Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/624c3f
Holky, muze to byt stale tehu graf? Pred 8 dny pregnyl, pred tydnem iui. Normalne mam teploty k 37.25 ☹
Ahojky holky, tak stoupla ale mam otazku, sex byl docela brzo pred ovu, neni to moc brzo?
Ahoj holky, prosím poraďte mi, kdy tedy byla ovulace? Ten 10DC ? Já nejdříve myslela taky, ale nakonec mě břicho bolelo 3 dny, tak nevím, testovat jsem začala asi teda pozdě a navíc jsem testy nedokoupila, řekla jsem si, že teplota ukáže.... Vždy to mám jasné... Ale teď, je to tedy ten 10DC ? Děkuji moc.
@smetanovak drzim palce! Zkousela si testik?
@dreana ještě ne chci počkat do čtvrtka snad mi zítra neklesne dnes me bolí břicho jako na ms:-/
@smetanovak ovulace mohla byt uz 29 DC.
@shega jo? Ja to podle bolesti poznala ten den co mam vyznačeno
@smetanovak podle teploty ano, ale nevim jaký mas normálně cyklus
@shega to je pravé ten problém no neni pravidelný 2 měsíce jsem bez clostiku

@terka228 ahoj!!!! Jsi moc hodná, dekuji za optání... Já nic... I když teplota se drží, ale fakt nic.... ☹