icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

blablabla26
16. bře 2016

@matysikovad tak to bude muset stačit

matysikovad
16. bře 2016

@blablabla26 pokazde stacilo pit jen jeden cyklus+ gynex

blablabla26
16. bře 2016

@matysikovad asi se dám k tomu všemu na modlení

matysikovad
16. bře 2016

@blablabla26 no i to muzes 😀

mikejla_a
16. bře 2016

@matysikovad nn já jsem v září, včera mi posunuli termín na 16.

matysikovad
16. bře 2016

@mikejla_a tak to je super cas, na podzim

mikejla_a
16. bře 2016

@matysikovad ještě vlastně skoro léto 🙂

matysikovad
16. bře 2016

@mikejla_a fakt ze jo

dasa.77
16. bře 2016

@juliemichal nebojíš se,že Ti ten čaj nebude chutnat? 😀 😀 😀 😀 😀

juliemichal
16. bře 2016

@dasa.77 ano toho se bojím 😀 😀 já neochucené čaje nemusím 😀

dasa.77
16. bře 2016

@juliemichal a já si jdu právě jeden uvařit....
matně si vzpomínám,že jsem jednu dobu pila rakytníkový čaj,bylo to v zimě,kdy jsem byla dlouhou dobu nachlazená. Dělala jsem si ho čistě jen ze sušených plodů rakytníku a je dost kyselý,ale mě to chutná.

juliemichal
16. bře 2016

@dasa.77 a kde jsi ho prosím v Ostravě sehnala? 😀 zítra bych jsem si ho šla koupit,ale kde vůbec netuším 😀 😀 jéva tak pokud by byl hodně kyselý tak to bych ho vůbec nevypila,neměla bych na to 😀 😀

matysikovad
16. bře 2016

@juliemichal neni kysely,neboj

juliemichal
16. bře 2016

@matysikovad tak to doufám 🙂 🙂 no a snad i pomůže a snad ho někde zítra seženu 🙂 u nás v obchodě se na něj dívat asi nemůžu.pokud ví k čemu je dobrý tak by mě asi vyhodili 😀 😀

matysikovad
16. bře 2016

@juliemichal je na imunitu

juliemichal
16. bře 2016

@matysikovad aha tak to jsem abych ti pravdu řekla tak jsem ani nevěděla na co je dobrý 😀 😀 děkuji takže si ho můžu koupit i tam,to jsem ráda,tak snad ho tam mají 🙂

matysikovad
16. bře 2016

@juliemichal jj pouziva se na imunitu,od toho i vitaminy pro deti Rakytnicek

juliemichal
16. bře 2016

@matysikovad děkuji 🙂 jé že bych i klukům koupila ty vitamínky Rakytníček?je to fakt dobré? 🙂

racek26
16. bře 2016

@blablabla26 můžu se zeptat, kt. den byla dle grafu ovulka? děkuji moc a držím pěstičky 🙂

dasa.77
16. bře 2016

@matysikovad @juliemichal tak já jsem psala,že jsem ho tehda pila přímo ze sušených plodů,žádný sypaný čaj v nálev.sáčcích a ten opravdu kyselý JE 😀 ,ale mě to nevadí.
Nebyl z obchodu,ale ze zdravé výživy z netu.Když jsem psala,že jsi jdu teď jeden uvařit,tak jsem myslela obecně čaj. Ale pokud by podle Tebe (matysikovad) čaj i kapky mohly mít na někoho stejný účinek,tak ty kapky určitě seženeš v bylinářství,nebo v lékárně, Ale upozornění pro juli- jsou hodně hořké 😀

juliemichal
16. bře 2016

@dasa.77 no nemám ráda hořké věci 😀 😀 😀 no a gynex pokud myslíš ten tak ten jde sehnat jen přes net 😀 😀 už ho mám objednaný a manžel mi pro něj jde v pátek nebo zítra 🙂 já to bohužel nestíhám skrz práce 😀 😀 já na ty čaje moc nejsem 😀 😀 obecně dávám si jen nějaké sladké pití,nepiju ani šťávu 😀 😀

juliemichal
16. bře 2016

@dasa.77 prostě jsem moc vymýšlivý člověk 😀

juliemichal
16. bře 2016

@dasa.77 a jak se jinak máš a co u tebe nového? 🙂 ani nevím zda ti došla ms anebo ne

dasa.77
16. bře 2016

@juliemichal ....nene,rakytníkové kapky

juliemichal
16. bře 2016

@dasa.77 aha já myslela ten gynex 😀 😀 a jinak ty kapky bych dávala klukům na imunitu 🙂

blablabla26
17. bře 2016

Tak teplota klesla ještě víc a dřív,než jsem čekala 😖 Předpokládám,že dnes během dne přijde ms.

matysikovad
17. bře 2016
blablabla26
17. bře 2016

jsem omylem přidala včerejší

blablabla26
17. bře 2016

@racek26 u mě?U mě ovu proběhla 4.3.,jak podle teplot,tak podle hlenu a čípku.

jankadvor
17. bře 2016

Holky. U mě včera na UTZ našel doktor něco na děloze, ale ještě neví co. Domluvili jsme se, že počkám na MS a těsně po ní znovu UTZ. Tak mám trochu obavy ☹ Jinak graf ukazuje tohle, ale kolem 30. - 32. DC mi normálně teplota klesá, tak uvidím během tří dnů jestli MS dorazí.

Strana