icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

adulin22
8. dub 2018
janickazabicka
8. dub 2018

Holky tak je to tady 😁😍 a dokonce můj první graf na F F. Děkuji za pomoc @modrypitrisek

vendelinka08
8. dub 2018

@janickazabicka tak to je luxusní čárka, stejná jako jsem měla já 14DC.. ale my to tento měsíc jaksi propásli, takže nic....

modrypitrisek
8. dub 2018

@janickazabicka Držím pěsti uplně nejvíc 👍👍👍

modrypitrisek
8. dub 2018

@adulin22 Tak graf vypadá dobře. Ale na testu už by nejspíš mělo být něco málo vidět... 😔

adulin22
8. dub 2018

@modrypitrisek no když se na něj pořádně zadívam, tak je tam nepatrný dusík.. spíš takový stin, ale to nevím ještě něco znamená 🤔

vendelinka08
8. dub 2018

@adulin22 myslim..ze pokud jsi mela ovu az ten 41DC..tak pokud dobre pocitam jsi teprve 7DPO..takze testik je jeste zbytecny delat...ale vis jak...nemam s tak dlouhymi cykly zkusenosti. Takze budeme napnute asi vsechny😅

janickazabicka
8. dub 2018

@vendelinka08 vendulko moc dekuju. Manžela jsem zaukolovala ještě zítra a v úterý a to by bylo aby nebylo 😁😁😘😍👏 a dekuju moc snad už 😘😄

modrypitrisek
8. dub 2018

@adulin22 🍀🍀🍀🍀 Nepatrným stínkem to začíná...❤ držím👍👍

ileni
9. dub 2018

Tak, teď kterému programu mám věřit? Oba dostávají stejná data a přesto každý určil ovulaci jinak. Navíc v soudu se objevilo lehké spineni

dindicka
9. dub 2018

@ileni A co nidační pokles?

dindicka
9. dub 2018

Pěkný den holky,jen prosím konzultaci.Tenhle cyklus je katastrofa.Ze 6 tého jsem teplotu smázla,byla 36.3 a dnes zas toto.Měřím neměřím,ale po ovulaci mám na 100%.Ty 2 záznamy je čípek,vysoko a tvrdý.Asi to vypadá na anovulák,že?

janickazabicka
9. dub 2018

Holky jedeme dolů, takže opravdu dnes nebo zítra ovulka. 😘😍 snad teda půjdeme zítra nahoru 😀

vendelinka08
9. dub 2018

@dindicka hodnotit graf v půli cyklu prostě nejde... jako dopředu nikdo neví, jaká bude zítra a další dny teplota, proto se graf hodnotí až zpětně, až jak jsou zapsány všechny dny a teploty. Vše ostatní jsou jen dohady a spekulace...

vendelinka08
9. dub 2018

@janickazabicka tak ti to vyšlo krásně.... dle ovu testu... a pak se bude zase čekat, je to šílené, že? tak hlavně že je vidět, že tělo funguje...

adulin22
9. dub 2018

@vendelinka08 to ano, ale beru ovu podle grafu, jak je vyznačena, protože to mě i nejvíc bolelo břicho 😊 samozřejmě, kdyby to bylo až dal, tak je to brzy..uvidím jestli přijde ms a pak zpětně uvidím 😁 je to hrozně, buď ráda že nemáš zkušenost 🤣
@modrypitrisek no tak uvidím 😊 děkuju za podporu a optimismus 👌

vendelinka08
9. dub 2018

@adulin22 to máš pravdu, ale tak dlouhé cykly, to by bylo něco na mě.... věřím, že to čekání a čekání musí být už na palici... tak doufejme, že to dopadne vše pozitivně!!!!

janickazabicka
9. dub 2018

@vendelinka08 dekuju mol ale teď jsem krapet zmatená koukni dnešní test 😂😂😂 asi bude už navždy dálnice 😂😂😂

vendelinka08
9. dub 2018

@janickazabicka myslim ze nevadi kdyz jsou pozitivni dva dny..alespon vis ze se to blizi😊

janickazabicka
9. dub 2018

@vendelinka08 to mas pravdu, dnes me cely den stoucha na prave strane 🙂 takze myslim ze uz vajco puklo a putuje za klukama 🙂

vendelinka08
9. dub 2018

@janickazabicka 😆😆😆😆😂😂😂😂😂😂😂😂

vendelinka08
9. dub 2018

@janickazabicka take jsem citila puknuti ale tentokrat zadni kluci necekali 😕

dindicka
10. dub 2018

@vendelinka08 Ahoj,jj chápu jen jsem chtěla znát názor,protože tohle se mi ještě nestalo.Dnes ten samý pokles,tak mě tak napadlo,jestli nebudu mít 2 ovulaci.Včera celý den bolest v podbříšku.

janickazabicka
10. dub 2018

Ahojky holky takže stoupáme super zprávy 😍 test už dnes dělat nebudu myslím že nemá význam dělat. 😊

vendelinka08
10. dub 2018

@dindicka tak uvidis jake budou dalsi teploty. A delala sis ovu test? Tezko se to takto hodnoti. Ani nepisi ze by to byl nidacni pokles...to se mi zda brzy. Ale vis jak..kazde telo je jine.

vendelinka08
10. dub 2018

@janickazabicka tak to je parada..ted budeme drzet palce at je to ten vanocni darecek. Ja zjistila druhe tehu 17.4.11

vendelinka08
10. dub 2018

@adulin22 ale když se dívám na ten graf a na čárku na tt, tak si stále myslím, že ovulace opravdu proběhla až ten 41DC, i díky tomu, že máš čárku ještě slabou...ale to jen tak mimochodem, není to už podstatné, spíše se to te´d dá tak nějak zpětně vypozorovat, protože kdyby to bylo dříve, tak bys čárku měla už krásnou a myslím, že ten nidační pokles mohl být ten 45DC, co myslíš ty?

adulin22
10. dub 2018

@vendelinka08 já si podle grafu taky myslím že to bylo dal, ale zase podle hlenu mi to nepřijde.. nějak nevím nu, každopádně určitě je to někde na zacatku, protože ta čárka je opravdu slabounka 😊 hlavně aby teď silila a pak jen na gyndu a snad vše bude dobře 😊

janickazabicka
10. dub 2018

@vendelinka08 to teda, a jeste bychom stihli rok 2018 s krasnou 8 na konci 😀 nechame se prekvapit. Ale nevim jestli jeste dnes to stihneme pojistit. Pripadne ze vcera by mohli chlapci stacit ne?

vendelinka08
10. dub 2018

@janickazabicka to vis ze si chlapici pockaji 😀

Strana