Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Ahoj holky... prosím, mám dotaz... Vždycky mám teplotu před OVU 36,7°C a po OVU 37,1°C .... a tento měsíc je vše úplně jinak... teplota před OVU byla jen 36,5°C a teplota po OVU jen 36,8°C ... stalo se to i některé z Vás??? Že jste měli běžně úplně jinou teplotu a najednou toto??? A teda hrozně mě bolí břicho... prosím, nepíšu, že jsem těhotná!!! Jen, jestli se to někomu z Vás také stalo... ☹ Děkuji
podle mně už by mohlo být něco vidět a vůbec bych se nedivila, kdyby byl + ! ;)
@svobodka86 taky doufáme. Těším se a zároveň se bojím co tam bude. 🙂
@silvie15 a kdy chceš testovat?
@svobodka86 zítra ráno než půjdeme do práce 🙂 to budu už 26DC tak snad 🙂
@silvie15 moc držím palce, pak sem napiš 🙂
@pet_8
@svobodka86
Moc děkujeme. Modlíme se aby to vyšlo. 🙂 A zítra dáme vědět. 🙂
@svobodka86
@pet_8
@dyslovka
Ahoj ženy. Tak dnes ráno opět teplota 37 ale test negativní tak asi ještě chvíli počkáme a další test v pondělí. Jsem trochu zklamaná páč jsem čekala alespoň ducha. ☹
@silvie15 pockej do toho pondelka as je fakt brzo...a nic si z toho nedelej..kdyztak to vyjde priste 😉
@jarmulka
@dyslovka
@svobodka86
Děkuji za podporu a uvidím v pondělí. 🙂
@silvie15 ahoj, co teplota, drzi se stale nahore? Ja mela posledne ducha 13 DPO 😉 To vazne vydrzis netestovat az do pondeli? 😄 drzim palce!

@svobodka86 jojo to je jasny 🙂