Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@valeri10 přesně tak to máš pravdu,to fakt byl divný tento měsíc,ale nám se to pokakalo tím,že ty jsi pila ten kontryhel a já ten čaj na neplodnost ☹ to bude fakt určitě tím,ale proč měla tak pozdě ovulku @blablabla26 se neví
@blablabla26 tak to kdyby byl tento měsíc začarovaný a byly jsme těhulky tak to by bylo super 😀 😀 určitě @valeri10 bude mít jako první dálnice na tt a potom ty a já je mít určitě nebudu 😀 😀 ale necháme se překvapit 🙂
@juliemichal jsem 11dpo 😕 sem tam pichne skubne..
@monys286 no tak to by tam mohl být zítra krásný dušík,už se těším na fotečku 🙂
@juliemichal ty jo neblazni ja se fakt bojim 😂😂😂 ale test mam pripravenej 😂😂 uvidim co ta teplota zitra...
@monys286 taky uvidím jak bude vypadat zítřejší teplota a pokud bude vyšší než dnes tak si udělám testík 🙂 a zítra dej určitě vědět jak jsi dopadla 🙂 držím moc palečky 🙂
@juliemichal dam vedet 😉 dekuju a tobe taky drzim palecky 😉
@monys286
@juliemichal tak holky tfuj tfuj držím palce 😉
@monys286 moc děkuji 🙂 a ráno se fakt těším na tvůj pozitivní testík 🙂
@martina16horysek moc děkuji ♥
@martina16horysek dekujuuu😉
@juliemichal Je uplne jedno, kdy mas ovulaci. LF je vzdycky stejne dlouha. Takze menstruace nejdriv za 5 dni.
@monys286 nekeceeeej!!!!!!!! Ja normalne becim s tebou!!!!!
@matysikovad se picnu... Clovek na to celou dobu ceka jak na smilovani a ted cucim jak pero 😃
@monys286 teda taky mám za vás šílenou radost 🙂
@smetanovak dekujuuu😃 yak snad bude vse v poradku..
@monys286 waaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuu 😕 😀
@valeri10 to je mi líto ☹
@matysikovad a co ty,už je trošku líp?

@valeri10
@juliemichal Tak třeba je tento měsíc začarovaný 😎