icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

kaaaciii
17. únor 2018

Ahoj holky... Nevíte co můj graf znamená? Bohužel nevěřím každý den protože vstávám pokaždé jindy.. Ale zvýšená teplota po ovulaci je díky budoucí ms? Ms mám dostat 25.2.

Děkuji🙂

dindicka
17. únor 2018

Ahoj holky,dostala jsem na Vás odkaz,tak se jdu zeptat.26.1. jsem měla SP bez revize a proto jsme se s mužem začali snažit hned.Ale....Můžete mi prosím v grafu vysledovat,kdy byla ovu?Podle mě až dýl než značí graf.Měřím už 7 měsíců,ale takhle rozharašený jsem ho ještě neměla.Asi hormony po potratu.Včerejší návštěva u dr.jen,že sliznice je vysoká a buď a nebo.Díky všem za názor

hlasimse
17. únor 2018

@dindicka Tak přesně to neřeknu, ale zřejmě proběhla někdy 8.2.-11.2. 🙂

hlasimse
17. únor 2018

@kaaaciii Já bych řekla že až 11.2. byla...

kaaaciii
17. únor 2018

@hlasimse ale mně vyšel 8.2. pozitivní ovul. test

myjusiatko
17. únor 2018

@kaaaciii mer kazdy den a zapisuj casy. Takovyto graf nema moc smysl.

myjusiatko
17. únor 2018

@dindicka chybi zapis hlenu. Dle teploty byla 13.2.

hlasimse
17. únor 2018

@dindicka Pardon myslela jsem do 13., ne 11. 🙂

hlasimse
17. únor 2018

@kaaaciii Tak ony ty křivky jsou různé, někdy po ovu zvýšení ještě teplota klesne a pak hned stoupne, takže to toho 8.2. mohlo být, anebo zas jsem četla že ty ovu testy nejsou na den přesné, a teplota reaguje třeba až za pár dnů - zkrátka určit to na den není jednoduché.

dindicka
17. únor 2018

@hlasimse Děkuji,taky si to myslím.Ale ovulační hlen jsem měla předtím,toho 11 byl už hustý,krémový.Proto se ptám.No nic,další snažení v březnu.Už jsme z toho unavený

dindicka
17. únor 2018

Až teď koukám,že mi to graf posunul.To by byl zázrak,kdyby se 3 dny sexování před ní zadařilo.Ach jo.

hlasimse
17. únor 2018

@dindicka Spermie na vajíčko může čekat i 5 dní 😉

myjusiatko
17. únor 2018

@dindicka sance je nizsi, ale je.

lobella
17. únor 2018

@modrypitrisek pred ovu mivam 36,6, tak tu desetinu pripisuji popijeni vina kazdy vecer.....po ovu mivam prvni 2 dny 36,8-36,9, pak pomalu klesa...v ovu mi klesa 36,3-36,4....jinak dnes 36,9😀

lobella
17. únor 2018

@modrypitrisek a jsem 8DC byla u dr, kde rikala ze vidi folikuly, takze tehu si myslim ne

dindicka
17. únor 2018

@hlasimse Jj to vím,ale...

dindicka
17. únor 2018

@myjusiatko Přesně jak píšeš.Uvidím co z toho bude

janickazabicka
17. únor 2018

@modrypitrisek dekuju moc zlati, ale bohuzel uz je to ta tam ☹ dnes zacinam spinit uz vic a ruzove takze pocitam ze zitra je to tu. Ale na druhou stranu diky bohu jsem se zbavila toho hrozneho napetí 🙂

svaska
17. únor 2018

Holky já zatím takhle, no nejsem z toho chytrá, ovu test sílí, ale jen pomaličku tak kdo ví :-/

modrypitrisek
18. únor 2018

@svaska Tak asi teprve přijde, držím pěsti. I tohle je prostě možné. FAkt věci mezi nebem a zemí. Mně se ovulace takhle pozdě podařila za x let dvakrát.

modrypitrisek
18. únor 2018

@lobella Tak že by? Co dnes?

modrypitrisek
18. únor 2018

@janickazabicka Jé, tak to mě mrzí... a čárka taky fuč už? Nejspíš se pořáně nezahnízdilo, že... :(

modrypitrisek
18. únor 2018

@janickazabicka @lobella Jinak já holky čekám, mám teď tak krásně vyskočenou teplotu, od prvního dne po ovu. Ale to čekání... někdy bych nejradši už v pět odpoledne usnula, abych přečkala ten čas do další teploty :D :D když jsem to tak propočetla, kdy se co u nás dělo, tak šance pořád je, tak se jí hold držím :D ... teprve 4DPO, mívám krátkou LF, takže brzo budu vědět co a jak, ale i tak se mi to táááhne...

modrypitrisek
18. únor 2018

Koukejte :D většinou mi to stoupá co den to desetina stupínku, takže tohle je pro mě radost pohledět :D jo a poslední dny bych pořád něco předělávala v bytě, v noci nemůžu spát, courám tady potmě a v hlavě se mi hodí spousta nápadů, co jak by se mohlo předělat. A to bydlíme v komplet zrekonstruovaném, tak je to takové zajímavé... 🙂

svaska
18. únor 2018

@modrypitrisek Děkuju, kdybych aspoň věděla že ji opravdu mám tak budu šťastná 🙂

lobella
18. únor 2018

@modrypitrisek teplota roste krasne, zavidim... Ja dnes nemerila, byli jsme na plese a prisli az k ranu a merit po 2 hodinach mi orislo nesmysl, tak zmerim zase zitra... Nevim, nic na sobe nepozoruji, mela jsem citliva prsa 2 dny a podbrisek me bolel, dnes uz nic... Pokud ovu byla ten 14DCtak jsem dnes 6DPO a ms ma prijit az za 8 dni, tak to bide nekonecne zase...

modrypitrisek
19. únor 2018

@lobella No a od toho 14DC pak dál jak? Poslední graf tady máš s 15DC. Jinak já dnes zas 36,8, takže sice nicneříkající, ale je to lepší pocit, než když si to poskakuje nahoru a dolu... jinak já teda po sobě taky nic nepozoruju, ale to jsem u prvního těhotenství taky nepozorovala, takže to je u mě fuk...

modrypitrisek
19. únor 2018

@svaska Tak co test? 🙂

lobella
19. únor 2018

@modrypitrisek posledni graf mam z 19DC to byla teplota 36,9...vcera jsem nemerila, dnes 21DC 36,8...

svaska
19. únor 2018

@modrypitrisek už nekolik dní je dobře viditelná riska ale zatím negativní, zdá se mi že pomalu sílí, ale tímto tempem je to tak za tejden ještě 🙂

Strana