icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

fanunka
25. pro 2017

@janickazabicka taknpocitam ze zitra by ti to mohlo vyskocit nahoru

janickazabicka
25. pro 2017

@fanunka tož to uvidíme 😀😀😂 jsem zvědavá

janickazabicka
26. pro 2017

Ahojky holky to měření je divoký.
Spočítalo mi to ovulaci na 17.12. Ale test jsem měla pozitivní až 24.12. Takže fakt nevím, nerozumím.
A když jsem se tam pak vrátila a dala aktualizovat stránku tak se mi to vrátilo zpět. A pak jsem zkusila dát ještě 2 vyšší teploty a spočítalo mi to na 25.12. Asi jsem blázen 😂😂😂 ale počítám že toho 25 to bude to pravé 😁

suzzikk
26. pro 2017

Mám zajímavý graf 😂 ale na ovu testu už se něco rýsuje,tak snad ovu bude 🙏

janickazabicka
26. pro 2017

@suzzikk chi chi to je dobry teda. 😂😂 já bych to viděla tak za 2 až 3 dny podle testu 😀 že bude pozitivní 😍

fanunka
26. pro 2017

@janickazabicka dle teploty to vypada na 25.

suzzikk
26. pro 2017

@janickazabicka no doufám že dorazí 😊 jinak u tebe si myslím že ovu byla toho 25.12 že teď půjde teplota nahoru 😊

janickazabicka
26. pro 2017

@fanunka
@suzzikk koukám holky že se shodnéte. Každopádně dnes ještě pojistime a pak budu čekat na ty // 😍😍

modrypitrisek
26. pro 2017

@lucy0511 Tak co dnešní teplota? Pořád hádám na těhu tenhle graf 🙂

U nás teda bohužel nic, no, vzorňácký graf zase vzorně klesl a ms dorazil extrémně brzo.

Jinak, jen tak mezi řečí, čtu tady, že dle dušíku na ovu testu soudíte, že ovu brzo dorazí - mám na testech od ovu až do mensesu slušného ducha, mají to tak všichni a po mensesu zmizí nebo to mám nejspíš celý cyklus takhle? Díky tomu, kdo poví 🙂

svaska
26. pro 2017

@modrypitrisek Já mívám taky duchy na ovu testech často a ovu ještě za horama 🙂

janickazabicka
27. pro 2017

Krásné dobré ráno holky, já dnes takhle 😀😀😋

nadrinka
27. pro 2017

Mrcha nikde, už fakt nevím co od toho čekat...

janickazabicka
27. pro 2017

@nadrinka koukám máš to jako na houpačce 😬😬

roxyinka
27. pro 2017

Ahoooj holky 😉 Přidávám se k vám. Myslíte, že včerejší pokles teploty by mohlo být zahnízdění?

nadrinka
27. pro 2017

@janickazabicka 13DC Ovitrelle, vůbec tomu tento měsíc nerozumím...

fanunka
27. pro 2017

@roxyinka jak dlouhy cyklis mivas?

janickazabicka
27. pro 2017

@nadrinka co to je ten ovi??

nadrinka
27. pro 2017

@fanunka 30, max 32

nadrinka
27. pro 2017

@janickazabicka novější Pregnyl

janickazabicka
27. pro 2017

@roxyinka možné je úplně všechno. Záleží na tom jak dlouhý máš cyklus a zda tak nějak pravidelný 😊

janickazabicka
27. pro 2017

@nadrinka jo aha. No tak uvidíme co z toho bude. 😊

suzzikk
27. pro 2017

Tak já nevím jestli nějaká ovulace bude 🤔🤔

nadrinka
27. pro 2017

@janickazabicka jsem zvědavější než kdy jindy 😀

alexkisss
27. pro 2017

Ahoj muj graf nění nic moc začala sem měřit teprve tento měsíc hned od prvního dne MS teplota byla vyšší ted se drží kolem 36,4-5 mam otazecku kdy poznam příchod ovulace kdyz MS byla 18.12??

janickazabicka
27. pro 2017

@suzzikk a kolik si dc? Já jednou měla ovu i 34 dc to byl mazec 😀😀 tajupd neboj a neves hlavu. 😊
@alexkisss podle teploty ovu nepoznáš, jelikož bt ti ji prozradí až třeba 2 až 3 dny po ovulaci, takže zpětně. Před ovulaci když netušís je dobre udělat si ovu testy. 😊
@nadrinka já na teď také.
Kalendář by mi měl přepočítat ovu na 25.12. A myslíš když sexík byl 25že by mohlo klapnout? Včera už jsme se k tomu nedostali. Možná dnes. 😊

nadrinka
27. pro 2017

@janickazabicka to víš že mohlo, na každou z nás platí něco jiného.

lucy0511
27. pro 2017

@modrypitrisek dneska dorazila jak sem předpokládal tak že ani tenhle měsíc to nevyšlo asi bych fakt už měla přestat tak vyšilovat a začít myslet a žít pro něco jinýho než je těhotenství 🙂 🙂 🙂 🙂 a vyprdnu se na chemii a vrhnu se na bylinky 🙂 🙂 🙂 🙂

roxyinka
27. pro 2017

@janickazabicka
@fanunka
Mívám cykly 35 dní. Až na výjimky. Minulej cyklus jsem měla snad až po 60 dnech. Ale bylo tam dost stresu v to období, tak to bylo asi tím👍🏻

alexkisss
27. pro 2017

V patek jdu k doktorovy začala sem dnes splnit ovulaci mam mit 1.1.2018 vychází to od poslední MS která byla 18.12.2017 tak uvidime

svaska
27. pro 2017

Ahoj holky tak to tady sleduju a řeknu vám tady je to adrenalin 😀. No dávám sem s svůj graf, takže jestli někomu přijde ten jeho šílený a v nepohodě tak v klidu jo 🙂)). K doktorovi jdu až koncem ledna tak zatím budu čekat kdy opět to nekonečno skončí 🙂

Strana