icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

blablabla26
7. kvě 2016

@juliemichal taky myslím,že jsem 2dpo...to bychom byly nastejno!držím všechny palce 🙂

juliemichal
7. kvě 2016

@valeri10 jéé tak to jsou teda novinky 🙂 že ses ani nepochlubila,že jdeš dnes na IUI 🙂 🙂 no tak snad to klapne 🙂 🙂 a dali ti pregnyl nebo ne? 🙂 🙂 a taky jsi měla docela krásný folikul,já jsem včera 13DC měla folík 20mm 🙂 🙂 tak si myslím,že už včera proběhla ovulka,protože jsem měla krásné bolesti podbříšku 😀 😀 no takže mi asi krásně pomohl ten pregnyl k ovu 😀 a od zítřka začínám brát utroš 🙂 🙂 3x 1 tabletu 🙂

juliemichal
7. kvě 2016

@blablabla26 já jsem spíše dnes 1DPO ne?nevím jak se to počítá když jsem včera byla na IUI 😀 😀 možná budeš o den napřed 🙂 a doufám,že jste to krásně pojistili 🙂 a moc děkuji,já tobě taky moc držím všechny palce 🙂 kdy chceš testit? 🙂

blablabla26
7. kvě 2016

@juliemichal den sem,den tam 🙂 taky děkuji 🙂 nooo asi až tak 11-12dpo.Podle teplot.A ty?

juliemichal
7. kvě 2016

@blablabla26 já chci testovat 17.5 🙂 na můj svátek,tak doufám,že dostanu krásný dáreček 🙂 🙂 a už to nebude pregnylová čárka 😀 😀 takže budeme testovat spolu co?já si BT neměřím 😀 😀 a ani by to nemělo cenu,protože od zítřka budu brát utroš a ten BT zkresluje.

blablabla26
7. kvě 2016

@juliemichal ty jo,tak to by byl opravdu krásný dárek 🙂 Aneta co 🙂 švagrová je taky,tak vím.Držím opravdu palce!To asi budeme testovat ve stejný den,paráda!To chápu s tím měřením...to by nemělo cenu.Já se na to tenhle měsíc taky chtěla vyprdnout,kvůli té angíně,mám tam ten teplotní skok,ale nakonec jsem měřila.Snad to vyšlo i přes všechny ty trable okolo,co jsme tento měsíc měli.

valeri10
7. kvě 2016

@juliemichal pregnyl jsem si pichala sama ve čtvrtek večer.rano mel folik 18 mm.dnes rano bylo iui.docela me to bolelo.ale mam dobry pocit

valeri10
7. kvě 2016

@juliemichal ja mela ovu o tyden posunutou.byla jsem čtyřikrát na utz.na ten ctvrty uz jsem ani nechtela jit ale sla jsem nakonec naštěstí.jsem myslela ze mam anovulak a chtela to vzdát

juliemichal
7. kvě 2016

@blablabla26 přesně tak to by byl fakt nádherný dáreček 🙂 🙂 a ano jsem Aneta 😀 😀
tak to je super,že budeme testovat spolu ve stejný den 🙂 🙂
jéva tak to bych taky neměřila,kdybych měla tu angínu.určitě se to povedlo,pokud jste to krásně pojistili 🙂 🙂

@valeri10 mě to bolelo až po tom IUI... asi tak hodinu po tom a včera večer to byla dost krutá bolest,takže mi už folík praskl... takže jsme kousek od sebe,doufám,že nám všem co tu jsme a netrpělivě čekáme na // vyjde 🙂 🙂 tak to je super,že jsi nakonec šla na UTZ 🙂 🙂 kdyby jsi tam nešla tak by jsi propásla IUI 🙂 🙂 a neboj já mám taky takový zvláštní divný pocit od včerejška 🙂 🙂

martinkamoj
7. kvě 2016

@juliemichal drahoušku, já jdu zítra na koukandu folikulů a možná si nafasuju pregnyl.. doufám, že to výjde i když jedu z té odpoperované strany tak nevím co z toho bude... 😒

valeri10
7. kvě 2016

@juliemichal a jako bonus mel mazel ukazkovy spermiogram.mudr říkala ze takove tam casto nemívají🙂.boze kez by to vyšlo

juliemichal
7. kvě 2016

@martinkamoj sluníčko,ale kdyby to nemělo vyjít tak by tě dr ani nepozvala na folikumetrii ne? ☹ kolik holek jsme zbyly z naší skupinky?myslím,že jen my 2 a valeri10,že?určitě nám to už vyjít musí 🙂 🙂
hlavně mi dej zítra vědět jak jsi dopadla 🙂 budu na tebe myslet 🙂 a hlavně to potom krásně i pojistěte,posílám srdouška ♥

