Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@horvathova3 takze leda jak pisou holky, ovuview nebo fertility friend ale az po nejakych 6 cyklech dle historie cyklu kresli kdy asi bude.
@svaska nezkusila si jen tak ze zajimavosti tehotensky test? Ty si pila ten kontryhel/brala gynex?
@myjusiatko kontryhel pila ale ze se má jen do ovu tak jsem přestala když nevím kdy ji mam a ted beru drmek. Test nemam ani mne to nenapadlo
@svaska no jestli nejsi jedna z mala, co jim kontryhel zpusobi anovulak.
@myjusiatko no čert ví co za tím je, ale mužů říct že dokud jsem ho pila na ovu testech čárky vidět byly když jsem přestala tak už sněhobílo.
Holky tak sem dneska konzultovala s dr.Laznickovou a rikala,ze ten drmek není dobrá volba. Ze pry je nějaká studie, která tvrdí že může způsobovat dokonce i rakovinu prsu... za ni je lepší ho nebrat...a já pro změnu mam pěticentimetrovou cystu na vaječníku, takže to bude ještě zajímavé...😤
@svaska no vůbec ti to nezávidím já teď měla něco podobného. A 42 dc se konečně dostavila ms. Myslela jsem ze me klepne. Ale zato jsem ji měla asi 5 dní. Což normálně nemívám. Bohužel si myslím že si měla také Anovulacni cyklus. Neboj 2 až 3 dny a ms dorazí uvidíš. Držím palečky. 😘
@mana_ teda to je zajímavé a já ho chtěla vyzkoušet. No tak to už raději ne teda. Dost mě to vyděsilo. Zůstanu u svého maliniku 😂😂
A co ti doporučila teda, jestli ses jí ptala 😀
@janickazabicka no kdyby aspoň dorazila byla bych fakt ráda
Holky, tak dnes uz zadny duch, krasne je videt, prcek bude opravdu velky bojovnik.... Treti den meskam ms, 17DPO
@lobella teda tak to je super zprava 😃 moc drzim palecky 🙂a jak se citis? nejake zmeny pocitujes?
@janickazabicka no mě to právě taky docela zarazilo, když to všichni všude tak chválí...no já ho každopádně vysazuju...
Ona obecně doporučuje Sarapis..ale vzhledem k tomu, že sem po ovu a čekám jestli to vyšlo tak sem si ho zatím nekoupila..
@mana_ no já teď zkouším první cyklus malinikový čaj a beru femibion. Tak uvidíme ten zázrak. Dokonce jsem se dočetla že prý i malinikový čaj krom toho ze podporuje plodný hlen tak prý má vliv i na dozrávání vajíček. Tak jsem zvědavá.
Už od ms mám takový táhly hustý hlen a dnes se mi objevil zase a fakt hodně. A sexík teď nebyl že bych si to spletla. Tak teda nevím ale asi na mě dobre působí 😁
@janickazabicka je mi divne, prvni dva dny meskani jsem me bolelo bricho jako pri ms ale i trochu jinak... Nevim, jak se tehu zoocatku projevujeale cele dopoledne mam hrozny hlad... To co mi stacilo driv, ted nestaci... Jsem celkem nafoukla a posledni 2 dny beham na velkou... Asi posledni divna vec, pred obedem mam hrozny hlad, kdyz uz se do obeda pustim, snim tak pulku a jsem plna a je mi po vsech jidlech skoro blbe, ale jen v obdobi cca 11-16 hod, pak mi je zase jako normalne netehu...mam hodne citlivy zaludek normalne, cokoliv mastneho tezkeho a je mi blbe.. Je normalni aby mi byli takhle divne hned od zacatku?je mi takto od prvniho dne meskani ms a taky se mi hned osypala plet☹hodne trpim na akne, ale ted je to jeste mnohem horsi
@janickazabicka ja konztyhel vysadila po 3 c, klech, hodne mi zeslaboval ms a nasadila jsem malinikpila jsem ho prvni cyklus a ted test pozitivni🙂
@janickazabicka tak to je super, že máš z toho dobrý pocit.😉 tak snad ti to vyjde, budu držet palce!
