icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
3. bře 2018

@lobella jo aha.
Jinak posílám fotku toho hlenu. Když by to bylo nevhodné tak smažu. Ale potrebuju poradit. A fotku testu.
Ted mi porad co ten hlen???

hlasimse
4. bře 2018

@janickazabicka já bych řekla že vypadá plodně...

hlasimse
4. bře 2018

@janickazabicka asi bych se začala snažit už teď

janickazabicka
4. bře 2018

@hlasimse no a přesně takový mám už od ms. Proto jsem z toho jelen. 😁😁😁😂😂😂

janickazabicka
4. bře 2018

A dnešní graf 😳😱

hlasimse
4. bře 2018

@janickazabicka to je zajímavé 🙂 každopádně i teplota naznačuje, že se ovulace blíží 😉

janickazabicka
4. bře 2018

@hlasimse myslis jo? ze kdyz klesa dolu ze je to naznak blizici se ovu?

mana_
4. bře 2018

@janickazabicka ten hlen vypadá dobře,ale je to jen jeden ze znaků plodnosti... určitě ti to pak k hlenu potvrdi ty tři vyšší teploty než šest předešlých...Kvalitu hlenu ti můžou ovlivňovat i třeba sirupy proti kašli, nebo kapky do nosu...a určitě i ten malinik co pijes...

janickazabicka
4. bře 2018

@mana_ tak sirupy ani kapky neužívám. Teda jednou jsem si kapla. Mám totiž od včera rýmu.
Já doufám že ten malinik to podpoří 😀 na chvíli uvidím jak se vybarvi testik 😀

janickazabicka
4. bře 2018

Tak testy dnes takhle 😀

modrypitrisek
4. bře 2018

@lobella Moc moc moc uplně nejvíc gratuluju!!!!😍😍😍

modrypitrisek
4. bře 2018

@janickazabicka Ty jo, Jani, to by bylo, aby nebylo, si ten maliník snad taky začnu vařit :D

modrypitrisek
4. bře 2018

BIOCHEMICKÉ - OTÁZKA
Holky, máte některá zkušenost s biochemickým? Jako počítala jsem, že asi chvilku to bude trvat, než se to dá všecko do pořádku, ale už je to týden, teplota pořád nahoře, dělává se mi špatně od žaludku imr vére, buď je mi blbě z hladu, nebo jsem nafouklá z čehokoli, co sním, všecko špatně, blbá nálada... a dnes jsem se konečně dobrala k tomu, abych "omrkla" i čípek a sotva jsem na něj dosáhla a zdál se mi snad i otevřený nebo co... no rozhodně značně citlivý, řekla bych, po včerejším sexu 😅 přitom by měl být už dávno zavřený a pěkně tvrdý a dlouhý; začínám se bát, jestli ovulka přijde normálně, jak dycky... k tomu mi tak blbě vyšla zrovna prevence na gyndě, pravděpodobně budu tak 7-8DPO, to teda nevím, jestli zrovna chci, aby se ve mně doktor šťoural 😒 chjo.. díky za jakoukoli zkušenost 😉

janickazabicka
4. bře 2018

@modrypitrisek to víš že jo skoč do něj. Zatím se mi zdá že na mě působí pozitivně. Jsem rada. Ještě uvidím zda se ovu dostaví nějak do toho 20 dc. Snad ano. 😁

lobella
5. bře 2018

@modrypitrisek dekuju moc🙂
Vam vsem holky preji, at najdete to co ja co nejdrive a zaplnime to tu pozitivnimi testy:-*

janickazabicka
5. bře 2018

Holky tak já dnes takhle, co vy na to 😁

hlasimse
5. bře 2018

@janickazabicka ovulka! Aspoň se o to snaží 🙂

janickazabicka
5. bře 2018

@hlasimse taky to tak vidim, uvidime zitra 😀

janickazabicka
5. bře 2018

Holky co myslíte malinik ještě pit nebo ne, když by se měl pít jen do ovu? 😀

mikejla_a
5. bře 2018

@janickazabicka tohle jeste neni ovulace

myjusiatko
5. bře 2018

@janickazabicka jak pise
@mikejla_a
Tohle jeste neni ovulace. Vzdyt ani neni teplota vys nez 6 predchozich a ovu test je daleko od pozitivniho.

janickazabicka
5. bře 2018

@mikejla_a
@myjusiatko to je mi jasný holky že ovu test není pozitivní. Ale jen bych se chtěla vyhnout tomu pit ho ještě po ovu. A bazalka mi ukáže ovu až po.tak to budu pít do pozitivního testu a pak konec. 😁

hlasimse
6. bře 2018

@janickazabicka jj zatím to jen vypadá, že se k tomu schyluje, pila bych ho až do potvrzené ovulace (test, teplota - ono asi nevadí, když bys měla ovu potvrzenou např. 2 dny zpět a přestala ho pít pak)... Ale maliník jsem nikdy nepila tak s ním nemám zkušenosti.

janickazabicka
6. bře 2018

@hlasimse jasný no budu do toho testu a den potom a pak přestanu to si myslím že je rozumné. Jinak dnes teplota takto 😀

janickazabicka
6. bře 2018

Holky asi je to tadya😀😘😍

janickazabicka
6. bře 2018

Po zaschnutí ještě Ztmavla 😍

hlasimse
6. bře 2018

@janickazabicka paráda! Tak bych počkala na 3. vyšší teplotu a brala se za ovulovanou 🙂

janickazabicka
6. bře 2018

@hlasimse budu ji vyhlížet s napětím 😀😀 po tom minulém měsíce kde tenhle zatím jako po másle 😊

hlasimse
6. bře 2018

@janickazabicka Ty první teploty jak jsou dost vysoké bych asi brala jako anomálii, jinak normálně by měly být nižší než ty poovulační... Ale to bych neřešila 🙂 Možná ti jen pomalu klesaly z minulého cyklu...

janickazabicka
7. bře 2018

Ahojky holky tak já dnes takhle. Tak nevím zda mám počítat pozitivní včera dnes je to na hraně.

Strana