Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@meganx Z toho mála informací, co máme, bych řekla, že spíš dorazí, ten pokles tam je. Ale nemusí. Jestli testovat či netestovat, toť otázka, my testoblázni bychom testovali už dávno, ti opatrnější z nás by radši počkali na zpoždění. V každém případě, pokud to vyšlo, tak už by se na testu určitě něco ukázalo 😉 držím pěsti 👍👍👍👍
@meganx jo a ještě se teď dívám, že měříš bazálním teploměrem, takže ten pokles je fakt nula nula nic... mně to normálně skáče po ovu 36,7-36,9, někdy i víc 😉 a bylo to tak i když jsem byla těhotná 😉 na druhou stranu, mnohdy mi ms dorazí i bez poklesu, takže stejně víc budeme vědět až zítra, jestli dáš vědět 😉
@myjusiatko ahoj, nakonec jsem ovu testy udělala a vcera byl pozitivni, takže to znamená že dnes je ovulace, když už ovu test je slaby? Je to teda divný, že je až teď, ale hlavně že je
Dekuji moc holky 🙂 myslím, ze dorazí, ale člověk se zeptá, jestli je nějaká naděje 😄
Jinak jsem testovala 10dpo a nic
Zítra dam vědět 🙂
@adulin22 Skvělé, takže obulka bude 🙂 to odpovídá i tomu, že máš různě dlouhé cykly, prostě tohle je jeden z těch delších, hlavně že ovulace bývá 👍 nevím, jestli se to dá říct obecně, ale u mě je to tak, že když jeden den mám pozitivní test, tak na druhý den nic a ten další den teprve je ovulace. A ono to odpovídá poučce - 24-48 hodin po pozitivním testu. Takže k testu si připočti 24 hodin - během těch by se nemělo dít nic, a pak do toho...
@adulin22 tak jsem to mela take..a ovulku jsem mela den kdy jsem mela pozitivni ovu test...takze bych proste sexikovala ted porad...nemusis cekat primo na den ovulace...stejne nikdy nevis kdy presne je...dulezite ze bude a muzete se milovat az az a pak uvidis...spermie si na vajicko pockaji..tak drzim palce..at se zadari...
@modrypitrisek
@vendelinka08
Holky děkuju, nevím teda kdy byla, protože v den pozitivního ovu testu byla BT 36,8 a dnes 37..jenže včera jsem zaspala, takže jsem nemerila..
Vlastně je to jedno, mě hlavně šlo o to, jestli vubec ovu probíhá..
@vendelinka08 víš my se nesnazime, bývá přerušovaný sex, jenomže tím, že jsem Ms čekala 25., tak ten den jsme neprerusovali a druhý den byl pozitivni test..Takže mě spíš zajímá, jestli je nějaká šance.. samozřejmě kdyby to vyšlo, tak budeme rádi!! 😍 ale děkuju za palce
@adulin22 den pred pozitivnim je sance. 🙂
Teplota klesla na 36,8. Takže nic 😕
@myjusiatko Oka, tak uvidíme 😁
@adulin22 tak to je velika sance..nechame se prekvapit...😆
@meganx To mě mrzí. A tak, naděje stejně umírá poslední, známe... O🙂
@modrypitrisek tak tak 🙂 trochu mě to štve, protože sex byl, když byla ovulace, ale tak co
@vendelinka08 no jsem docela zvědavá už teď 😂😂 a to mě čeká ještě 14 dni 😁
@horvathova3 myslim, ze je brzo na zavery. Jako na ms to vypada prece vzdycky. Akorat bud sliznice odejde nebo se uhnizdi vajicko. Pokles neni nijak zavratny.
@horvathova3 A kde teplota spadla? :O A doktor přece nemůže poznat, jestli to vypadá na ms nebo na mimi, to je vždycky stejné, výrok lékaře mi přijde zvláštní.
@horvathova3 Leda by nevěděl, že se snažíte o miminko, a tak jen zkonstatoval, ve které části cyklu jsi.
@modrypitrisek on ví, že se "snažíme". Manzel je teď nemocný a na nějaké snažení ten měsíc neměl náladu. Byla jsem tam den před očekávanou ms. Takže ms má dorazit dnes a nebo zítra.
Holky dotaz mimo. Vyplatí se koupit si vip fertility friend? Teď mají akci a ten rok vychází docela slušně. Diky
@lachtanice86 ja bych do toho sla. Taky jsem vip mela. Resp mam.
@kumhalovakatka zatim to na ovulaci nvypada.
@kumhalovakatka Myslím, že zatím nebyla.
Ahojky holky myslite ze by jste mi nektera mohla zalozit ucet na fertility friend? me to proste nejde nemuzu se tam prihlasit ☹
a krom toho nefunguje women zone to je na palici :-/
Všem krasne velikonoce 😀
@janickazabicka stahni si aplikaci 👍
@meganx ani tam mi to nejde
@janickazabicka Jani, přihlašovala jsem se kdysi hooodně dávno, takže si nepamatuju vůbec nic, ale kdybych Ti mohla jakkoli pomoct, zkusím to. Ozvi se mi kdyžtak do zprávy, jak můžu pomoct.
Ahoj holky,mě womenzone taky nejde už 2 dny.Zkusila jsem i nemožné a nic.
Ahoj holky, tak se stal zázrak a já po více jak 70 ti dnech dostala MS. Kdybych odstřihla těch prvních 40 tak to vypadalo docela jako normální cyklus 🙂. Podle tepolot i ovu snad byla, a ty vysoké před tím byla angína. Nevím, zda pomohl gynex, brala jsem ho tento cyklus, tak ještě to nějak zkrátit. Měla jsem jít tento týden na gyndu tak jsem si to ušetřila. Ta women zone mně štve teda, snad to nějak brzy zprovozní.

@vendelinka08 dekuji za odpověď 🙂
Mám to dostat zítra.
Už par dni mě bolí prsa, včera i trochu spodek, dneska nic. Tyto “příznaky” mam jak kdy před menstruací.
Vím, ze teplota klesla, ale furt se drží horních teplot 😕
Mám testnout ikdyz bude teplota 36,9?