Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@fanunka tož to uvidíme 😀😀😂 jsem zvědavá
Ahojky holky to měření je divoký.
Spočítalo mi to ovulaci na 17.12. Ale test jsem měla pozitivní až 24.12. Takže fakt nevím, nerozumím.
A když jsem se tam pak vrátila a dala aktualizovat stránku tak se mi to vrátilo zpět. A pak jsem zkusila dát ještě 2 vyšší teploty a spočítalo mi to na 25.12. Asi jsem blázen 😂😂😂 ale počítám že toho 25 to bude to pravé 😁
@suzzikk chi chi to je dobry teda. 😂😂 já bych to viděla tak za 2 až 3 dny podle testu 😀 že bude pozitivní 😍
@janickazabicka dle teploty to vypada na 25.
@janickazabicka no doufám že dorazí 😊 jinak u tebe si myslím že ovu byla toho 25.12 že teď půjde teplota nahoru 😊
@lucy0511 Tak co dnešní teplota? Pořád hádám na těhu tenhle graf 🙂
U nás teda bohužel nic, no, vzorňácký graf zase vzorně klesl a ms dorazil extrémně brzo.
Jinak, jen tak mezi řečí, čtu tady, že dle dušíku na ovu testu soudíte, že ovu brzo dorazí - mám na testech od ovu až do mensesu slušného ducha, mají to tak všichni a po mensesu zmizí nebo to mám nejspíš celý cyklus takhle? Díky tomu, kdo poví 🙂
@modrypitrisek Já mívám taky duchy na ovu testech často a ovu ještě za horama 🙂
@nadrinka koukám máš to jako na houpačce 😬😬
@janickazabicka 13DC Ovitrelle, vůbec tomu tento měsíc nerozumím...
@nadrinka co to je ten ovi??
@janickazabicka novější Pregnyl
@roxyinka možné je úplně všechno. Záleží na tom jak dlouhý máš cyklus a zda tak nějak pravidelný 😊
@nadrinka jo aha. No tak uvidíme co z toho bude. 😊
@janickazabicka jsem zvědavější než kdy jindy 😀
Ahoj muj graf nění nic moc začala sem měřit teprve tento měsíc hned od prvního dne MS teplota byla vyšší ted se drží kolem 36,4-5 mam otazecku kdy poznam příchod ovulace kdyz MS byla 18.12??
@suzzikk a kolik si dc? Já jednou měla ovu i 34 dc to byl mazec 😀😀 tajupd neboj a neves hlavu. 😊
@alexkisss podle teploty ovu nepoznáš, jelikož bt ti ji prozradí až třeba 2 až 3 dny po ovulaci, takže zpětně. Před ovulaci když netušís je dobre udělat si ovu testy. 😊
@nadrinka já na teď také.
Kalendář by mi měl přepočítat ovu na 25.12. A myslíš když sexík byl 25že by mohlo klapnout? Včera už jsme se k tomu nedostali. Možná dnes. 😊
@janickazabicka to víš že mohlo, na každou z nás platí něco jiného.
@modrypitrisek dneska dorazila jak sem předpokládal tak že ani tenhle měsíc to nevyšlo asi bych fakt už měla přestat tak vyšilovat a začít myslet a žít pro něco jinýho než je těhotenství 🙂 🙂 🙂 🙂 a vyprdnu se na chemii a vrhnu se na bylinky 🙂 🙂 🙂 🙂
@janickazabicka
@fanunka
Mívám cykly 35 dní. Až na výjimky. Minulej cyklus jsem měla snad až po 60 dnech. Ale bylo tam dost stresu v to období, tak to bylo asi tím👍🏻
V patek jdu k doktorovy začala sem dnes splnit ovulaci mam mit 1.1.2018 vychází to od poslední MS která byla 18.12.2017 tak uvidime

@janickazabicka taknpocitam ze zitra by ti to mohlo vyskocit nahoru