Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@suzzikk
@modrypitrisek nevidim zadne hrozne klesani.
@myjusiatko To nemívám nikdy, klesám ke konci jen trošku (8-9DPO). Ale takhle zvýšenou (37) jsem měla jen v těhu, tak jsem doufala 😉
Ty jo, tak tady se mi to ukazuje uplně jinak, celé nějaké slité červené všelijak :O v klasickém prohlížeči obrázků je tam čárka :D
A jo, když se to rozklikne, už je to OK 👍
@modrypitrisek Já jsem asi slepýš, vidím jen kontrolní čárku tlustou a jinak nic
@modrypitrisek bohuzel, za me nic nevidim a to manzel rika, ze vidim neviditelne😀 ale nadeje umira posledni😉
Delam si legraci, ze mam tak skvelou imunitu, ze manzelovi spermie ani po pripadnem oplodneni u mne neprezijou... A doufam, ze je to jen vtip a ne pravda...
@hlasimse
@lobella
No, u mě sice to vidět jde, ale tak, tohle jsou takové úlovky... :D se tím bavím už roky 😉 (jakože kdyby se náhodou neplánovaně podařilo, tak ať zavčas zrychlím rodičák :D :D ). No, naděje jo, ta nemá moc společného s testy, spíš věřím teplotě, a ta mě dnes vrátila slušně do reality. Doufat ale pořád můžu, že jo 🙂)) no, brzy to zjistím, nejspíš zítra podle teploty, nebo pozítří přijde menses 😉
Pěkné poledne holky,potřebuji konzultaci.Já vím jsem kráva,ale dělala jsem si jen tak út st tt.Na obouch se ukázal mikro dušíček,ale do druhého dne úplně zmizel ani náznak.Už jsem tu s vámi řešila ovulaci a shodli jsme se,že byla 11.2.Dnes opět dělán tt,a už snehobílo.Břicho mám jak před výbuchem.Včera celý den bolest až křeč v okolí pupíku a směr levý vaječník.Když jsem si lehla na bříško,tak mě bolelo i tříslo.Co to?A zkoukněte mi prosím i graf,ten 1 den nezapsání proto,protože jsem vstávala o 2,5 hod.dříve,ale BT i tak byla 36.7.Děkuji
@lobella já tu teplotu měřit musím,abych tak bajvoko poznala blížící ovulaci.U nás jsem stavař co se týče sexu já,manžel by mohl skoro pořád.Mě by to stačilo 1 za měsíc.Muž je 7 měsíců spojojen.Když jsem mu v lednu řekla ze čekáme mimi,jeho věta byla A MÁM PO SEXU.Stejně to nedopadlo a jedeme dál.Je ale divný,že mám skoro na chlup stejný graf z ledna.No nic budu čekat na tetu a hurá do dalšího snažení.10 března jdeme na ples,tak si ho aspoň užiju
Je možné vyčíst něco z grafu? Bohužel mě napadlo měřit bazální teplotu až takhle pozdě, ovulace měla proběhnout dle doktora. 18DC teplotu jsem začala měřit 20dc. Cyklus mám 31dni. Včera jsem zkoušela TT s citlivostí 10 a je jako sníh 🙄. Je ještě nějaká naděje? Pořád mám bolesti podbřišku jsem unavená. Ale bojím se, aby to nebyly vsugerované příznaky.
@horvathova3 máš tam 9 dpo pokles,to může značit nidaci.Ještě s testováním vydrž,mě se celkem pěkný duch po poklesu ukázal 5 den.Držím pěsti
@dindicka v neděli by mela přijít ms, tak uvidím. Minulý měsíc krásné // a nic z toho. Děkuju 😊
@horvathova3 I já měla minulý měsíc krásné // a nakonec to nedopadlo.Takže se mi rozházel cyklus a ovu byla později,ale jen i malinko.Jen je mi divné,že graf mám totožný jako ten těhotný z min.měsíce.Krom poklesu.Takže i já očekávám nejpozději do neděle ms.
@dindicka tak i tobě přeji šťastnou neděli!
@horvathova3 Děkuji,už se móóc těším 😢😤
@dindicka já už chci vědět na čem jsem, ikdyby to byla ta varianta co si nepřeju. Bolí mě akorát břicho a začínám být nervózní 😒. Držím palce, aby se to povedlo 🤗

@modrypitrisek ne, ja mam Dlouhé cykly od jakživa, upravilo se mi to docela az po porode, posledních pár měsíců ale je to čim dal horší. Ale i když byly Dlouhé, ovu chodila. Ted mam pocit, že přestává chodit i ta