icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

lusili1
1. bře 2017

🍀

katkas75
1. bře 2017

Ahoj, nedaří se mi sem vložit graf....
Jsem dnes 13DPO, podle BT. Dnes by měla přijít MS, max zítra, ale teplota neklesá. Normálně mi klesá den před MS. Test dnes negativní...Tak já nevím.

risu
1. bře 2017

Dneska teplota poskocila nezvykle vysoko, treti den beru Utrogestan, nemocne se necitim...

tangerina
5. bře 2017

A zas to čekání pred námi 🙂

kodyna
16. bře 2017

Prvni mereni druhy mesic po ZT a revizi. Nejak se mi nezda ta ovulace 😒

gnozka
20. bře 2017

Ahoj holky jen prosim mate nekdo zkušenost ? Jsem z toho jelen. Bt merim druhy cyklus , je mozné ze se teplota muze změnit za 15min ? Vždy merim bt mezi 7:30-7:45 . Dneska jsem se probudila asi v 7:20 a v pul jsem si naměřila 37.00 . Porad jsem ležela nikam nesla a nevím proc me napadlo si ji změřit znovu za 15 min . a teplota 36.8? Tak ted nevím kterou mam brát jako správnou . Samozřejme bych radsi tu první 🙂)

jitulka89
20. bře 2017

@gnozka asi bych brala tu první 🙂

jullli
20. bře 2017

@gnozka rozhodne prvni a nikdy nemerit vicekrat

gnozka
20. bře 2017

@jullli
@jitulka89 moc dekuju . No ja nevím co me to napadlo 🙂 asi jsem se nudila 🙂

lnika2
23. bře 2017

Ahoj pridavam svuj graf 🙂 merim prvni cyklus tak moc nevim co si o tom mam myslet 🙂

arek
13. dub 2017

Ahoj babenky.Mali ste uz niektora takyto pomaly prepad???Vyzera to ako nejake pohorie .Co to mohlo sposobit?Meram si vzdy v rovnaky cas.Do teraz sa moja krivka po ovulacii drzala zhruba rovnako vysoko a klesla na 14 DPO.Dakujem

hlasimse
25. dub 2017

@lusili1 Nejste těhotná? Na grafu vidím pokles po ovu a pak navýšení, což vypadá jako uhnízdění.

lusili1
26. dub 2017

@hlasimse ahoj, bohužel nejsem..tento cyklus jsem zahodila teploměr..tak se necháme překvapit termín MS je v neděli❤

lili_2
2. kvě 2017

@len ahoj, prosím jak se dostanu na grafy fertilityfriend ? nechtěji se mi zpustit

lili_2
9. kvě 2017

@klerik Ahoj moje dr. mi říkala že u ovu. testu musí být testovací čárka stejně intentivní a nebo intenzivnější než kontrolní. A to že se ti objevují duchové tak to znamená, že máš, že máš mírně zvýšený hormon, který ti test ovlivňuje. Na testování to ale nemá vliv.

lyc
9. kvě 2017

Mohla bych mít dotaz na zkušenější? BT jsem měřila už dříve (před prvním těhotenstvím) a věřím, že i díky téhle metodě se otěhotnět podařilo 🙂 nyní se snažíme znovu a tak zkouším již osvědčenou metodu, ale hodnoty jsou hrozně rozházené a vůbec tomu teď nějak nerozumím 😀
Od 19DC beru Utrogestan kvůli úpravě cyklu (měla jsem ho velmi nepravidelný, 60 dní, z toho 17 dní apod...)
Přikládám prozatímní graf tohoto cyklu, třeba vás tam něco trkne nebo mi jen řeknete, že je anovulační 🙂
Děkuji moc za případné informace (určitě tu nebudu otravovat jen jednou) 😉

hlasimse
11. kvě 2017

@lyc vypadá na anovulační, nebo ovulace ještě neproběhla.

lyc
11. kvě 2017

@hlasimse dnes začínám s Utrogestanem (takže už ani neproběhne) ☹ takhle to vypadá do dnešního dne. Tak uvidíme co další cykly

hlasimse
12. kvě 2017

@lyc Tak třeba příští cyklus... 🙂 Většinou když je ovulace, tak jsou alespoň 3 dny se zvýšenou teplotou nad "cover line" neboli individuální teplotní hranice (většinou nad 36,5).

lyc
12. kvě 2017

@hlasimse moc děkuji za bližší informace. Uvidíme jestli mi Utrogestan upraví cyklus a ovulace se umoudří mě navštívit 🙂 snad ano

lili_2
12. kvě 2017

@hlasimse ahoj já myslela, že ovulace je hned první den kdy se začne zvedat teplota. Takže jestli jsem to dobře pochopila, když mi klesla teplota na 36,2, druhý den jsem měla 36,4 a další 36,6. Tak ovulaci jsem prodělala až třetí den (při teplotě 36,6) a nebo už ten druhý (při 36,4)?

simi1510
12. kvě 2017

@lyc ono hlavne progesteron se ma nasadit az po probehle ovu. Pokud se nasadi, kdyz ovu jeste nebyla, tak ji to zablokuje... doktori to kolikrat zapominaji zminit.

simi1510
12. kvě 2017

@lili_2 den Ovulace je den, po kterém jsou nasledujici tri dny teplotne vyssi nez 6 predchozich dnu. Pak ten posledni den nejnizsich teplot pred vzrustem je den ovu

lyc
12. kvě 2017

@simi1510 to já samozřejmě moc dobře vím 🙂 že když nasadím Utrogestan, tak už ovulace neproběhne. Ale potřebuji upravit cyklus (a na to ho potřebuji zase brát minimálně 7dní v kuse). Když budu čekat na ovulaci (která v mém případě ani nemusí přijít) tak si jen uměle prodloužím cyklus tím, že nasadím Utrogestan pozdě nebo vůbec ne ☹

hlasimse
13. kvě 2017

@lili_2 Přesně jak to napsala simi1510 🙂

janca15l
13. kvě 2017

Ahoj holky,
Merim BT prvni cyklus, podle grafu ovulka mela byt 7.5. coz i vychazi podle hlenu a ovu bolesti. Jen me docela znepokojuji teploty po ovu, podle me jsou docela nizke. Co myslite?
Dekuji

ttm
13. kvě 2017

@janca15l Nejsou nízké, jsou úplně normální - nezáleží na tom, jak jsou vysoké, ale že jsou nad linií (a to jsou dostatečně). Ovu je krásně potvrzená toho 7.5. a teď nezbývá, než čekat.. 😉

janca15l
13. kvě 2017

@ttm dekuji 😉

simi1510
13. kvě 2017

@janca15l presne jak pise @ttm

Mas tam proti predovulacnim krasny vzestup. Neber to dle toho Jj to ma nekdo jiny a tak. Každá jsme jina 🙂

janca15l
13. kvě 2017

@simi1510 moc dekuji 🙂

Strana