spermigoram nedopadl dobře ☹ ☹ takže má milion spermii 😀 tak to je taky strašně málo,když je přes 50 mil spermii nebo kolik ☹
ale máš pravdu v tomto počtu se určitě 1 splašená spermie najde ♥ ♥ a i kdyby ne tak jdeme do toho nativu jako ty asi v lednu či v únoru 😀 😀

a určitě Vám bude přáno ♥ ♥ strašně moc ti to přeji ani nevíš jak ♥ ♥ kolik prosím tě ten nativ cca stojí?

petula.bir
12. lis 2019

@kocila
Jako už nešpiním. Jen pidi hnědá krev. Teď během 4.hodin jen tak na utření 🤔 možná si vezmu ascorutin

kocila
12. lis 2019

@petula.bir muzes si vzit ascorutin pokud mas a uvidis...👍

saji
12. lis 2019

@petula.bir jeeee, divam se na testik 💖, to je nadhera🍀🍀. Tak preji, at to vse vyjde 😘

petula.bir
12. lis 2019

@saji
Děkuji 🥰🥰🥰
Včera po sexu jak jsem začala špinit jsem to obrečela, manžel taky a ráno // 😂😂😂
@kocila
Od podvečera zatím ani ťuk 🥰🤷🏼‍♀️

Počkám do konce týdne a v pondělí bych si zavolala na gyndu. Řeknu jim regulovanou ms což je myslím 13.10. 🙂

leilinkaa
12. lis 2019

@petula.bir nadherny testik. Tfuj tfuj at se udrzi 🥰🥰

ebak
12. lis 2019

@petula.bir to je krása, moc gratuluji! To špinění, vůbec si tím někam hlavu, hnědá není čerstvá, tak to bude asi po tom sexu🙂 jinak mazec, jak velký rozdíl je mezi těmi testy...ten dr.max a navíc z ranní moči a není tam defakto nic a z odpolední už silná čárka😲

janickazabicka
13. lis 2019

@juliemichal super držím palce i když trochu opožděně 😁
@petula.bir teda to vypadá slibně 🤗🍀🙏
Jinak teda u té další fotky koukám jako blázen. Max skoro nic a mamatest dálnice v podstatě to nechápu. A pak že testy jsou spolehlivé. Ale tobě držím moc palce 🙏

petula.bir
13. lis 2019

Ahojky kočky moje 💐🥰
Toto už píšu po 4 tak snad už se to odešle 🤔🤬
Od včera žádné špinění, krvácení nic - bylo to tím stykem - tak jsem řekla, že do kontroly která bude za cca 3-4.týdny nic nebude 🤷🏼‍♀️ A manžel, fuj jsem se lekl ale k zubaři se zubama nejdeš, ne? 🤣

@leilinkaa
Děkuji 😘 určitě se udrží a vydrží do 40tt 🏆🥇
@ebak
Děkuji kočko 😘 jako taky nechápu a koukala jsem jako blázen a říkala jsem si zda ty mamatesty třeba nemůžou byt vadný 🤣 jako takové aprílové kolekce - ukazuje // všem 🤷🏼‍♀️🤣 teď jsem si dělala oba z ranní (ráno) a přijde mi mamatest slabší 😢

@janickazabicka
Děkuji moc 😘 já taky nechápu, třeba nějaký nový model na Apríla a dostal se do lékáren dříve 😂😂😂 dnes ráno z ranního vzorku bych řekla, že je slabší - snad to nebyl vadný test 😢 udělám odpoledne a porovnám 🙈

kocila
13. lis 2019

@petula.bir mamatest slabsi,ale Dr.Max silnejsi,takze bych rekla ,ze se povedlo...👍...
A s tim zubarem jsi me po ranu pekne pobavila,hlavne abys nemela nevolnosti,to bys v puse nesnesla nic 😂😂😂😂

lilian2111
13. lis 2019

@petula.bir gratuluji, jinak já měla silnější čárky odpoledne, ne z ranní, tak třeba je to tím 🙂 držím palce ať je vše v pořádku.

