icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

svaska
22. únor 2018

@modrypitrisek ne, ja mam Dlouhé cykly od jakživa, upravilo se mi to docela az po porode, posledních pár měsíců ale je to čim dal horší. Ale i když byly Dlouhé, ovu chodila. Ted mam pocit, že přestává chodit i ta

suzzikk
22. únor 2018

Holky,tento cyklus měřím opravdu dlouho 😂Ale dnes už končím.. podle klesající teploty se ms blíží

modrypitrisek
22. únor 2018

Se mnou si teplota tentokrát (ne)pěkně pohrála...🙈

myjusiatko
22. únor 2018

@suzzikk
@modrypitrisek nevidim zadne hrozne klesani.

kaaaciii
22. únor 2018

@luca16 Tak sice můj graf vypadá těhotensky, ale nejsem.. dnes ráno jsem dělala test. Menstruace má dorazit v pátek nebo sobotu 🙂

modrypitrisek
22. únor 2018

@myjusiatko To nemívám nikdy, klesám ke konci jen trošku (8-9DPO). Ale takhle zvýšenou (37) jsem měla jen v těhu, tak jsem doufala 😉

luca16
22. únor 2018

@kaaaciii Zázraky se dějí. Test může ukázat čárku později. Uvidíš, jestli přijde ms nebo ne🙂

modrypitrisek
Autor odpověď smazal
modrypitrisek
22. únor 2018

A jak jsem tady psala, že jsem starý ghost hunter, tak tady jeden z dneška... u mě je při správném naklonění obrazovky vidět 😃 po dnešné teplotě nevěřím, ale pořád doufám... 😇🐝

modrypitrisek
22. únor 2018

Ty jo, tak tady se mi to ukazuje uplně jinak, celé nějaké slité červené všelijak :O v klasickém prohlížeči obrázků je tam čárka :D

modrypitrisek
22. únor 2018

A jo, když se to rozklikne, už je to OK 👍

modrypitrisek
22. únor 2018

Ale stejně, u mě je to prostě fakt vidět líp. To už je šílenství na druhou, fotit vlastní obrazovku :D :D stejně kdo ví co s tím zas to přidání na web udělá. Se to fakt blbě sešlo, dřepět doma zrovna týden po ovulce s nachrchlaným prckem, to je na palici, člověk nepřemýšlí nad ničím jiným..

hlasimse
22. únor 2018

@modrypitrisek Já jsem asi slepýš, vidím jen kontrolní čárku tlustou a jinak nic

lobella
22. únor 2018

@modrypitrisek bohuzel, za me nic nevidim a to manzel rika, ze vidim neviditelne😀 ale nadeje umira posledni😉

lobella
22. únor 2018

Ja k dnesku takto, jeden den horecky, to ta teplota 37,7,vcera uz mi bylo ok, ale jeste vysoka a dnes rano 36,7☹ bricho uz boli, tak zas nic, i kdyby se uchytilo, tak ty horecky tomu nepridaly...

lobella
22. únor 2018

Delam si legraci, ze mam tak skvelou imunitu, ze manzelovi spermie ani po pripadnem oplodneni u mne neprezijou... A doufam, ze je to jen vtip a ne pravda...

modrypitrisek
22. únor 2018

@hlasimse
@lobella
No, u mě sice to vidět jde, ale tak, tohle jsou takové úlovky... :D se tím bavím už roky 😉 (jakože kdyby se náhodou neplánovaně podařilo, tak ať zavčas zrychlím rodičák :D :D ). No, naděje jo, ta nemá moc společného s testy, spíš věřím teplotě, a ta mě dnes vrátila slušně do reality. Doufat ale pořád můžu, že jo 🙂)) no, brzy to zjistím, nejspíš zítra podle teploty, nebo pozítří přijde menses 😉