valeri10
7. kvě 2016

@martinkamoj super.drzim palce at tam je poradnej folik.dej urcite vědět

juliemichal
7. kvě 2016

@valeri10 no tak to je super,tak držím palečky aby to klaplo 🙂 jaké měl můj manžílek spermie vůbec netuším 😀 😀 měli jsme 2 hodiny před IUI sexík právě ☹ ☹ díky toho testu co mi zase dělali ☹

martinkamoj
7. kvě 2016

@juliemichal
@valeri10 no myslím, že sme už poslední.. Dokonce už to vyšlo i Míše... tak minule sem jí předběhla já a bylo to přesně 3 týdny odemně a třeba teď to bude naopak ale moc tomu nevěřím.. rozhodně to pojištujeme už od středy, jen přemýšlím zda to pojistit i dnes a nebo počkat až na zítra.. ?? .. tak říkala mi, že můžu otěhotnet každý měsíc.. bez toho jestli tamm vejcovod je nebo ne, že ten druhý si vezme tu funkci a natáhne zralé vajíčko i z druhé strany.. Děkujuuu za sďouše 🙂

juliemichal
7. kvě 2016

@martinkamoj ano ano Mišce to vyšlo pokud to je xoriska 🙂 🙂 a hlavně,že ji říkali,že není plodná atd ☹ ☹
no tak teď tě předběhla ona a ty ji za 3 týdny doženeš 🙂 🙂
jinak dnes bych nechala manžílka tak,aby se mu krásně spermoušci obnovili a zítra po kontrole bych na to vlítla 🙂 🙂 mi to ještě dnes pojistili 😀 😀 no já jsem to chtěla pojistit zítra,ale manžílek to nějak nevydržel 😀 😀 ale jinak jsme naposled měli sexík v pondělí a do pátku jsme měli půst a včera 2 hodiny před IUI jsme měli taky sexík 😀 😀 no kéžby nám to všem už konečně vyšlo 🙂 🙂 a jinak máš pravdu toto mi taky říkali,že kdyby mi vzali nějaký vejcovod,kdyby mi ho vzali a nebyl průchozí tak,že by ten druhý vzal funkci za ten co by tam nebyl 🙂 🙂 a vůbec není za co ♥ ♥

milujicimamina
7. kvě 2016

@juliemichal ahoj jak jste včera vlastne dopadli?

juliemichal
7. kvě 2016

@milujicimamina ahojky myslím si,že výborně 🙂 🙂 došla jsem tam dělali mi UTZ a folík měl 20mm (v pondělí jen 11mm) tak se divím,že takto vyrostl.dostala jsem včeličku do zadku (pregnyl) a následně mi udělali za hodinu IUI 😀 😀 sice jsme měli sexík 2 hodiny před IUI (museli jsme díky jednomu testu),ale neměli jsme od pondělí sexík 😀 😀 takže eventuálně to vyjít mohlo 😀 jinak jsme to ještě dnes pojistili.takže pokud to tento cyklus nevyjde tak to už nevyjde nikdy... a jinak od zítřka mám brát utroš na 10 dnů,3x denně 1 tabletu.

milujicimamina
7. kvě 2016

@juliemichal perfektni to musi klapnout🙂

nina8888
7. kvě 2016

@juliemichal
@valeri10 já som len taký tichý čitateľ ape prežívam to všetko s vami a taky sa nám nedarí, asi z viacerých dôvodov, ale to je jedno mám otazku keď mi predpísal Dr utros a nemali ho dostala som gynprodyl mistotoho od 16-25dc jaký to má.vplyv na teplotu?aj keď ho vysadim pár dní na to stále skresluje výsledky? Snaží sa mi Dr skrátiť takhle cyklus tak měřím teploty a sou docela divné tak se ptám

juliemichal
7. kvě 2016

@milujicimamina taky si říkám,že to musí klapnout a pokud to tento cyklus fakt neklapne tak to neklapne nikdy... podle mě.

