icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

marrouc
6. srp 2016

@smetanovak jsem si rikala kde je te.konec a ty cekas na ovu 😀bud byla ovu 25dc a dnesni test by mohl znamenat tehu nebo bude ovulace zitra. Zkouselas tehutest?

smetanovak
6. srp 2016

@marrouc nezkousela 🙂 protože teplota tomu moc neodpovida😀čekám uz pěkné dlouho na ovu😀😀

marrouc
6. srp 2016

@smetanovak no ty mas ty teploty tak divoky ze bych jim ani moc neverila 😁dneska posnazit a to by bylo aby nebylo. My to tento mesic pojistili pod dohledem mudr.takze ted cekam co z toho bude 😊

smetanovak
6. srp 2016

@marrouc fakt? Tak držím moc pesticky 🙂 no ja to mam jako horskou dráhu 😀

smetanovak
7. srp 2016

@marrouc tak jsem na to zvědavá 🙂 podle břicha a prsou bych řekla ze jako dobrý 🙂 co myslíš 🙂

marrouc
7. srp 2016

@smetanovak jestli jste to vcera pojistili tak to vypada mooooc dobre 😊ja budu zitra poprve testovat tak jsem zvedava jestli se stane zazrak. 😉

marrouc
7. srp 2016

@smetanovak jo ted jsem si vsimla krizku. Teda tolik sexu mame za rok 😂😂😂

smetanovak
7. srp 2016

@marrouc manžel je jako králík 😀😀😀tak držím palečky a dej určitě vědět 🙂))

nina8888
7. srp 2016

@smetanovak já som ostala tehu niekedy okolo60dc takže je možné vše 😀

smetanovak
7. srp 2016

@nina8888 fakt??? No tak to je mazec 😀😀

dreana
8. srp 2016

Ahojky holky, tak u nas porad nic :-/

dreana
8. srp 2016
nina8888
8. srp 2016

@smetanovak no jo a to těžko říct zda to bol 60den cyklu lebo.mesicky boli 1denní špinění jinak som mala měsíčky v dubnu reálné a to ani nechci pocitatat kolíky by to bolo dní...

smetanovak
8. srp 2016

@nina8888 tak to jsem na to teda zvědavá ;)

petulle1986
8. srp 2016

Ahojte holky.mne ty ovu testiky vubec nesili. Uz me to stve ovu uz mela byt :( posilam foto testiku plus dnesniho samostatne

petulle1986
8. srp 2016
lenulinka10
8. srp 2016

@petulle1986 me ovu testy ukazuji zatim takhle,dnes jsem 12 DC..

petulle1986
8. srp 2016

@lenulinka10 koukam ze to mas podobne jako ja az na to ze ja jsem 17dc.deeees.ty testy lezou jen do penez 😃

lenulinka10
8. srp 2016

@petulle1986 ja nwm,je pravda ze na zivo je to vydet lip... Nejlepsi carka byla 8DC... Potom slabla a dnes mi prijde ze je o trochu silnejsi nez ta vcera... Hlavne ja jsem minuly mesic vysadila HA a vetla jsem ze po vysazeni muze byt ovulave klidne 6DC... Tak uvidim,jestli bude silit nebo ne 😉

dreana
8. srp 2016

@petulle1986 Ahojky kočko. Jsi na tom jako ja :( Taky testím a už sem daleko a pořád nic :(

monichka
10. srp 2016

dnes BT nějak prudce vyletěla nahoru až jsem z oho v šoku 😀

marrouc
10. srp 2016

@smetanovak tak to vypada ze je nas desaty mesic posledni. Vcera duch a dneska uz to vezme i fotak. Tak jeste vydrzet do vikendu do terminu ms

lenulinka10
10. srp 2016

Holky,dnes jsem 14DC,tak snad se ovulka blizi 😉 vcera docela velke bolesti v podbrisku,dnes zatim klid 😉 tak uvidime

dreana
10. srp 2016

@marrouc Fotečkuuuu 😀

dreana
10. srp 2016

Holky moje testy, ted cekam az se zvedne BT 🙂

marrouc
10. srp 2016

@dreana tak snad to vydrzi do vikendu. 😊

dasa.77
10. srp 2016

@marrouc hodně hodně slabá čárka 😉 tak snad bude sílit

juliemichal
10. srp 2016

@marrouc no krása,držím palečky aby krásně čárečka sílila 🙂 🙂

dreana
11. srp 2016

Holky, nemela uz by se zvednout teplota?

terka228
11. srp 2016

@dreana Ahoj, no, čekala bych dnes nebo zítra zvýšení...máš strašně moc dnů stejnou teplotu, zkontrolovala bych si i pro jistotu baterie v teploměru, ale uvidíš, jaká bude teplota zítra 🙂 Neboj, zvedne se 🙂

Strana