icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

dindicka
23. únor 2018

@horvathova3 Ahojky,tak dnes na toal.papíře náznak,takže 1 DC..Celkem se mi ulevilo,že se mi to až tolik neprotahovalo a doufám,že se cyklus upravý.Ten SP mi dal pěkně zabrat.Aspoň si 10 budu moc dát na plese vínečko a po se budem snazit.Dej vědět jak si dopadla ty.

horvathova3
23. únor 2018

@dindicka mě spadla dneska teplota o 0,2 takže teď 37° uvidíme. Pořád mám pocit, že ms dorazila a když se kouknu tak nic.
Po vínečku se bude snažit dobře.

modrypitrisek
23. únor 2018

Tak teplota mi ráno dala na pár chvilek naději (9.den nahoře to se mi fakt ještě nestalo, jen v těhu), bohužel čípek už je celý pryč, takže už jen čekám na zítřejší MS :/

myjusiatko
23. únor 2018

@modrypitrisek cipek nahore vubec neznamena ms. U me znamenal tehotenstvi. Proste neni jiny znak, nez ms, ze nejsi tehotna.

modrypitrisek
23. únor 2018

@myjusiatko Fakticky? To já každý měsíc už hážu flintu do žita, když se zkrátí... ale uplně to sedí, zkrátil se zrovna tak, jako vždycky 🙂

myjusiatko
23. únor 2018

@modrypitrisek ja si dokonce myslela, ze jsem napoprve nepoznala ovulaci dobre a bude az pozdeji. :D

hlasimse
23. únor 2018

@modrypitrisek Čípek je absolutně nesměrodatný 😉

modrypitrisek
23. únor 2018

@myjusiatko
@hlasimse
Tak to jsou skvělé zprávy, dámy, opět mám naději 🙂 je to jak na houpačce tento měsíc, a jo, a ne, a jo, a ne.... :D Snad ani spat nebudu, jak budu na zítřejší teplotu zvědavá 🙂

misak48
23. únor 2018

Holky prosím jak dlouho před ovulaci máte bílkový hlen?

svaska
23. únor 2018

Holky ovulace nikde, ale teplota leze pořád nahoru, teda zatím, no to jsem na to zvědavá co z toho bude :-/

modrypitrisek
24. únor 2018

@svaska Že by přece jen? Ovu testy máš ozkoušené, že ukazují?

modrypitrisek
24. únor 2018

Tak co myslíte? Dnes má přijít MS...

svaska
24. únor 2018

@modrypitrisek ne nemam, dělala jsem tento měsíc prvne a neměla jsem pozitivní pak už jsem neměla tak jsem nedělala.

hlasimse
24. únor 2018

@modrypitrisek Těžko říct 🙂 Pokles zatím není - bylo by fajn, kdyby měla už přijít, tak aby to bylo aspoň o pár dní později, protože delší luteální fáze je lepší 🙂

modrypitrisek
24. únor 2018

@svaska No tak jestlis nedělala, tak to mohlo zrovna vyjít teď 😉 a někomu se čárka neukáže nikdy...

modrypitrisek
24. únor 2018

@hlasimse Já ji nikdy neměla delší než 10dnů, v 95% jen 9 dnů 😠 nicméně...

modrypitrisek
24. únor 2018

... myslím, že i to stačí 🙂 dnes už je to totiž bez lovení, až mě vyděsilo, jak silný ze dne na den je...❤

svaska
24. únor 2018

@modrypitrisek hurá, Gratuluji

dindicka
24. únor 2018

@horvathova3 Tak co???Jak to s tebou vypadá.Já od včerejšího večera trpím jak zvíře a noc byla taky mňamka.Prášek to jistí,abych mohla fungovat.Prostě 7 8 budem dupat jak králíci a 9 před odjezdem na severní Moravu si to po ránu ještě zopáknem a děj se vůle boží.Dávám tomu čas do léta,pak na to kašlem.To už budu stará rašple.

dindicka
24. únor 2018

@modrypitrisek No teda co to vidím?SUPER,tichá gratulace,tak ať sílí.

myjusiatko
24. únor 2018

@modrypitrisek gratulujem. 🙂

hlasimse
24. únor 2018

@modrypitrisek no...! Vypadá to velice zajímavě! 🙂

horvathova3
24. únor 2018

@dindicka zatím nic je mi akorát blbě. Zítra ráno zkusím test a uvidím na čem jsem. Taky tomu dávám čas do léta a když ne, tak se to stát asi ještě nemá. Manžel mi na to řekl, aspoň budeš moc betonovat nájezd k baráku 😀. Tak ať se do léta zadari 😉 držím palce, aby to vyšlo co nejrychleji.

dindicka
25. únor 2018

@horvathova3 ahojda,tak jak?Co testík?

horvathova3
25. únor 2018

@dindicka ms nic a na testu tak slabá čárka, že šla vidět jenom pri natočení ☹ moc dobře to nevidím..

janickazabicka
25. únor 2018

@modrypitrisek teda dráha co to vidím, potichu gratuluju ať sílí a je tam kde má být 😍 super zpráva

janickazabicka
25. únor 2018

Ahojky holky se delší pauze se hlásím. Tak jsme si říkali že by bylo hezké nadělit si mimčo pod stromeček 😍
A chtěla jsem se zeptat máte někdo zkušenost s malinikovým čajem? Je možné aby mi začal produkovat táhly hlen i mimo ovu? Prve jsem ho zaznamenala asi 4 dc a od to dobry skoro každý den. Dokonce jsem si i pro jistotu udělala ovu test ale nic. Co vy na to. Dnes jsem 9 dc.

modrypitrisek
Autor odpověď smazal
modrypitrisek
26. únor 2018

Tak to vypadá, že náš valentýnský mimoušek to vzdal... teplota sešup a na testu pustoprázdno 😕 nebo teda pididušík, co nestojí ani za řeč, tam je, ale ještě v kombinaci s tou teplotou, to vypadá jednoznačně...

lobella
26. únor 2018

Holky se mnou si ta teplota hraje kazdy den, dnes ocekavam ms, ale rano mereno 37,zkusila jsem test a on duch! muj prvni duch... Zkusim za 2 dny znovu testovat kdyz neprijde... Bricho me boli jako pred ms jen o neco mene nez jindy a osypal se mi cely oblicej pupinky, sice na ne hodne trpim, ale toto uz nejde ani radne schovat makeupem.... Trovhu se bojim, kdyby se ten bojovnik uchytil, aby bylo vse v poradku, po ovu jsem mela den horecky pres 38 a uz jsem tomu zadnou sanci nedavala

Strana