@nina8888 ahojky myslím si,že ten gynprodyl je na stejné bázi jako utroš.. takže to má podle mě dost velký vliv na BT.jak jsem si před 2 roky nebo tak měřila BT a taky jsem měla utroš tak to šlo na tom grafu krásně znát... po těch lécích jsou ty teploty zkreslené.já bych dále neměřila v tvé situaci.

nina8888
7. kvě 2016

@juliemichal wow ďakujem teda a boli potom tie teploty vyššie nižšie alebo skakli? A ako dlho povysadeni utrose mají dorazit měsíčky?

martinkamoj
7. kvě 2016

@juliemichal jojo přesně myslím tu Míšu... stejně je záhadná 😀 no mi se snažili to pojistit ve středu, chtěla jsem včera ale drahouš mi řekl, že dneska né, že je hotový z práce, že slibuje že dnes.. tak mě právě napadlo, že bych ho nechala tak a až zítra opět zkoušela... pak v pondělí asi pauza a ještě pojistit v úterý a asi uvidíme jak dál.. tak aspoň že by měl jak nahradit funkci.. stejně by to byl zázrak kdyby se povedlo... ale vůbec bych se nezlobila.. 😉 ba naopak bych to uvítala.. 😀

juliemichal
7. kvě 2016

@nina8888 tak mi někdy skákaly a někdy jsem je měla jen vyšší.jinak po vysazení mi ms došla do 3 dnů 🙂

@martinkamoj no Míša je fakt záhada to je pravda 😀 jen nastoupí do práce a hned otěhotní 😀 😀
já bych manžílka ještě dnes nechala tak aby se spermoši krásně obnovili a zítra si dala sex a potom jak píšeš v pondělí pauza a ještě v úterý to pojistit 😀 😀
a zázraky se dějí,teď je květen,lásky čas tak bych jsem se divila,kdyby se nám to nepovedlo 😀

blablabla26
7. kvě 2016

@juliemichal tak teda ahoj Anet,já jsem Verča 😀

Tak testneme a dáme si vědět,jak jsme dopadly? 🙂

Pojistili jsme to řádně,snad to k něčemu bylo...Angína je mrcha 😠 naštěstí mi dr řekl,že se i tak můžeme snažit,napsal mi penicilin,ten prý neva.Od včera ale pro změnu bojuji s kvasinkami 😖 ty mám vždy po atb,ach jo...ale ty by taky vadit neměly.Ted se oba přeléčíme a uvidíme,zda to klaplo.

nina8888
7. kvě 2016

@juliemichal a viem ze to ms ako taku neovplivny ale po vysadeni by mala teda prist asi do 3 dni a ked nie , moze prist o 5-10 sni s tych liekov ako keby opozdene alebo ked nepride vobec to znamena ze telo s tym nepracuje ? uz som 5 dni po vysadeni uz mi 1 den meskaju mesičky ale nikdy mi nechodili presne tak to teda nepomohlo na skratenie cyklu ked neprisli do 3 dni od vysadenia ?

juliemichal
7. kvě 2016

@blablabla26 ahojky těší mě 🙂 🙂 jé Verča měla být má mladší sestra Dominika 🙂 ale já jsem vybrala Dominku 🙂 🙂

určitě spolu testnem a už se na to i moc těším 🙂 🙂 snad budeme mít obě dvě pozitivní výsledek 🙂 🙂

jéva tak to je fakt neštěstí,že se zase trápíš s kvasinky,a ano to by případnému těhu vadit nemělo.já na ně taky docela trpím,je to děs ☹ ☹ a nejhorší je,že mi na to nic nepomáhá ☹ ☹ teď jsem si koupila s orifleimu intimní mýdla a od té doby na ně moc netrpím 🙂 🙂 snad nám to klaplo,co bych za to dala 🙂 🙂

juliemichal
7. kvě 2016

@nina8888 a dělala sis test?jestli nejsi náhodou těhu?mě vždy ms došli do 3 dnů jak jsem dobrala utroš ☹ ☹ nebo když ti nepomůže toto tak třebas někde potom seženeš utroš.a možná ti to upraví i cyklus.

blablabla26
7. kvě 2016

@juliemichal to je dobrý,Dominiku máme vybranou na holčičku 😀

to doufám,ty by sis to po tom všem už sakra zasloužila 🙂

no jo,vždy po atb a to do sebe můžu ládovat lactobacily a probiotika jak chci ☹ Mě docela zabírá Rosalgin výplach,ale ten ted dělat nebudu radši.Pak globulus natrio tetrabolico a mastička canesten,ta se v těhu může,tak mažu a mažu.
Intim mýdla od oriflame jo?Jak jsou parfémovaná?Kdyby minimálně,nebo vůbec,zkusila bych je 🙂

martinkamoj
7. kvě 2016

@juliemichal noo tak ju.. pojistíme zítra, v úterý a něco z toho musí vzejít.. a když né tak zase za měsíc no. ale už mi mateřský pudy pořádně jezdí sem a tam... 😀 tak jako teď tak to snad ještě nikdy nebylo.. 😀

Strana