Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@risu mam cykly 28 dni. Ale minuly mesic jsem mela 25 dni. Nevim cim to bylo, zda tim, ze jsem pila Kontryhelovy caj nebo proc. Ja vim, ze teplota muze z razu klesnout, ptoto se na to nechci moc upinat, ale jeste jsem nemela 4 dny po sobe vysoke teploty, ale vim, ze muze klesnout :-/
Dobre rano holky, dnes velky pokles teploty a TT negativni. Dnes nebo zitra dorazi MS. Vsem snazilkam drzim moc palce🙏
@lupati tuhle aplikaci neznám, ale ovu to vyznačilo 2.2.2017? to si myslím že ale podle teplot není dobře. ...kdyby to bylo 4.2.2017 tak bys byla dnes 16dpo a to by na testu nebo v krvi rozhodně něco bylo......ale taky to mohlo být 10.2. a to bys byla cca 10dpo ...............takhle to spíš vypadá že se ti prodloužil cyklus ale můžeš zkusit test zase ráno pokud ti neklesne teplota
@lupati pokud by ovu měla být dle aplikace 2.2., tak je to blbost... nejsou splněny poté podmínky pro potvrzení, že ovu proběhla. Podmínka je, že 3 po sobě jdoucí teploty musí být vyšší než 6 předchozích. Z čehož dle grafu vyplývá, že ovu by měla být dle teplot někdy 10./11.2.
Kolik dní jsi nyní v cyklu?
@digisek tak já měla minulý cyklus najednou nějakých 40 dc (po revizi jsem dostala 1. ms po přesně 6 týdnech, pak 32, 30, a poslední byla nějakých 38 nebo jak). Právě že ovu se mi posunula a tím se prodloužil cyklus. Ale k teplotě jsem dělala i ovu testy no.
A když jako na to tak koukám, tak možné je, že i toho 6.2. (to by byla teď nějaký 15 DPO), ale toho 2.2. určitě si myslím, že ne, když pak zase spadla...
Kdyby to bylo toho 11.2., tak je teď 9 DPO a to je pochopitelné, že ještě nemusí nic být vidět.
Ta fialová čára (2.2.) je dle mého naznačeno, kdy v průměru asi bývá, že nebere v potaz ty hodnoty.
Možná by stálo za to, naházet to jinam - do jiné aplikace...
@lupati - Jinak měříš v jednu a tu samou hodinu?
Podle me byla ovu 6.2 kdyz se bude pocitat 6predchozich a 3vyssi
Ano měřím každé ráno ve stejnou hodinu. Tato aplikace mě nikdy nezklamala,vždy vše vycházelo. Byla jsem docela přesvědčena že se tehu povedlo,ale ten krevní test mě šokoval. Proto se s vámi o to chci podělit a znát vaše názory,případně jestli některa z vas měla negativní krevní test a přesto byla těhotná,jen se to potvrdilo až později????
Díky holky za reakce. Jen se prodloužil cyklus 😞 takže další naděje je zase fuc......Dalšímu snažení hurá
Zdravím. Po dlouhe době dávám svůj graf. Rozhodla jsem se, že posunu duphaston o par dnu.. měla bych ho začít brát zítra, ale každý den dělám ovu testy a zajímá mě, jestli do duphastonu ta ovu bude nebo ne. Zatím čárka na testu nesili a dneska mi hodně klesla teplota. Já už nevím co a furt něco vymyslím, tak jsem zvědavá.
Teploty z prvniho tydne (13-17) jsou z nocni, takze orientacni (merim sice hned po probuzeni a spavam cca 7 hodin, ale ne ve stejnou dobu, zadny budik), od 18.2. mereni v 4,55. Vcera navsteva gynekologa. Chtela jsem se zeptat na duvod kratke a slabe MS (1,5 dne, spotreba max 4-5 vlozek). Prohlidnul (pry mam krasny cipek a ukazkovou delohu :D) a na ultrazvuku ukazal pidicysty na obou vajecnicich. Doporucil obema vit E, me listovku a priteli obden B komplex. Predepsal Urogestan a ten mam brat od 17DC 10 dni, rano polknout-vecer zavest... Prirozene poceti je mozne, jen to mozna bude trvat (snazime se ihned od vysazeni HA vloni v kvetnu). Kdyz do cervna nebude pozitivni TT tak me ceka krevni vysetreni a pritele spermiogram :/ No, ne ze by me nejak potesil, ale aspon vim, ze se neco deje.
@risu držím palce.
@digisek můžu se zeptat jak se jmenuje aplikace na graf co používáš? Děkuji moc.
@kristynaa_23 womenzone to je.
@kristynaa_23 womenzone

@lory303 a jak dlouhe mivas cykly? Me klesava teplota az den pred MS nebo v den MS a do te doby se drzi nahore..