petula.bir
13. lis 2019

@lilian2111
Děkuji, koukám, že toto těhotenství to budu mít taky 🤣 necháme se překvapit 🙂
@kocila
Tak to jsem ráda, že takhle po ránu jsem tě rozesmála. Já nevěděla co na to mám říct 🤷🏼‍♀️🤣 jako nevolnosti mám-nemám žaludek na vodě, divná pachuť v puse a pobolívaní spodku 🤓 prsa nečekaně v pohodě až mě to ne děsí ale přijde mi to divný 🤣

Dnes koupím digitální a udělám ve čtvrtek nebo pátek 😆 a tím pak testování ukončím - jsem z toho pak na nerva 😔🤣

lilian2111
13. lis 2019

@petula.bir jj :D já to taky měla u všech, nechápu ale bylo to tak 😂 tak ať je vše v pořádku ✊🏻

juliemichal
13. lis 2019

@janickazabicka moc děkuji,ale nevěřím tomu jak má manžel tak špatnou morfologii ☹ i když stačí jen jedna splašená spermie ☹ no stále uvažuji nad IVF,možná do toho v březnu půjdeme,ale nevím nevím ☹
@petula.bir no krása,krása ♥ ♥ to určitě bude tím jak píše lilian,že odpo jsou silnější čárky 🙂 🙂 no stále držím palečky ♥

petula.bir
13. lis 2019

@lilian2111
Já až teď 🤣 vždy jsem dělala ráno a buch // tak mě nenapadlo dělat odpoledne 🙈 ještě jednou moc děkuji 🙂))
@juliemichal
Ty jo, to mě mrzí ☹ a doktorka říkala, ze by bylo lepší IVF? Děkuji, a neboj určitě se brzy dočkáte // ❤️ Já s tím teď ani nepocitala - byla jsem nemocná (streptokoková angina) brala jsem atb - které se můžou v těhotenství - řekla jsem to doktorovi 🙂))

lilian2111
13. lis 2019
juliemichal
13. lis 2019

@petula.bir no ještě jsem to s dr neprobírala,budeme to probírat pokud 26.11 bude testík negativní (což si myslím určitě,že bude)
ach jo víš co mě nejvíc mrzí?že mě manžílek přemluvil do dalšího miminka,vím jaké to bylo trápení jak jsme se o třetí snažili 4 roky,nechtěla jsem to znova začínat a jak vidím teď to je daleko horší než před Mateem,toho jsem se chtěla vyhnout.vím mám 3 zdravé,krásné chlapečky,ale zas na druhou stranu ta touha po dítěti je úplně stejná i když se někdo snaží o první miminko,několikrát mi to bylo vyčteno,že máme 3 děti a,že chci další miminko,když je tolik holek co se snaží o první dlouho.
ano je mi jich líto a věřím,že i jim se miminko co nevidět povede,ale ta touha je úplně stejná a i ty nezdary jak se vezmou tak se berou docela podobně mno...

no vidíš to to si pamatuji,že jsi byla nemocná hah,ještě tady se to řešilo a ono to vyšlo ♥ to je moc krásné a já ti to tak strašně moc přeji,že ani nevíš ♥ ♥

petula.bir
13. lis 2019

@juliemichal
Kočko, já to přeji strašně moc tobě ❤️ Ani nevíš jak moc ❤️❤️❤️
Řeknu ti to takhle ... i kdyby jsi měla 5.detí každému to muže byt u .... na prd je jak jsi napsala, ze jsi se nechala ukecat - pokud bych o tom nebyla 1000% přesvědčená tak do toho nejdu. Já ze začátku snažení nechtěla vůbec - kvůli ty revizi a bála jsem se, ze se to zase stane. Manžel to nechal na mě a vždy se ptal “kam může” něco se ve mě zlomilo a najednou jsem strašně moc chtela - znám tu touhu moc dobře ❤️
A k tý nemoci ještě jsem nadávala na oddálenou ovulaci, léky a bla bla bla 😂 v pondělí vecer po styku jsem to obrečela - jako vážně dost 😂 a úterý ráno ... 😆

