Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Ahoj, nedaří se mi sem vložit graf....
Jsem dnes 13DPO, podle BT. Dnes by měla přijít MS, max zítra, ale teplota neklesá. Normálně mi klesá den před MS. Test dnes negativní...Tak já nevím.
Ahoj holky jen prosim mate nekdo zkušenost ? Jsem z toho jelen. Bt merim druhy cyklus , je mozné ze se teplota muze změnit za 15min ? Vždy merim bt mezi 7:30-7:45 . Dneska jsem se probudila asi v 7:20 a v pul jsem si naměřila 37.00 . Porad jsem ležela nikam nesla a nevím proc me napadlo si ji změřit znovu za 15 min . a teplota 36.8? Tak ted nevím kterou mam brát jako správnou . Samozřejme bych radsi tu první 🙂)
Mohla bych mít dotaz na zkušenější? BT jsem měřila už dříve (před prvním těhotenstvím) a věřím, že i díky téhle metodě se otěhotnět podařilo 🙂 nyní se snažíme znovu a tak zkouším již osvědčenou metodu, ale hodnoty jsou hrozně rozházené a vůbec tomu teď nějak nerozumím 😀
Od 19DC beru Utrogestan kvůli úpravě cyklu (měla jsem ho velmi nepravidelný, 60 dní, z toho 17 dní apod...)
Přikládám prozatímní graf tohoto cyklu, třeba vás tam něco trkne nebo mi jen řeknete, že je anovulační 🙂
Děkuji moc za případné informace (určitě tu nebudu otravovat jen jednou) 😉
@hlasimse ahoj já myslela, že ovulace je hned první den kdy se začne zvedat teplota. Takže jestli jsem to dobře pochopila, když mi klesla teplota na 36,2, druhý den jsem měla 36,4 a další 36,6. Tak ovulaci jsem prodělala až třetí den (při teplotě 36,6) a nebo už ten druhý (při 36,4)?
@simi1510 to já samozřejmě moc dobře vím 🙂 že když nasadím Utrogestan, tak už ovulace neproběhne. Ale potřebuji upravit cyklus (a na to ho potřebuji zase brát minimálně 7dní v kuse). Když budu čekat na ovulaci (která v mém případě ani nemusí přijít) tak si jen uměle prodloužím cyklus tím, že nasadím Utrogestan pozdě nebo vůbec ne ☹

🍀