icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

dashenka1
23. říj 2016

@carries uvidimeeee 🙂

carries
23. říj 2016

@jullli takhle u mě vypadaly OVU testy tento měsíc 🙂

jullli
23. říj 2016

@carries a graf? Vypada jak? Vim ze nekomu se neukazuji uppne syte carky ted jsem udelala test posilam foto

dashenka1
23. říj 2016

@jullli ja mela teda syte // 🙂

dashenka1
23. říj 2016

@jullli kupujes ou testy v lekarne bo pres net? akorat jsem koukala na net abych objednala vice ovu testu za nejakou prijatelnou cenu a nenasla....

carries
23. říj 2016

@jullli graf vypadá takto, dneska jsem neměřila, ať se nestresuji 😀

jullli
23. říj 2016

@carries dnes zase silnejsi nez vcera vecer ale slabsi nez vcerejsi dopo

carries
23. říj 2016

@jullli a to schválně používáš jiné druhy ovu testů? 🙂 A graf vypadá u tebe jak? ono se to stejnak z teplot pozná, až po proběhlé ovu ☹

jullli
23. říj 2016

@dashenka1 na netu velke baleni jedny testy mam z ciziny 10tkove a druhe 20tkove ale pouzivam spis 10tkove no
@carries pozitivni test jsi mela 9?

jullli
23. říj 2016

@carries nene pouzivam ruzove prpto vzdy jeden den pouziju ruzovy ale mam jich mali musim si nove doobejdnat tak abych je nevyplitvala

carries
23. říj 2016

@jullli nene 11 🙂 19 DC

dashenka1
23. říj 2016

@jullli a jsou dobre??? cena? a kolik jich je v baleni?

jullli
23. říj 2016

@carries no muj graf vypada zatim takhle :D takze zatim nijak

jullli
23. říj 2016

@dashenka1 objednavam tady od pani na konikovi a jsou dobre kamaradla uz je tehu diky nim ;) kus 5kc

carries
23. říj 2016

@jullli z grafu fakt nic nevyčtem 🙂 tak uvidíte, co zítra doktorka i ona by měla poznat, zda je před ovu nebo po 🙂

jullli
23. říj 2016

@carries presne, no ja se modlim a doufam ze je pred ovu 🙂

dashenka1
23. říj 2016

@jullli a mohla bys mi poslat jeji blog? 🙂)

leniiid
23. říj 2016

@dashenka1 ale tak to může něco znamenat ne 😊 myslím že v háji to ještě není... nikdy mě prsa nebolela přes MS

dashenka1
23. říj 2016

@leniiid jj uz pockam na uteryy a uvidi se

leniiid
23. říj 2016

No já mám nepravidelné cykly takže vubec nevim kdy bych mohla testnout..

carries
23. říj 2016

@leniiid a měříš teploty? Nebo pozoruješ hlen? Podle toho bys mohla poznat jaký si den po ovu a kdy ovu proběhla 🙂

dashenka1
23. říj 2016

@jullli dekujuuuuu

leniiid
23. říj 2016

@carries Měřím uz asi 3 měsíce a hlen se mi nedaří zastihnout nebo poznat .. nevim asi se mi vubec netvoří nebo co 😄 a teploty znacim do grafu

dashenka1
23. říj 2016

@jullli dekujuu objednanoo

carries
23. říj 2016

@leniiid a měříš kde v puse? na test bych počkala aspoň 10 dní po ovu. Jen u tebe z grafu se to špatně poznává takže 27 DC nebo až 30 Dc 🙂

leniiid
23. říj 2016

No řekla bych jak prudce klesla teplota a to je 17. Měřím dole ..

dashenka1
24. říj 2016

@carries to nechapu 😑😯😯🤔🤔 co to jee.... ach joo

chelsi
24. říj 2016

@dashenka1 už jsi někdy měřila, nebo je toto poprvé? Řekla bych, že to vypadá na tradiční pokles teploty před MS.

leniiid
24. říj 2016

@dashenka1 buď vklidu já dnes pokles o 0,2 takže dnes rano 36,7 ale možná to je tím že jsem měřila moc brzo ráno.. přes víkend kolem 8 ráno a dnes v 6 takže snad to je i tím...

Strana