icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

bublina95
18. bře 2018

@vendelinka08 myslim ze asi uz dorazi 😢zacinam spinit tak pocitam ze do vecera prijde ..😢

janickazabicka
18. bře 2018

Ahojky holky tak dnes jsme poskocili zpet trochu nahoru, tak snad 🙏🙏🙏🤰

vendelinka08
18. bře 2018

@janickazabicka tak to je super..ze to jde nahoru...jen tak dal...

myjusiatko
18. bře 2018

Kopirujem tip z fb skupinky ohladne zmeny casu a merania bt.

vendelinka08
18. bře 2018

@janickazabicka jo a opet se opicim...take mi sla dnes teplota nahoru...☺

janickazabicka
18. bře 2018

@vendelinka08 chi chi me pronasledujes 😀 tak doufam ze i dobre zakoncime 😀

vendelinka08
18. bře 2018
vendelinka08
18. bře 2018

@janickazabicka jojo, koukej...

dindicka
18. bře 2018

Ahoj holky,jsem ještě v jedné skupině a řeším graf s bazálku s ženou,která tomu dost rozumí.Prostě mi nesedí šoupnutá ovulace na 10.3.Podle mě a i té pani,byla 6 tého.A že svoje tělo mám ohlídané.Zkoukněte mi prosím graf.Děkuji

myjusiatko
18. bře 2018

@dindicka ja porad trvam na 10.3. Dle teploty. Ale ty se znas nejlip. Udelej test. Jestli bys byla 12dpo, mela by uz byt carka.

dindicka
18. bře 2018

@myjusiatko Chtěla jsem dnes testovat,ale doma nic nemám a v krámě vyprodáno.Zítra odpoledne zkusím tt a uvidím.Pokud na něm nic nebude,tak bude jasné,že ovu byla 10 a tělo si semnou pohrálo.Děkuji

myjusiatko
18. bře 2018

@dindicka ono tam hodne hraje roli i teplomer. Dle teplot meris obyc a ne bazalnim, ze jo?

janickazabicka
18. bře 2018

@vendelinka08 no já myslím že u mě asi nic dnes jsem měla malé špinění na toaletaku 😢😢😢

myjusiatko
18. bře 2018

@janickazabicka to je nejakl brzo ne? Jak dlouhou mas lf?

dindicka
18. bře 2018

@myjusiatko Ano normálním.Taky mi právě paní z té druhé skupiny říkala,že ať si pořídím bazální teploměr,takže pokud to teď nedopadne,frčím pro něj do lékárny.Já s ní právě probírám i cer.hlen,čípek,atd.

janickazabicka
18. bře 2018

@myjusiatko to jo no normálně mívám 12 až 14 dni 😬

myjusiatko
18. bře 2018

@dindicka takze klidne to muze byt tim teplomerem skreslene a byla uz 6.3.

dindicka
18. bře 2018

@myjusiatko Jj.Zítra se to rozsekne a jsem na sebe fakt zvědavá.Děkuji

vendelinka08
18. bře 2018

@janickazabicka tak to bud Jani jeste v klidu...to mas na normalni ms jeste fakt dost casu.

vendelinka08
18. bře 2018

@dindicka ja si myslim..ze ti to spocitalo spravne..kdyz se pak podivas..tak bys mela mi nasledujici 3 dny vyssi teplotu a to 8.3.ti zase sla zrochu dolu...takze pak to pocita po sobe jdou vyssi teploty. A jeste jsi jeden den teplotu nemerila a to je take docela zasadni...hlavne v dobe ovulace

myjusiatko
18. bře 2018

@vendelinka08 ja jen doplnim, ze toho 8.3. mohla byt teplota klidne 36,65-36,69 (nevim jak to ty teplomery zaokrouhluji) a tim padem by mohla byt uz toho 6.3. Ta delka LF v pripade ms to rozlouskne. Nebo pozitivni test. 🙂

vendelinka08
18. bře 2018

@myjusiatko urcite...clovek si muze myslet co chce a telo se chova tak jak ma...

dindicka
18. bře 2018

@vendelinka08
@myjusiatko Holky,teplotu jsem měřila,ale o 2,5 hodiny dřív.Proto jsem ji nezapisovala.

myjusiatko
18. bře 2018

@dindicka ja ale myslim tu 8.3.

a toho 9.3. byla jaka?

janickazabicka
18. bře 2018

@vendelinka08 no jako mám no proto jsem zvědavá 😂

dindicka
18. bře 2018

@myjusiatko Musela jsem měřit v 6 ráno a to byla 36'6.Jinak měřím mezi 8 až půl 9 každý den.Měřím už 8 měsíců a mám vyzkoušené,že co hodina to o stupeň nahoru.I jsem to někde vyčetla.

myjusiatko
18. bře 2018

@dindicka tak snad uz ten bazalni nebudes potrebovat. 🙂

dindicka
18. bře 2018

@myjusiatko Jéžiš děkuji,jsem na sebe zítra fakt zvědavá.Takže,ovu byla toho 6?Toho 10 jsem měla už i čípek nahoře a tvrdý.Prostě pocitově,čípku a hlenu musela být tak jak si myslím.

myjusiatko
18. bře 2018

@dindicka nevim. Musis pockat. 🙂

snowbee
19. bře 2018

Pekny den,chci se zeptat zdali na tt neco vidite?Jsem 10 dpo,delala jsem ho jen proto ze mi je soufl uz druhy den a bolesti jak pri ms.Tady tt a grafik.

Strana