Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@cassi246 jéva tak to vůbec netuším,že to takto může být s LF 🙂 no já cca 2 roky po sobě měla LF těch 15 dnů 😀 😀 a po tom potratu se krátila 😀 😀 no takže když se LF může i krátit s tím pracovním vytížením,tak se nedivím,že se mi zkrátila,když jsem začala chodit do té nové práce 🙂 🙂 jéva to je krásné,jak to tak všechno víš 🙂 🙂 vím,že mi myslím @werunka psala,že se LF nekrátí a zůstává stejně dlouhá... jako neštve mě to,že ms došla,protože jsem s tím počítala 🙂 🙂 jen jsem se trápila s tou LF právě... teď jak jsi mi to takto krásně vysvětlila tak mi to je jedno 🙂 🙂 jsem ráda,že se ms nikde netoulala a došla a můžeme jít do dalšího snažení,jednou se to povést musí mno,ale kdy vůbec netuším... toto si za 2 cykly budu říkat už 4 roky...
@juliemichal Jsem poradce přirozeného plánování rodičovství, mám na to nějaké kurzy i certifikát, a sama se měřím a sleduji více než 10 let (kromě 3 těhotenství a také částečně kojení) 🙂
@cassi246 jé tak toto je nádhera 🙂 mě by to taky lákalo,ale neměla bych na to 🙂 🙂 jsi fakt šikulka 🙂 no já jsem si začala BT měřit nějak v roce 2013 nebo kdy takže to jsou už nějaké ty 2 roky a fakt jsem mívala LF celou dobu před potratem 15 dnů 🙂 někdy i 16 atd.ale kratší než 15 dnů jsem ji neměla 🙂 no a potom jsem přestala měřit a teď 2 cykly v tom jedu nanovo 🙂 a teď uvažuji zda si mám měřit BT anebo ne,když jsem začala chodit do práce,co myslíš nebudou tam spíše nějaké výkyvy a graf by třebas neseděl anebo si mám nadále BT měřit? 🙂 baví mě to pozorovat,ale mám obavy,že třebas ty hodnoty budu mít zkreslené
Pokud Tě to baví a příliš nezatěžuje, tak určitě se měř dál, třeba to budou ze začátku výkyvy, ale na práci si zvykneš a srovná se to. Navíc se naučíš tělo sledovat i v jiných situacích, ne vždy ideálních a získáš zkušenosti, jak Tvoje tělo reaguje. Mohu nastat situace, kdy se budeš chtít početí vyhnout a kdy máš naopak neplodné dny (já nedoporučuji ani HAK ani tělísko) a třeba se měří i ženy, které se blíží přechodu a mají cyklus totálně rozhozený, tak aby vůbec věděly, kdy jim přijde menstruace - jestli za 30 dní nebo za 60 dní nebo ještě za víc.
@juliemichal
@cassi246 děkuji tak na to jsi mi dala odvahu a budu měřit celou dobu 🙂 🙂 a myslíš si,že si mám dělat i ovu testy nebo to nechat tak a stačí když si budu měřit BT? 🙂 jako máš pravdu tak se aspoň dozvím jakou budu mít LF atd 🙂 🙂 no nejraději bych jsem se na to vykašlala,ale ty jsi mi dala odvahu a měřit budu nadále.moc děkuji,že sis na mě udělala chvilku,jsi strašně moc hodná,posílám další srdíčko 🙂 🙂
Díky moc, mám také radost, kéž by se brzy podařilo 🙂 S ovu testy zkušenost nemám, já si je nedělám a nikdy jsem nedělala, já to poznám podle hlenu a teploty. Navíc ty testy mohou mít rozporuplné výsledky, ale jak je kdo zvyklý a jak se orientuje 🙂
@cassi246 děkuji děkuji a ještě jednou děkuji,jsi fakt zlatíčko 🙂 já na sobě ovu moc nepoznám,ale testy se zatěžovat nebudu,budu si měřit BT 🙂 no teda poznám to podle BT den po ovulaci,protože BT mám po ovulaci v rozmezí 37-37,1 🙂 takže budu jen měřit,to měření mě nezabije,že? 🙂 a děkuji snad se zadaří co nejrychleji 🙂
A nějaký hlen vnímáš? bílý hustý, průhledný, tažný nebo jen vlhko? Na hlenu také záleží, protože hlen vyživuje spermie, které se do Tebe dostanou, takže déle vydrží a "počkají" si na vajíčko uvolněné při ovulaci ve vejcovodu i několik dní.
