icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

mana_
19. únor 2018

Ahoj holky, obcas semka nakouknu a srovnávám s mým grafem...Ja sem z toho mého zatím jelen...začala jsem brát drmek a mám pocit ze mi sice krásně srovnal teplotu-už mi tak neskáče když ji merim ve stejný čas, ale furt se drží víceméně stejně na 36,5 a to sem dneska 17dc... asi si musim ještě na ovu počkat...nemáte s drmkem a změnou bt někdo nějakou zkušenost? Díky za odpověď

svaska
19. únor 2018

@mana_ Ahoj, já cca měsíc taky užívám drmek, začátek grafu (viz předchozí stránka) jsem se radovala že mi to tak nelítá, netrvalo však dlouho a zase divočina. Už jsem 30 DC a ovu zatím nikde tak čekám dál 🙂

myjusiatko
19. únor 2018

@svaska
@mana_ baby a nemoze ten drmok brzdit ovu? Nepoznam tu bylinku, tak len naslepo sa pytam.

svaska
19. únor 2018

@myjusiatko Právě by to mělo být na podporu co jsem všude četla hodně to chválily

svaska
19. únor 2018

@svaska Já ještě piju kontryhlekový čaj, ten jsem pila i před prvním těhu, vše teprve tento cyklus, ale zatím se nic nemění, u mně to bylo na prd i před tím

mana_
19. únor 2018

@svaska tak to mě ani nestraš...ja sem si právě říkala jak to má krásně srovnávat hormony...no tak uvidime..zkouším k tomu i ovu testy a dneska to podle nich vypadá, že se něco vybarvuje...no jinak u mě předtím taky naprd..jo ještě se mi zdá, že se mi po něm zvětšily prsa, snížilo libido a trochu sem přibrala...nemáš to podobně?

myjusiatko
19. únor 2018

@svaska kontryhel pij az od ovulace do menstruace. Ten muze ovulaci brzdit urcite.

lobella
19. únor 2018

@myjusiatko od ovu do ms? Ja jsem z toho jelen, tady se vsude zase doporucuje od ms do ovu... Tak jak tedy? Ja ho pila 3 mesice, vzdy od ms do ovu, ale mam pocit, ze mi zeslaboval hodne ms az jsem se balajestli vubec bude... Tak ted mesic nepiju a vymenila jsem ho za malinik

myjusiatko
19. únor 2018

@lobella na kazdeho pusobi jinak no... nekomu pomuze, nekomu dela anovulaky. Takze ja bych radsi pila az od ovu po ms.

lobella
19. únor 2018

@myjusiatko to jsem nikde nevycetla, ze by delal anovulaky.. Je pravda ze ted take nevim, zda ovu probehla...po jak dlouho dobe od vysazeni uz nepusobi na organismus?

myjusiatko
19. únor 2018

@lobella ja se s tim setkala poprve ve skupine prirozena antikoncepce na fb. Nevim za jak dlouho vyprcha. Ale zkus prestat pit a uvidis. Mela jsi i predtim anovulacni nekdy? Jaky dc bezne mas ovulaci? Ukaz graf.

svaska
19. únor 2018

@mana_ Tak je to krátce, tak ty bylinky asi je potřeba užívat dlouhodoběji 🙂

svaska
19. únor 2018

@myjusiatko Jejda to mi ani neříkej 😀 hned zítra přestávám, před prvním těhu jsem ho pila taky a ok no tak nic no, děkuji za info 🙂))

svaska
19. únor 2018

To dřív umřu, než se to vybarví 🙂

myjusiatko
19. únor 2018

@svaska ty pijes i kontryhel? Protoze ty anovu muzou byt kontryhelem. O drmku prave nic nevim. Jen me to tak napadlo.

