Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Ahoj holky,dostala jsem na Vás odkaz,tak se jdu zeptat.26.1. jsem měla SP bez revize a proto jsme se s mužem začali snažit hned.Ale....Můžete mi prosím v grafu vysledovat,kdy byla ovu?Podle mě až dýl než značí graf.Měřím už 7 měsíců,ale takhle rozharašený jsem ho ještě neměla.Asi hormony po potratu.Včerejší návštěva u dr.jen,že sliznice je vysoká a buď a nebo.Díky všem za názor
@kaaaciii mer kazdy den a zapisuj casy. Takovyto graf nema moc smysl.
@dindicka chybi zapis hlenu. Dle teploty byla 13.2.
Až teď koukám,že mi to graf posunul.To by byl zázrak,kdyby se 3 dny sexování před ní zadařilo.Ach jo.
@dindicka sance je nizsi, ale je.
@modrypitrisek pred ovu mivam 36,6, tak tu desetinu pripisuji popijeni vina kazdy vecer.....po ovu mivam prvni 2 dny 36,8-36,9, pak pomalu klesa...v ovu mi klesa 36,3-36,4....jinak dnes 36,9😀
@modrypitrisek a jsem 8DC byla u dr, kde rikala ze vidi folikuly, takze tehu si myslim ne
@myjusiatko Přesně jak píšeš.Uvidím co z toho bude
@modrypitrisek dekuju moc zlati, ale bohuzel uz je to ta tam ☹ dnes zacinam spinit uz vic a ruzove takze pocitam ze zitra je to tu. Ale na druhou stranu diky bohu jsem se zbavila toho hrozneho napetí 🙂
@svaska Tak asi teprve přijde, držím pěsti. I tohle je prostě možné. FAkt věci mezi nebem a zemí. Mně se ovulace takhle pozdě podařila za x let dvakrát.
@lobella Tak že by? Co dnes?
@janickazabicka Jé, tak to mě mrzí... a čárka taky fuč už? Nejspíš se pořáně nezahnízdilo, že... :(
@janickazabicka @lobella Jinak já holky čekám, mám teď tak krásně vyskočenou teplotu, od prvního dne po ovu. Ale to čekání... někdy bych nejradši už v pět odpoledne usnula, abych přečkala ten čas do další teploty :D :D když jsem to tak propočetla, kdy se co u nás dělo, tak šance pořád je, tak se jí hold držím :D ... teprve 4DPO, mívám krátkou LF, takže brzo budu vědět co a jak, ale i tak se mi to táááhne...
Koukejte :D většinou mi to stoupá co den to desetina stupínku, takže tohle je pro mě radost pohledět :D jo a poslední dny bych pořád něco předělávala v bytě, v noci nemůžu spát, courám tady potmě a v hlavě se mi hodí spousta nápadů, co jak by se mohlo předělat. A to bydlíme v komplet zrekonstruovaném, tak je to takové zajímavé... 🙂
@modrypitrisek Děkuju, kdybych aspoň věděla že ji opravdu mám tak budu šťastná 🙂
@modrypitrisek teplota roste krasne, zavidim... Ja dnes nemerila, byli jsme na plese a prisli az k ranu a merit po 2 hodinach mi orislo nesmysl, tak zmerim zase zitra... Nevim, nic na sobe nepozoruji, mela jsem citliva prsa 2 dny a podbrisek me bolel, dnes uz nic... Pokud ovu byla ten 14DCtak jsem dnes 6DPO a ms ma prijit az za 8 dni, tak to bide nekonecne zase...
@lobella No a od toho 14DC pak dál jak? Poslední graf tady máš s 15DC. Jinak já dnes zas 36,8, takže sice nicneříkající, ale je to lepší pocit, než když si to poskakuje nahoru a dolu... jinak já teda po sobě taky nic nepozoruju, ale to jsem u prvního těhotenství taky nepozorovala, takže to je u mě fuk...
@svaska Tak co test? 🙂
@modrypitrisek posledni graf mam z 19DC to byla teplota 36,9...vcera jsem nemerila, dnes 21DC 36,8...
@modrypitrisek už nekolik dní je dobře viditelná riska ale zatím negativní, zdá se mi že pomalu sílí, ale tímto tempem je to tak za tejden ještě 🙂

Ahoj holky... Nevíte co můj graf znamená? Bohužel nevěřím každý den protože vstávám pokaždé jindy.. Ale zvýšená teplota po ovulaci je díky budoucí ms? Ms mám dostat 25.2.
Děkuji🙂