@juliemichal to je mi líto,kočko drž se,hlavu vzhůru,příště už to musí klapnout
@matysikovad asi zítra udělám...ale bojím se,že tam zase nic nebude 😒
@juliemichal o hlenu vi z výše, zapomněla jsem Tě označit.
@cassi246 ano hleny na sobě pozoruji i ten táhlý.dokonce jsem měla táhlý hlen i v sobotu 😀 což jsem tak trochu nechápala 😀 stejný mívám před ovulací 😀 😀 a jinak hustý bílý výtok mám vždy po ovulaci do ms 🙂
@blablabla26 děkuji jsi hodná 🙂 tobě moc držím palečky aby jsi našla zítra krásného dušíka na tt,máš opravdu krásný graf 🙂 těším se na zítřejší testík 🙂
@juliemichal děkuji ti 🙂 jenže vím,že krásný graf není všechno...uvidím,třeba budu testovat později,at nehoním duchy zbytečně a mám jisto.
A ty neupadej do deprese,povedlo se to v listopadu,povede se to zase 🙂
@blablabla26 já ti taky moc děkuji za uklidnění jsi super 🙂 🙂 no snad tu zítra dáš krásného dušíka strašně moc bych ti to přála 🙂 a máš pravdu povedlo se v listopadu tak se povede zas 🙂
Holky, jak zvládáte změny tempa týden/víkend? V týdnu manže vstává v pět, obvykle mě vzbudí a už neusnu 😖 takže moje plánované měření v půl sedmé e dost o ničem. Ale o víkendu fakt nechci vstávat kvůli měření v pět, protože když si dám budíka, tak už pak neusnu ☹ budu ráda za případné tipy a rady
@nita1984 určitě měř pořád ve stejnou dobu...nedá se nic dělat,pokud chceš mít správné výsledky 😉
@blablabla26 Tak to je super 🙂 Opravdu nechceš udělat test? 😉 😀 Kdy ti má přijít MS?
@blablabla26 a jak se cítíš?? 🙂 já to do poslední chvíle nevěděla! a necítím nic ještě ted 😖
@matysikovad Tobě to taky vyšlo???? Tak to je super 🙂 Moc moc gratulujuuu 😉 🙂
@monys286 jj, vyšlo, ale 11DPO teprve atak zítra ještě čekám na ms, ale moc dekujiii
@matysikovad Tak to držim pěsti 🙂
@monys286 když už nemám ranní moč no,tak asi ne 😀 nevím,jak mám dlouhou luteálku,ale dnes jsem 11dpo,tak počítám cca v pátek
@matysikovad cítím se normálně,jen se mi chvilkama motá hlava,když třeba prudce vstanu,nebo po ránu.Jinak mi nic jiného není.Ani prsa a podbřišek už necítím.Prostě nic.
A jak je ted tobě?Dělala jsi další test?
Držím palce,at zítra nedorazí 🙂
@blablabla26 dělam si každý den, včera mi bylo dost blbě, měla jsem hlad, nic jsem nemohla pojíst, všechno mi smrdělo a dneska už mě začínají zase bolet kyčelní klouby. na to trpím asi nejvíc. to motání hlavy jsem měla taky, ale nevím, asi spíš od té hrozné rýmy spíš
@matysikovad to vypadá teda hodně nadějně,věřím,že ms už nedorazí 🙂 Mě právě ještě včera pobolíval podbřišek a dnes nic.Ale nemám ani onen pověstný hustý bílý výtok 😀 Jen to motání hlavy.

@chelsi Po vysazení HA může být hlen obtížněji sledovatelný, proto nemusíš mít typický bílkovitý hlen, ale třeba bílý hustý nebo jen vlhko a může to být Tvůj vrchol hlenu, ten Tvůj nejlepší nejplodnější hlen. Ale určitě mrkni na to, co jsem Ti napsala, jsou to vysoce účinné přírodní věci - doporučuji brát 3 měsíce a uvidíš, jestli zaberou či ne a pak můžeš jít k Mudr.
To je super, jestli máš Mudr., která měření BTT a sledování hlenu beru vážně, mnohé tomu bohužel nevěří a neakceptují to, ačkoli to je tak jasné.