icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

janickazabicka
9. bře 2018

@vendelinka08 tak oni uvadi, ze od pozitivniho testu do 24 az 48 hod. ale kazda jsme jina. Nicmene bych rekla ze min,. za 12 hod by doslo k prasknuti folikulu a uvolneni vajicka 🙂 ale kdyz na to hupnete nic nezkazite 😀

vendelinka08
9. bře 2018

@janickazabicka janičko, a ta bolest která ovlaci provází je způsobena čím? když vajíčko roste nebo tím, že už praskne... protože já vždy pociťuji v den ovulace veliké bolesti, řekla bych ještě větší než menstruační...

anetka9
9. bře 2018

Ahojda, prosim, co s timhle? Jeste se mame denne snazit se sexem nebo uz je to jedno?:/

janickazabicka
9. bře 2018

@vendelinka08 vendulko já bych řekla že jak se zvětšuje a praskne tak člověk může pociťovat tu bolest. Takže to asi cítíš dobre a test ti ukazuje když zrovna ovu probíhá i když by to mělo být předtím.

janickazabicka
9. bře 2018

Holky dnešní graf jsem o toho jelen 😂😂

anetka9
9. bře 2018

@janickazabicka zatim to mam podobne a taky sem jelen:D

myjusiatko
9. bře 2018

@janickazabicka pravdepodobne (dle testu) ovulace bude dnes.

janickazabicka
9. bře 2018

@anetka9
@anetka9 super budeme jelení 2 😂😂
Myslíš že dnes? No jsem zvědavá na zítřejší teplotu. 😀

vendelinka08
9. bře 2018

@janickazabicka tento mesic se jeste snazit nemuzeme..v dubnu me ceka jeste nejake vysetreni a tehu byt nemuzu. Uz jsem to musela kvuli tehu zrusit v zari..ale nakonec tehotenstvi nedopadlo. A terminy jsou silene. Tento mesic testuju svoje telo...potvrzuji si..kdy mam asi ovulku...a az se budeme snazit tak uz spise pocitove.

vendelinka08
9. bře 2018

@janickazabicka uvidis jake budes mit dalsi dny teploty.. ja mam ted teploty jaksi vyssi...vetsinou mam pred ovulkou nizsi. Ale vecer ji mam hodne nizkou...opravdu predovulacni. A po ovulce uz bych mela mit kolem 37. Tak se nechame prekvapit...co nam graf ukaze. Take si zapisuji na wz.

anetka9
9. bře 2018

@janickazabicka ja bych u tebe ovulaci urcila v ten den ty nejnizsi teploty:D ale taky sem zvedava na zitrejsi teplotku:D

hlasimse
9. bře 2018

@myjusiatko @janickazabicka Necháme se překvapit 🙂

janickazabicka
9. bře 2018

@hlasimse
@anetka9 zitra to bude zajimave. Tudiz by u me testy teda fungovali az po ovulaci.... protoze se mi test ukazal az 2 dny po te nizke teplote. no bude to zajimave 😀 ale v den te nizke teploty byl nepatrny duch na testu ovu.

anetka9
9. bře 2018

@janickazabicka Tak to je zvláštní...to se vubec neshoduje s tim grafem:D:D já moc testum neverim, proto sem i zacala merit, protože me proste ukazou tu silnou carku jen treba dve hodiny a predtim a potom stejny duchove jako celej cyklus a ted kdyz ten okamzik je treba v noci...tak nemam sanci ve vetsine cyklu..:D

anetka9
10. bře 2018

@janickazabicka Tak hlásím, že sem pořád jelen:D:D

janickazabicka
10. bře 2018

Holky a hle tu dnes nový graf . Začíná se vybarvovat . 😀
@anetka9 přestávám být jelenem 😂😂

myjusiatko
10. bře 2018

@janickazabicka tak tohle uz vypada konecne jak poovulacni teplota. 🙂

hlasimse
10. bře 2018

@myjusiatko Tak že by ovulace byla až teď toho 9.3.? Asi to tak vypadá 🙂 Matoucí byl ten hlen, ale prý byl už od začátku cyklu..

janickazabicka
10. bře 2018

@myjusiatko
@hlasimse presne tak hlen to co jsem vam posilala byl uz od zacatku jeste asi od posledniho dne ms. ale to prikladam tomu maliniku, treba na me reagoval obzvlaste dobre 😀
kazdopadne to ted vypada, ze sme konecne vyskocili nahoru a doufam ze se budeme drzet. A zkousela jsem vyplnit trochu dopredu a pokud se vyssi teplota bude drzet do 13.3. tak mi to vypocetlo opravdu na toho 9.3. ovu. To znamena 3 den po pozitivnim testu, pokud teda ten pozitivni nebyl az ten druhy 😀 jezisi to je sranda 😀

anetka9
10. bře 2018

@janickazabicka to je nefeeer, ted jsem tu jelen sama:(

vendelinka08
10. bře 2018

Tak dnes ovulacni test slabsi...ale teplota vysoka..jelikoz me zklatil bacil. Takze z teploty ovulku ted bohuzel nevyctu.

janickazabicka
10. bře 2018

@anetka9 ale neboj nejsi 😀 jen ten graf mas teda trochu divoky 😀 ty predovulacni teploty si mela nejake vysoke?

anetka9
10. bře 2018

@janickazabicka ty mam takhle vzdycky no;) tenhle je ten co se povedlo (a pak zamkly)

janickazabicka
10. bře 2018

@anetka9 ale je pravda ze tenhle vypada lip teda nez ten co mas ted. Nebyla si treba nastydla? ze by ta teplota byla tak vysoko 🙂

anetka9
10. bře 2018

@janickazabicka rymu mam stabilne celorocne:D ale jinak ne..ale spis nechapu ty nizky a pak jedna vysoka a nic:(( to me stve

janickazabicka
10. bře 2018

@anetka9 no a nebo mohl byt cyklus anovulacni jako jsem mela zrejme ja minuly mesic. To se taky nekdy stava. uvidis jak pujdou teploty dal

anetka9
10. bře 2018

@janickazabicka no taky si rikam..ale jsou i holky, co jim prave vsechny rikaly, ze je to anovulacni a jsou z neho tehotny..tak to je tezky:D

lachtanice86
10. bře 2018

Mohu vás poprosit o radu? Včera 5DPO byl pokles. Stává se to vždy? Merim první měsíc . Ms čekám za 8dnu

myjusiatko
10. bře 2018

@lachtanice86 muze se to stat a nemusi, muze to neco znamenat a nemusi. Neda se z toho nic predpokladat. 🙂

anetka9
10. bře 2018

@lachtanice86 mohlo by to znamenat uhnizdovani🙂 ale taky nemusi no

Strana