Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@juliemichal Tak to vypadá nadějně 😉
@monys286 děkuji,kéž by 🙂 abych pravdu řekl mě se tento graf zdá úplně divný 😀 akorát nevím proč 😀 cyklus mám v rozmezí 27-30DC 😀 😀 min cyklus po potratu mi došla ms 27DC a 13DPO.
@juliemichal proc netesnes?
@matysikovad je ještě brzo 😀 sice se přiznám včera jsem testla a na tt jsem měla druhou křivou čárku,ale podle mě to byl vadný test nebo nevím co si o tom myslet 😀
@juliemichal tfuj tfuj tfuj,at se drží stále takto,vypadá to dobře 🙂
@juliemichal Tak mi ten můj taky přijde divnej 🙂 Jsem zvědavá, to by mohlo klapnout 😉
@blablabla26 strašně moc děkuji,co bych za to dala kdyby se konečně povedlo a bylo všechno v pořádku 🙂 v listopadu se povedlo,ale v lednu jsem bohužel potratila ☹ ☹ v květnu to budou 4 roky co se snažíme a už mě to neba ☹
@monys286 a kde máš fotečku testíku? 🙂 a držím moc palečky aby jsi za chvíli měla dálnice na tt 🙂
@juliemichal když se to povedlo v listopadu,proč by se to nemělo povést ted? 🙂 Důležité je,že víte,že to jde a věřím a přeju ti,abys konečně donosila miminko v pořádku až do konce.
@blablabla26 no tak to máš taky pravdu,to by se povést fakt mohlo 🙂 a moc děkuji,jsi moc hodná 🙂 snad se to konečně povedlo ach jo 🙂
@juliemichal nemám 🙂 přiznám se, já se normálně bojim si ho udělat 😀 😀 dřív jsem testovala jak divá a tentokrát se mi do toho vůbec nechce a nevim proč 🙂 To je mi moc líto, co se ti přihodilo ☹ Tak budu držet všechny pěsti, aby se povedlo a vše bylo v pořádku 😉
@juliemichal dobře to dopadne 🙂 Mysli pozitivně 🙂
@monys286 moc moc děkuji jsi moc hodná 🙂 no já testuji už cca rok každý cyklus 😀 😀
no tak to moc držím palečky aby to tento cyklus vyšlo když teda ani nechceš testovat 🙂 snad tady dáš za pár dnů pozitivní testík 🙂
@blablabla26 tak to máš pravdu pozitivně bych myslet měla,ale bohužel já na to nemám 😀
@valeri10 tak mě se zdá,že u tebe ms nedojde 🙂 držím palečky 🙂
@juliemichal uvidim jaka bude zitra teplota a mozna testnu 😂😂 uz tyden mi porad ruzne v podbrisku picha nebo taha, tak treba jeste dorazi ms 😉
@monys286 no tak to samé mám já jako ty... taková zvláštní bolest v podbříšku už to mám cca od 3DPO.kolik ty jsi vlastně DPO? 🙂
@juliemichal Počkej, vždyť máš delší luteální fázi, než devět dní, ne? Tak přece nemůže přijít menstruace za dva dny... to by vajíčko ani nemělo šanci se zahnízdit.
@werumka no tak to já vůbec netuším ☹ před potratem jsem LF měla 15 dnů po tom potratu první cyklus jsem měla LF 13 dnů,ale to jsem měla cyklus 27 dnů a jinak mívám cyklus 28-30DC.takže nejpozději za 4 dny by měla dojít ms.... nevím jak je to u mě jestli když se opoždí ovulace tak se mi dojde později ms,protože jsem nikdy tak pozdě ovulku neměla ☹
@juliemichal důležité je,že ovu vůbec byla 🙂 podívej na mě,já tu stresila s anovulákem a nakonec byla ovu až 25.DC 😀 dnes jsem 5dpo a ms ne/čekám tak za 10 dní a to normálně mívám cyklus kolem 30 dní
@blablabla26 jj to máš pravdu,já jsem si taky právě myslela,že mám anovulák,ale min pondělí jsem měla poprvé krásně pozitivní ovu testy 😀 což jsem nikdy takto pozitivní neměla a 18DC jsem měla ovulku 😀 😀
fakt poprvé jsem ji takto měla 😀
jéva tak to se nám oběma opoždí mrcha co? ☹ snad nám nedojde 🙂
@blablabla26
@juliemichal tento měsíc byl nejaky divny.ja to mela stejne jako vy.mudr strasil s anovu a nakonec ovu byla

@jankadvor Nebereš nějaké léky, hormony, přírodní přípravky?