Ja mám teď akorát strach z te cysty, takže bych se možná i raději nejdřív zbavila cysty a pak otěhotněla..ale uvidime jak to dopadne...tehu test si mám dělat až 6.3. tak musím ještě pár dní počkat...
@lobella ja myslim ze to klidne muze byt, kamaradka to tak taky mela hned ze zacatku tak litala na zachod a tim vzdy poznala ze je tehu. Ani test si nemusela delat a taky priserny hlad. Takze kdo vi 😀
a ten malinik si teda zvladla pit jen 1 cysklus a v tom cyklu si i otehotnela? nebo az ten dalsi?
Jinak dnes zase spousta tahleho, lepkaveho hlenu. Tolik jsem ho nevidela snad za celou dobu co chci mimco 😀 😀 tak snad je to dobre znameni. Kdybych se nestydela tak udelam fotku aby jste mi rekli jaky to je hlen, ale prijde mi to trapne 😀
Ptala jsem se na to pani v lekarne a ta na me koukala jako kruta. Pry nemyslim si ze by na to malinik mel nejaky vliv.
Ale ja si myslim svou 😀 a ty si mi to i potvrdila.
A co testik sili?
@mana_ jasny cysta neni nikdy nic moc, ale tehu bych se nebala cysta ti pripadne zmizi s ms 🙂 a bude zase fajn. 🙂
@janickazabicka no ona mi právě s předchozí ms neodešla, naopak se zvětšila...😕ale doufám, že injekce zabrala a už konečně praskla...ale to zjistim až na další prohlídce...
@mana_ jo aha až takhle, tak to je mazec. Já měla jednou cystu 4,5cm a byly toho Anovulak. Ale sama praskla při ms a odešla. Mudr říkal že prý kdyby se zvětšila a byla větší než 6 cm tuším tak by se to muselo odstranit v nemocnici. Naštěstí to bylo ok 😀
@janickazabicka ano malinik jsem jsem pila prvni cyklus a hned se povedlo, a k maliniku jsem kazdy vecer pila cervene vino az do ovulace, pak uz ne... Nekde jsem to tu cetla, sice cervene nepiju, ale za pokus to stalo, tezko rict, co pomohlo... A testy sili... Tento byl delany vcera vecer po pulitru dzsusu, takze moc ne ranni a uz naredena a krasa.... Jinak hlen nevim, po tom maliniku byl mozna trosku silnejsi, ale jak poisujes, to zase ne😀
@janickazabicka no me právě taky zarazilo ze sem dle teploty tu ovulaci měla i s cystou...ale moc šancí tomu, že se něco povedlo nedávám...uvidime..
@janickazabicka haha úplně vidím tu paní lékárnici 😀 Hlen co popisuješ, jestli je táhlý a kluzký, jako syrový vaječný bílek, je plodný hlen. Znamená to, že v něm spermie lépe přežijí a lépe se v něm pohybují. Den, kdy tento hlen vrcholí, je většinou ovulace. Jinak jestli je hodně lepkavý, tak to asi nebude úplně ten klasický plodný hlen. Slyšela jsem, že maliník nějak uvolňuje děložní svalstvo, takže je možné, že nějaký usazený hlen to z těch orgánů "uvolnilo"...
@lobella teda to je krása 😍 a co že to je s tím červeným vínem? Zkusím to také?? 😀
@hlasimse to jo byla celkem v šoku. Aha tak to jsem nevěděla že uvolňuje. Tak třeba se uvolnil všechen ten hlen co se neuvolnoval předtím, protože předtím jsem ho měla fakt málo. Roztáhnout se dá, klouže taky a je z něj třeba i taková kulička jak je ho více ale není bílý, spíše čirý. Ale testy zatím takhle a teplota tak. 😊
@janickazabicka cervene jsem zacala pit na podporu ms, byla hodne slaba a po tom kontryhelu jeste vic, tak jsem nasadila tuto medicinu a ms uz neprisla🙂tak zkus, aspon si to zprijemnis

@horvathova3 dle teplot predem ovulaci nepozna nic, ta se teplotou potvrzuje az tri dny po ni.