icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

modrypitrisek
2. dub 2018

@svaska Tak skvělé, hlavně že byla! 🍀

janickazabicka
3. dub 2018

@dindicka tak to jsme 2 taky mi nejde. 😏 ale jen graf .

janickazabicka
3. dub 2018

Ahojky holky tak to vypadá že na ovu tento měsíc jsem asi prdela. Nějak jsem na ni zapomela a ona asi přišla dřív. A mi měli sexík jen jednou co myslíte, byla? Včera první test slabé pozitivní.

dindicka
3. dub 2018

@janickazabicka Ono nás bude asi víc,ano i mě graf

janickazabicka
3. dub 2018

A tady je včera a dnes test. Takže jestli ovu byla fakt toho 31.3. Nebo 1.4. Tak už se mi ani neukáže. A sexík byl 30.3. Tak snad malá šance je 😊

kumhalovakatka
3. dub 2018

Děkuji za odpověď 😉 vypadá to ,že tento měsíc se mě ovulace vyhla přitom minulej měsíc byla na grafu krásně znatelná. Začala jsem pít kontryhelovy čaj myslíte si že by to mohlo být z toho?

janickazabicka
3. dub 2018

Tady blíže včera a dnes.

janickazabicka
3. dub 2018

@dindicka snad to brzy opraví 😊

janickazabicka
Autor odpověď smazal
janickazabicka
3. dub 2018

tak uz to frčí 😀

dindicka
3. dub 2018

@janickazabicka Jj frčííí,jsem ráda.Koukám,že testuješ,my tenhle měsíc máme volný,tak měřím neměřím.Mám 2 grafy a jeden ukazuje ovu 4 a druhý 5.Včera bylo tuli a zítra a pozítří zas.No a uvidíme co z toho bude.

janickazabicka
3. dub 2018

@dindicka tak budu držet palce. My tenhle měsíc musíme věřit náhodě a štěstí 😁😍

janickazabicka
4. dub 2018

Ahojky holky jak by jste to prosím řešili vy? Dnes ráno teplota 36,21 ale nevím zda li počítat jelikož mám od včera velké střevní potíže a na rychlo jsem dnes vstavala i po 5 hod a běžela na wc. Ale pak měřila v 7.10 mám to počítat a nebo dnešek vynechat. Přijde mi zvláštní takový obrovský propad. 😥😮

myjusiatko
4. dub 2018

@janickazabicka nech to tam a dej si poznamku.

adulin22
4. dub 2018

Holky? Tak můj hrad vypadá teď takto..26. pozitivni ovu test, a také poslední nízká teplota , tak nevím jestli byla toho 26., nebo jak to vyznacilo ff 27.?
Každopádně teď se zvyšuje nějak moc, tak nevím.. nic na mě neleze, podmínky pořád stejně 🤔

janickazabicka
4. dub 2018

@myjusiatko no ja jen aby mi to tam nedelalo zbytecne brikule prave. Prijde mi to hodne velky pokles.

myjusiatko
4. dub 2018

@adulin22 dle teplot byla ovulace spis az 1.4. (41dc).

vendelinka08
4. dub 2018

@janickazabicka možná že včera ti teplota vyskočila, protože ti pak začaly ty střevní potíže, tělo už mohlo reagovata a teplota také... měřila bych a pak to zpětně vyhoddnotila a do poznámky bych si dala právě ty problémy, ať pak víš...

janickazabicka
4. dub 2018

@vendelinka08 no je to mozne ale ze by to az takhle vyskocilo. Pritom mi bylo je blbe od zaludku, ale teplotu jsem nemela. A hlavne ty problemy mam i dnes a tu teplotu jsem merila 2 hod potom co jsem predtim chodila po byte. Nemela by byt teplota spise vetsi po aktivite??? Nez nizší??

vendelinka08
4. dub 2018

@janickazabicka ale muzes mit jeste pred ovulaci...a teploty obcas skacou...uvidis jak se to bude dale vyvijet...to je prave to..ze jedna teplota graf neudela...

vendelinka08
4. dub 2018

@janickazabicka myslim si ze ovulka jeste nebyla...

janickazabicka
4. dub 2018

@vendelinka08 no uvidime, ale myslim ze ovu asi jeste bude, delala jsem dnes jeste test a zda se mi ze by mohl silit 🙂

janickazabicka
4. dub 2018

Tak teď ty testy 😊

adulin22
4. dub 2018

@myjusiatko no vypadá to Tak, ale ovu test byl pozit. už 26., tak by to bylo divný.. protože další den už byl negativní

myjusiatko
4. dub 2018

@adulin22 pozitivni test nemusi znamenat ze probehne ovulace.

adulin22
4. dub 2018

@myjusiatko Aha tak to je pro mě novinka..Jak to? Jestli se můžu zeptat

myjusiatko
4. dub 2018

@adulin22 ovu test jen rika, ze je telo na ovulaci pripravene. Ne ze probehne.

adulin22
5. dub 2018

Takže jeden den je telo připravene a dalsi uz ne? Nejak to nechapu. .ja myslela, ze kdyz je pozit., tak do 24-48 hodin prijde ms?
@myjusiatko

janety32
5. dub 2018

@adulin22 ovutest je jen schopný zachytit zvýšenou hladinu LH, protože správně tahle LH vlna předchází ovulaci a spouští ji - jenže to bohužel neznamená, že po ní dojít musí. Můj gynekolog nemá ovu testy rád, protože si pak holky díky nim myslí, že mají ovulaci tehdy a tehdy a ono to tak vůbec být nemusí... Někdy tu holky píšou, jak měly krásné pozitivní ovutesty a pak jim u doktora řekli, že vůbec neovulují... Takže všechno brát s rezervou ;)

adulin22
5. dub 2018

@janety32 aha děkuju za vysvětlení 😊

Strana