icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

monys286
9. bře 2016

@matysikovad Teda taky detektivka?? 😀 😀 A nemohlo by to být hnízdění? Teplotu máš pořád vysokou, neházej hned flintu do žita jako já 😀 🙂 Držim palečky... Holky až si připadám teda blbě s těma mýma uprděnýma 36,8 😀 máte všichni krásnejch 37... 😀

mikejla_a
9. bře 2016

@monys286 nám to šestý měsíc klaplo, moc ti držím pěsti! ostatně jako vám všem holky! 😉 těším se na další pozitivní testy 🙂 já teď odpočítávám dny do screeningu, hrozně se těším 😍

matysikovad
9. bře 2016

@monys286 cele tehu s banou jsem mela max 36,8 , tak jake pidi teploty 🙂

matysikovad
9. bře 2016

S Nanou,ne s banou 🙂

matysikovad
9. bře 2016

@mikejla_a tes se, je to nadhera videt toho mrnouska tak detailne.

mikejla_a
9. bře 2016

@matysikovad však já vím 😉

blablabla26
9. bře 2016

@monys286 i 36,8 je pro někoho zvýšená teplota 😉

monys286
9. bře 2016

@mikejla_a Děkuju moc... No to jsem na to zvědavá 🙂 Ráno jsem si třikrát žmoulala oči, jestli vidim na ten teploměr dobře 😀 Já ti nevim, já snad nechci ani testovat.. 😀 😀 Budu tvrdá..vydržim... 😀 😀 😀

matysikovad
9. bře 2016

@mikejla_a kolik mas deti? Neprochazim fotobloky 😀 mam spatnou pamet, i kdybych si to procitala,stejne bych si to nepamatovala 🙂 tak to nedelam vubec 😀

monys286
9. bře 2016

@matysikovad
@blablabla26
I když je fakt, že když mám normálně 37,5, tak už jsem ale hooodně mooc nemocná 😀 😀
Holky držim všem moc moc pěsti 😉

mikejla_a
9. bře 2016

@matysikovad mám dvouletého syna... myslela jsem, že je to vidět pod mým příspěvkem, já u tebe vidím 1 dítě 😉

monys286
9. bře 2016

@mikejla_a A držim palečky ať je všechno tak jak má být 🙂 A v kolikátým jsi týdnu?

mikejla_a
9. bře 2016

@monys286 každopádně by test už něco ukázal 🙂

mikejla_a
9. bře 2016

@monys286 ve 13tt 🙂

monys286
9. bře 2016

@mikejla_a Nepokoušej mě 😀 😀 Od tý doby co se snažíme jsem psychicky labilní 😀 😀 😀 😀 Uvidim jaká bude zítra teplota... 😀 Sakra už měknu 😀

blablabla26
9. bře 2016

@monys286 tak vidíš,nic není ztraceno 🙂

Také držím 🙂

mikejla_a
9. bře 2016

@monys286 u syna jsem měla ducha už 9dpo, teď jsem měla 9dpo totálně bilo, 10dpo jsem nezkoušela a dusík až 11dpo 😉 tak uvidíš zítra podle teploty 🙂

monys286
9. bře 2016

@mikejla_a no to uvidim 😀 tak tfuj tfuj na screenningu 😉 Moc gratuluju, je to krásný...

monys286
9. bře 2016

@blablabla26 Děkuju moc 🙂

matysikovad
9. bře 2016

@mikejla_a nn neni to videt 🙂

matysikovad
9. bře 2016

Ja taky u Nany ducha az 11dpo,zarizovani silel az 14dpo. 9dpo jsem obrecela prazdny bily test, protoze prece vsichni uz maji 9dpo ducha! A prdlacka 😀

mikejla_a
9. bře 2016

@matysikovad úplně přesně jak já 😀 a když ten jedenáctý den vykoukl, tak jsem tady lítala v šoku jak splasena 😀

matysikovad
9. bře 2016

@mikejla_a ja taky,jak silena, jela jsem si koupit dalsich 5 testu a vsechny byly kupodivu pozitivni 😀

jankadvor
9. bře 2016

Ahoj holky. Co si myslíte o mém grafu? Jsem z něj tento měsíc (cyklus) nějaká mimo. Mám z něj pocit, jakoby ovu nebyla a měla jsem nějak brzy dostat MS? Díky

monys286
9. bře 2016

@jankadvor Mě to přijde jako anovulační, ale moc ti neporadim, sama se v těch grafech ještě stoprocentne neorientuju 😒

jankadvor
9. bře 2016

@monys286 Taky se toho obávám ☹

monys286
9. bře 2016

@jankadvor a jak dlouhý máš cykly?

mikejla_a
9. bře 2016

@jankadvor to na ovulaci opravdu nevypadá ☹

jankadvor
9. bře 2016

@monys286 Kolem 30-32dnů