dindicka
22. únor 2018

Pěkné poledne holky,potřebuji konzultaci.Já vím jsem kráva,ale dělala jsem si jen tak út st tt.Na obouch se ukázal mikro dušíček,ale do druhého dne úplně zmizel ani náznak.Už jsem tu s vámi řešila ovulaci a shodli jsme se,že byla 11.2.Dnes opět dělán tt,a už snehobílo.Břicho mám jak před výbuchem.Včera celý den bolest až křeč v okolí pupíku a směr levý vaječník.Když jsem si lehla na bříško,tak mě bolelo i tříslo.Co to?A zkoukněte mi prosím i graf,ten 1 den nezapsání proto,protože jsem vstávala o 2,5 hod.dříve,ale BT i tak byla 36.7.Děkuji

hlasimse
22. únor 2018

@dindicka To je zvláštní. Je možný, že to nedopadlo, proto ta změna na tt, a přijde ms.

lobella
22. únor 2018

@dindicka testy nech byt, mer nebo se vykasli i na to a uvidis... Mne se toto stane, prestavam se vsim, nechci nyt kazdy den zklamana, ze opravdu asi nic... Beru to tak, ze to nevyslo a pripadne tajne doufam, ze ms nedostanu a stane se zazrak🙂

dindicka
22. únor 2018

@lobella já tu teplotu měřit musím,abych tak bajvoko poznala blížící ovulaci.U nás jsem stavař co se týče sexu já,manžel by mohl skoro pořád.Mě by to stačilo 1 za měsíc.Muž je 7 měsíců spojojen.Když jsem mu v lednu řekla ze čekáme mimi,jeho věta byla A MÁM PO SEXU.Stejně to nedopadlo a jedeme dál.Je ale divný,že mám skoro na chlup stejný graf z ledna.No nic budu čekat na tetu a hurá do dalšího snažení.10 března jdeme na ples,tak si ho aspoň užiju

horvathova3
22. únor 2018

Je možné vyčíst něco z grafu? Bohužel mě napadlo měřit bazální teplotu až takhle pozdě, ovulace měla proběhnout dle doktora. 18DC teplotu jsem začala měřit 20dc. Cyklus mám 31dni. Včera jsem zkoušela TT s citlivostí 10 a je jako sníh 🙄. Je ještě nějaká naděje? Pořád mám bolesti podbřišku jsem unavená. Ale bojím se, aby to nebyly vsugerované příznaky.

dindicka
22. únor 2018

@horvathova3 máš tam 9 dpo pokles,to může značit nidaci.Ještě s testováním vydrž,mě se celkem pěkný duch po poklesu ukázal 5 den.Držím pěsti

lobella
22. únor 2018

@dindicka dle mne uz ovu byla a cekas na pripadnou ms ne? Jestli jo, uz bych prave nemerila... Tak to delam alespon i ja...pak uz s tim nic nezmizí, vim, ze ovu byla a dal nehlidam radeji

horvathova3
22. únor 2018

@dindicka v neděli by mela přijít ms, tak uvidím. Minulý měsíc krásné // a nic z toho. Děkuju 😊

dindicka
22. únor 2018

@horvathova3 I já měla minulý měsíc krásné // a nakonec to nedopadlo.Takže se mi rozházel cyklus a ovu byla později,ale jen i malinko.Jen je mi divné,že graf mám totožný jako ten těhotný z min.měsíce.Krom poklesu.Takže i já očekávám nejpozději do neděle ms.

dindicka
22. únor 2018

@lobella jo táák jsi to myslela.No já měřím do ms a pak až po ms.Je fakt že bych po ovu na to mohla taky dlabat,ale to je už asi rituál,NO.Jinak díky

horvathova3
22. únor 2018

@dindicka tak i tobě přeji šťastnou neděli!

dindicka
22. únor 2018

@horvathova3 Děkuji,už se móóc těším 😢😤

horvathova3
23. únor 2018

@dindicka já už chci vědět na čem jsem, ikdyby to byla ta varianta co si nepřeju. Bolí mě akorát břicho a začínám být nervózní 😒. Držím palce, aby se to povedlo 🤗

Strana