svaska
19. únor 2018

@myjusiatko Jo piju, každý den, myslela jsem že by mi to mohlo srovnat cyklus a zkrátit tak vysadím a uvidím

svaska
19. únor 2018

@myjusiatko drmek by mel prave byt na ovulaci

svaska
19. únor 2018

@myjusiatko Ja nevím zda mám anovulaky, podle grafů ne, ta poslední fáze vždy nahoru vyleze, až na poslední vyvolaný injekcí, ovu testy první měsíc tak nemohu říct

myjusiatko
19. únor 2018

@svaska no zkus prestat a uvidis.

svaska
19. únor 2018

@myjusiatko No zaskočila jsi mně, ale přestanu a uvidím co to bude dělat s teplotou

lobella
19. únor 2018

@myjusiatko ovu sleduju posledni 3 mesice a mam ji 13-14DC, ted mam tyden do ms, tak uvidim zda dorazi, ale moc o tom nepochybuju

lobella
20. únor 2018

Tak holky, tohle mi vysvetlete, rano jsem neverila svym ocim a merila dvakrat, vzdy stejny vysledek... Nenocna nejsem, nastydla take ne, je oravda, ze jsem se rano ve 4 a v pul 6 probudila, podivala na budik a zase usnula, ale o cely stupen? Obcas se mi stalo, ze jsem se v noci probudila, otocila na druhy bok a spala dal, ale nikdy mi teplota neudelala neco takoveho... Z postele jsem se nezvedla, jen jsem se otocila pro telefon za hlavou, co myslite?

svaska
20. únor 2018

@lobella no paráda

lobella
20. únor 2018

@svaska parada? Je to normalni? Chlap je nemocnej,bez teplot, jen chrchla, ale jak rikam, ja nic, ani ryma, kasel, nejsem unavena, necitim se nijak jinak nez vcera nebo predchozi dny... Meli jsme v loznici tedy dost teplo ale to by telo melo korigovat teplotu ne? Vubec tomu nerozumim....

hlasimse
20. únor 2018

@lobella To je dost zvláštní, to už je opravdu hodně spíš jako nemoc. Měř se i během dne, kolik máš - normální nebo teplota?

lobella
20. únor 2018

@hlasimse myslim si, ze teplotu nemamto na sobe poznam a mne je naprosto dobre, ani zimnici nemam, nepotim se nic...jsem ted v praci, tak muzu zkusit zmerit vecer az dojdu... Asi blba otazka, ale kdyz je BT rano zvysena, mereno dole, tak kdyz zmerim vecer dole mela by byt vyssi ne?kdyz zmerim v podpazi mela by se lisit o 0,5 stupne nize?

lobella
20. únor 2018

@hlasimse si rikamze telo me ale zase prehrate telo pod dekoumelo korigovat, melo by se potit, ochlazovat...

hlasimse
20. únor 2018

@lobella jj to je pravda, dole je o něco vyšší... Záleží, jestli už sis několik cyklů měřila, kolik tak po ovulaci běžně máš? Ale přijde mi, že toto je i vyšší než běžná poovulační teplota dole, co tak vidím grafy, tak je to většinou max. 37,5... Nevím no 🙂 uvidíš zítra jaká bude!

lobella
20. únor 2018

@hlasimse prave ze po ovu mivam 36,9,max 37 jsem jednou mela, doufam, ze na me nic neleze...na tele citim, ze ho mam horke, ale jinak zatim nic...ted jsem zkusila zmerit ledabyle ores apku😀nevim jak je to presne, meri se pres prst😀a to mam 37,2...coz by tomu odpovidal spodek 37,7...ale spis to bude nejaky virus nez tehu☹ ms mam mit za 6 dni, dnes jsem 8DPO a 22 DC... Pripadne testy budou jeste negativni ze? Na to je moc brzy... Mno uvidim, jak mi dal bude a co namerim zitra

svaska
20. únor 2018

@lobella No hlavně, že stoupá, když nejsi nemocná což nejseš, tak proč ne, sice je to třeba ne tak obvyklé, ale nemyslím si, že by to bylo nějaké nenormální

Strana