icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

modrypitrisek
26. únor 2018

@lobella Skvělé!! 😍😘

lobella
27. únor 2018

Holky, tak prcek mi drnka na nervy jak na struny😀dnes teplota 36,8,ale duch od vcera zesilil od neco... Mela to nektera, ze teplota nerostla, ale takto skakala? Rikam si, ze je to bojovnik, kdyz se udrzel i pres me vysoke horecky, ovu si ani nejsem jista, zda byla.. Ted me napina...

lobella
27. únor 2018

Holky, od vcera mam trosku citlive uzliny na krku pod celisti u usi... Bojim se, aby bylo vse ok. V krku me neboli, teplotu nemam...

hlasimse
27. únor 2018

@lobella Teplota může skákat, i ta bazální - většinou nejde pod linii (teplota mezi předovulačními teplotami a poovu teplotami), ale jinak může jít trochu dolů a pak zas nahoru atd.

lobella
27. únor 2018

@hlasimse test od vcera zesilil, coz je podle me hlavni a teplota ma vykyvy 0.2 stupne, nic desneho, tak snad se prcek drzi jak kliste

modrypitrisek
27. únor 2018

@lobella Neboj, všechno je v pořádku 😉 Mně jak u prvního prcka, tak u tohohle nevydařeného pokusu poskakovala poovu teplota o tři desetiny a ani mě nenapadlo, že by to mělo být špatně. Hlavně, že se to pořád drží výš 😉

modrypitrisek
27. únor 2018

Jinak já včera čekala, že dorazí ms - buď včera nebo dnes podle poklesu, a když celý den nic, tak jsem si říkala, že třeba jen blbá souhra okolností a prtě se udrží, ale nakonec večer přece jen ms přišel... takže u nás nic.

lobella
27. únor 2018

@modrypitrisek to me mrzi... Ja prave cekala pokles teploty vcera a ona naopak stoupla, tak jsem zkusila test a on tam chvejicise duch😀dnes uz byl silnejsi, tak to bude urcite bojovnik... Ta teplota po ovu byla cela divna a jeste ta horecka... Zajimave... Budu testovat do vikendu a kdyz bude pekne silit, povim to manzelovi...

lobella
27. únor 2018

Jinak prsa citliva nemam, spis jen divny pocit v brise... Obcas zaboli podbrisek jako pro slabych pms bolestech a to je vse...citim se jako by na me neco lezlo nez ze bych mela nejake priznaky... Jen jsem nejaka nafoukla trochu a ospala, ale vsude ted neco radi za chripkytak to pricitam spis tomu

janickazabicka
27. únor 2018

Ahojky holky tak zacinam zase merit. Od tohoto cyklu jsem uz nechtela, ale po tom divnem mesici co ted byl, jsem rekla ze teda jeste budu pokracovat.
Protoze ted vubec nevim kdy bude ovu.
Holky co si myslite o tom caji co jsem se ptala, zda Malinikovy caj muze udelat tahly hled i mimo ovu.
Nebo ma nektera z vam tento hlen v dobe ms???

mana_
27. únor 2018

Holky já zatim takhle...konečně po dlouhé době byla ovulace, i když hlen teda nic moc...to asi ten drmek...ale dneska uz me klasicky začínají bolet záda, tak uvidime jestli a kdy mrcha dorazí...

modrypitrisek
28. únor 2018

@janickazabicka Já se přiznám, že se v hlenu dost ztrácím... resp. než jsme započali výrobu, měla jsem skvělý přehled a podle hlenu by se dalo určit i kdy do toho "praštit" :D , ale od té doby, co na tom pracujeme, absolutně nepoznám, co je ovuhlen a co jiné tekutiny, když už to musím tak napsat 🙈

myjusiatko
28. únor 2018

@modrypitrisek v tom pripade mi pomohlo i hlidani cipku.

lobella
28. únor 2018

Holky ja jsem jak na houoacce s teplotou, myslite, ze mam jeste merit a nebo to nechat a bud to bude dobre nebo ne? Dnes 2.den zpozdeni ms, TT nijak nesili, stale slaby duch, dnes mi prisel i slabsi jak vcera, trosku mam strach, aby to nebylo mimodelozni...jak dal testovat? Zatim zkousim od pondeli kazde rano... Je to normalni, muze jeste z niceho nic zesilit?

myjusiatko
28. únor 2018

@lobella a co mas za testy?

lobella
28. únor 2018

@myjusiatko myslim, ze mamatest, ruzova krabicka...uz jsem od nich jednou delala a kdyz jsem tehu nebyla a byl snehobily, ted tam ta carka je videt

lobella
28. únor 2018

Modre jsou TT, zeleny OT

lobella
28. únor 2018

@lobella ten posledni modry je ze vcera, dnes rano jsem mela stejny silnou carku

myjusiatko
28. únor 2018

@lobella ona je silnejsi ob den cca. A oproti tomu hornimu je silnejsi. Nepremyslej nad hloupostma a uzivej si. 🙂

dindicka
28. únor 2018

@lobella Ahoj,nijak se nestresuj,ale na tom horním tt není skoro nic vidět i když je.V mém lednovém případě týden zpoždění a v den,kdy jsem o to přišla 2 čárka slabší a odpoledne bylo po.BT jsem měla taky vysokou,stejně jako ty.Budu držet vše co mám🙋

janickazabicka
28. únor 2018

@lobella přesně tak někomu třeba více zesílí ob 2 dny takže buď v pohodě. Ale podle mého uvážení si myslím jestli ta není dr.max ten má modré tehu testy. Uvidíš zítra že bude silnější 😊

janickazabicka
28. únor 2018

@modrypitrisek no já právě taky ne, jen jsem chtěla vědět jestli ten čaj fakt zabírá či nikoliv.
Mimo jiné jsem teda koupila pro jistotu concieve gel na podporu tak uvidíme 😀😍😘

lobella
28. únor 2018

Holky dekuju, nestresuju se, jn me zarazilo, ze treti den testuju a o moc nezesilily, ale treba me zitra prekvapi... Jinak otazka, kdy jste volaly dr? 14 dni zpozdeni od ms, pokud nedorazi? Nechci nijak plasit, zatim ducharim, takze mi to prijde zbytecne...

svaska
28. únor 2018

Ahoj holky tak já jsem pořád v pr... nic se neděje, dnes 40 DC. Tuhle mně několik dní bolelo břicho tak jsem myslela, že MS a zas nic. Ovulace nikde, MS nikde.... tak čekám dál a nejspíše mně zase čeká návštěva doktora ☹.

horvathova3
28. únor 2018

Mám dotaz ke grafům, je nějaká aplikace, která pozná kdy se blíží ovulace dle zadaných teplot? Nebo si to musím rozklíčovat sama dle grafu a doufat, že jsem se trefila?

hlasimse
28. únor 2018

@lobella já dělala první test až 15dpo... Volala jsem dr na objednání až 18dpo.

hlasimse
28. únor 2018

@svaska a není možné, že už jsi třeba ovulaci dávno měla?

hlasimse
28. únor 2018

@horvathova3 Ovuview, ale pár cyklů to chce zadat, aby měla představu...

myjusiatko
28. únor 2018

@horvathova3 nejlepsi aplikace je tvuj hlen. :D

horvathova3
Autor odpověď smazal
Strana