icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

carries
29. říj 2016

@leniiid ovulace, jde narůstu teplot proběhla 🙂 tak teď jen čekat do doby pripadne ms. Pozorujes nejake priznaky tehu? 🙂

carries
29. říj 2016

@levinstonka ano mohlo by se jednat o uhnizdeni 🙂 drzim palce 🙂

leniiid
29. říj 2016

@carries právě že nepozoruji krom prsou ze jsou napnute a bradavky mě bolí.. tak nevím jestli si dělat naději vubec

dashenka1
29. říj 2016

@carries ahoj jen ze dnes 1DC :( ach jooo

chelsi
29. říj 2016

@dashenka1 to mě mrzí, ale aspoň se potvrdilo, že máš opravdu dlouhou LF, takže při další ovulaci snáz odhadneš, kdy můžeš čekat MS resp.testovat 🙂 držím palce

dashenka1
29. říj 2016

@chelsi jooo dekuji to asi joo 🙂 jen porad nevim jak ji poznam :D :D

chelsi
29. říj 2016

@dashenka1 pročti si ty stránky, na které jsme ti už posílali odkaz. BT měříš, to je fajn, takže by ses v tom grafu ještě měla naučit číst 🙂 cyklů máš naměřených dost.

A doporučuju zkusit jinou aplikaci, třeba ovuview, a překopírovat do ní dosavadní naměřené cykly. Ty aplikace na základě historických dat umí předpovídát, kdy bude další ovulace, kdy ovulace proběhla, a kdy přijde MS.

dashenka1
29. říj 2016

@chelsi Dobre stahnuuu a zkusiim 🙂 dikyy

carries
29. říj 2016

@dashenka1 tak to mě mrzí ☹ tak v příštím cyklu se povede 🙂 jinak dobré na zapisování teplot jsou stránky womenzone 🙂

carries
29. říj 2016

@leniiid nezbývá než vydržet nebo zkusit test 🙂 držím palce 🙂

leniiid
29. říj 2016

@carries počkám ještě.. ale je mi divné že ty teploty jsou kazdy den skoro stejné .. a že nemám žádný extra příznak ..

pajina92
29. říj 2016

Tak jsem od vás sice nedostala odpověď, ale test mi odpověděl taky dobře. Aneb loučím se tu s vámi 😀 Přeju všem brzké // čárky, zdravíčko pro miminko a pevné nervy!

levinstonka
30. říj 2016

Hezký večer tak nakonec zvědavost dohnala mého muže a testoval jsem 11 dpo z podvečerní moči co myslíte?

dasa.77
30. říj 2016

@levinstonka myslím,že to vypadá pozitivně 😀

carries
31. říj 2016

@levinstonka nejaky dousek tam je, tak at jen sili 🙂

leniiid
31. říj 2016

Asi není normalni že jsem mela po ovulaci pořád teplotu vysoko jen jeden den klesla na 36,7 vcera dokonce 37,0 a dnes ráno 36,7 😔 asi nám to opět nevyšlo že ...

carries
31. říj 2016

@leniiid mě teplota taky postupně klesala a ms nikde. Těhu zatím potvrzené z krve. Na kontrolu jdu až další týden. Takže bych řekla, že těhu ještě může být 🙂

klerik
31. říj 2016

Dobré ráno 🙂 tak jsem dneska ráno 11 dpo zkusila test a nic, ani stínek, o kterém by se dalo nějak spekulovat 😔 takže si spíš myslím, že tentokrát nic nebude. Podle fertility bych to měla dostat v pátek nebo sobotu.. Mám koupený gynex, ale nevím jestli ho mám zkoušet, protože se bojím, že mi cyklus ještě prodlouží, tak jako to udělal např. kontryhel..
@levinstonka to vypadá super, na večer zvlášť! 🙂

leniiid
31. říj 2016

@klerik tobě se po užívání kotryhelu prodloužil cyklus?? Vždyť on by ho měl upravit a snížit ne? To snad neni pravda 😔 já ho taky užívám.. jak kapky tak čaj...

carries
31. říj 2016

@klerik kontryhel by se měl pít jen do ovulace. Jako graf vypadá suprovně!!! Někdo má čárku na testu až třeba pár dní po meškání menstruace. Záleží kdy se vajíčko uhnízdilo 🙂

leniiid
31. říj 2016

@carries faaakt? Ja ho piju i ted.. takze to nemam pit jo? Ani v kapkach..super tyjo 😔 nemělo by se nic stat kdyz to asi dva tydny piju i po.. nevim kdy ovu byla...

klerik
31. říj 2016

@leniiid @carries No, když jsem ho začala pít, a pila jsem ho tedy od 1dc 14 dní, tak jsem to dostala o 14 dní později.. Ale jako samozřejmě to nemuselo být tím, to je jasné. Tehdy jsem neměřila, takže vlastně nic nevím. A víckrát už jsemo ho nepila. Ale je fakt, že vždycky, když jsem začala užívat něco, o čem se říká, že je na podporu plodnosti, tak se cyklus prodloužil :D U mě je to asi prostě tak, že se pár cyklů za rok prodlouží, většinou o 10 - 14 dní. Ale tak co, hlavně že teda nejsou anovulační 🙂 (aspoň tento teda ne). Tak uvidíme, co bude 🙂

carries
31. říj 2016

@leniiid zkus přečíst nějaké články o pití kontryhelu, ale já jsme vyčetla, že by se měl pít jen do ovu 🙂
@klerik tak to nevím, já jsem mývala cykly 28 a 36. Dvakrát se mi podařilo otěhotnět v tom delším cyklu 🙂

levinstonka
31. říj 2016

@klerik překvapilo mě to nečekala jsem ani náznak navíc večer
@dasa.77 @carries moc děkuji teď už jen ať sílí a za 4 týdny na prohlídku 🙂

pajina92
31. říj 2016

@levinstonka Já myslím, že je to tam! Gratuluju. Co to je za značku? Já s ním taky testovala, ale hned obal vyhodila. Tady je můj dělaný ráno 🙂

levinstonka
31. říj 2016

@pajina92 myslím, že rapid clear 10tka ... gratuluji 🙂

carries
31. říj 2016

@pajina92 velké gratulace!!!! 🙂

klerik
31. říj 2016

@leniiid a ty kdy očekáváš ms? 🙂

leniiid
31. říj 2016

@klerik no to já právě nevím... mám to nepravidelně.. jeden měsíc 38 pak 44 jindy 36 .. tak nevím kolik to bude teď dnes jsem 34.den cyklu.. teplota klesla a čípek mám prodlouženy a prijde mi ze ani tvrdý ani měkký.. tak co myslis...

levinstonka
31. říj 2016

@klerik co se týče gynexu vím i od sestry, že naopak cyklus srovnal hlavně co se týče LF a nikdy neprodloužil, samozřejmě každá jsme originál, ale já nelituji a, že jsem měla loni fáze rozházené od 26 do 38 dní a po gynexu jsem měla krásných 29 - 30 DC

Strana