juliemichal
13. lis 2019

@petula.bir ty jsi fakt moje zlatíčko,moc ti děkuji ♥ ♥ a máš pravdu je úplně jedno kolik máme nebo budeme mít dětí,je to naše rozhodnutí hah,ale už fakt 4 a dost 😀 😀
no asi jsem to spíše špatně napsala hah,ano půl rok mě překecával já jsem nechtěla,fakt ne skrz toho co jsme měli u Matyáše,bylo to pro mě strašně těžké abych pravdu řekla ☹
no po půl roce jsem řekla,že se teda snažit znova začneme a jak se to vezme z těmi nehodami co měl ten půl rok co jsem nebyla vážně rozhodnutá,že to mimi chci a Michal si nedával pozor mno a pak jsem řekla,že ano a už to je zase rok a půl co se snažíme,je to docela zase pro mě dlouho mno ☹

no přesně tak to si taky pamatuji jak jsi nadávala,že máš pozdě ovulku hah a je z toho miminko,jak já jsem ráda,že se to aspoň tobě povedlo ♥ ♥

neboj já jsem včera a dnes obrečela ten spermiogram,je to divné hah,ale u tebe to brečení fakt znamenalo miminko hah 😀

hermij
13. lis 2019

@petula.bir Peti, hrozně moc gratuluji ❤❤❤
Jinak já jsem dnes 10.DP, zítra zkusím testovat. Mám už třetí den tlačení a citlivost podbřišku... běžně mívám až před MS... uvidíme, jak jsem po té nemoci...

peeetisek
13. lis 2019

Ahoj holky, tak uz se vyznacila nova ovulace a snad správná 🙂) jinak je graf stále jako na houpačce 🤔 tak uvidime 🙄 ja jsem teda teoreticky 6 DPO, tak uvidime, mozna v nedeli otestuji 😅😅

hermij
13. lis 2019

@peeetisek Pokud jsou všechny teploty měřeny za stejných podmínek, tak 1. den vzestupu BTT je až 19.DC, takže dnes 4.DPO. Neznám jedinou aplikaci, která by si uměla poradit s výjimkama, bohužel. Ale pro zaznamenávání stačí. Testuj nejdřív 12.DPO, dřív hrozí falešná pozitivita/negativita.

peeetisek
13. lis 2019

@hermij ajaja, tak to pak nemusim testovat, pak uz sex nebyl :(((

hermij
13. lis 2019

@peeetisek Kdy byl naposledy? Nemusíš odpovídat 😂 Ovulace probíhá v den před zvýšením teplot u cca. 30-40% žen, u zbytku plus mínus den až dva. A spermie přežijí v děložním hlenu i pět dní. Takže šance by být mohla ;) Třeba bude překvápko a když ne, tak za čas 😉

peeetisek
13. lis 2019

@hermij v pohodeee 😊 15 DC a 22 DC, tak to se necháme překvapit, kazdopadne chuť testovat me přešla 😂😂😅

peeetisek
15. lis 2019

Dobre rano dámy ❄️ Tak nejspis tenhle cyklus nic, bazalni teplota lítá jak splasena 🙄 chtěla bych se zeptat, pyridoxin na prodloužení lutealni fáze - je jedno, ktery zakoupim a užívání nejlépe od zacatku cyklu? V jedny tabletce je 20 mg, tak optimálně 4 tabletky denně? Nebo? 🍀

petula.bir
15. lis 2019

Ahojky, kočky 💐😘 jen tak nakukuji 🤓🤣 A jak se psalo, teplota v těhu nemusí byt přes 37.0 - tady je můj výtězný graf ❤️🥰
Všem moc přeji, aby se zadarilo co nejdříve ❤️❤️❤️❤️
@hermij
Kočko, tak coooo čekám na tvůj test 🥰

juliemichal
15. lis 2019

@petula.bir a testik sis ještě dělala?😍😍😍😍

petula.bir
15. lis 2019

@juliemichal
Nene, ještě ne ale dnes teplota pořád nahoře a ranní zvracení myslím, že to asi trošku vyšlo 🤣 dnes udělám poslední, ten digitální a tím končím 🤞🏻✊🏻
Manželovi je to už jasné - zvracela jsem po ranní kávě a odpoledne okolo 18.00 vždy usínam - jsem nějaká unavená 🙈

juliemichal
15. lis 2019

@petula.bir jé tak to se už moc těším na ten digitální 😀 pak tu dej fotečku ♥ jéva raní zvracení no tak to neznám ani u jednoho syna 😀 😀 a zažít to fakt nechci hah 😀

Strana